| manka | 12680 |
|
|
15.1.2006 15:01:36
Dádo relax si sice představuju trochu jinak, ale bez dětí to asi bylo fajn ;-). Snad se ti to počasí jako naschvál neotočilo, protože tady se teda celý den to sluníčko překonává! Já se zbavila těch dvou chlapů, jeli někam na prochajdu a půjdu asi "relaxovat" k žehlení ;-(((, děsně nekonečná a hnusná činnost...
A jak se jinak všichni máte? všici už zdraví a spokojení? Renda už neblije atp.? |
| Dáda + Vojta 6.3.04 | 13524 |
|
|
14.1.2006 22:19:33
já dnes v Praze relaxovala bez dětí (Domča s Vojtou zůstali na chalupě a Luky měl zápas) relax - s hadrem, žehličkou atp., ale chvíli bez dětí je u nás zázrak.
Na chalupě prý svítilo celý den sluníčko, tak si to Vojta užil ve sněhu a padl do postele pěkně utahaný. Doufám, že tu bude takhle i zítra, protože v Praze jsem neviděla ani paprsek. |
| manka | 12680 |
|
|
14.1.2006 21:16:50
Tak co víkend? Venku hnus, takže jsme jen doma a v úterý zas jedem pryč, takže můj program je praní/žehlení a asi rovnou aj balení. Snad nám zas trochu vyjde počasí, abych si spravila náladu, už aby bylo zas teplo!!!
|
| manka | 12680 |
|
|
14.1.2006 21:08:54
Prima, nejsem tady sama ;-). Já pořád nemám svůj počítač tak tu moc nejsem, přecejen nechci, aby mi Rumcajs čučel přes rameno co za plky tady píšu :-)))).
|
| Motýlek+2 děti | 28212 |
|
|
14.1.2006 20:55:19
Ahojky,
Já se sem párkrát za den juknu ale když tu nikdo nic nepíše tak zas du. |
| manka | 12680 |
|
|
14.1.2006 20:52:24
Kdepak všechny jste? Je tu nějak pusto a prázdno... ;-((( a smutno!
|
| manka | 12680 |
|
|
14.1.2006 20:49:16
Kdepak všechny jste? Je tu nějak pusto a prázdno... ;-((( a smutno!
|
| Dáda + Vojta 6.3.04 | 13524 |
|
|
12.1.2006 22:05:22
Vojta už je v pohodě, ale jak mu v úterý zmražovali ten výrůstek u nosu, tak to začalo krvácet a vypadá to na zánět, mám docela strach, tak tam zítra musím zavolat. My nemůžeme mít nic bez problémů.
Dnes po několika letech ulehl i manžel, tak jsem zvědavá s čím se ráno probudí. Peču housky, voní to po celém bytě, to asi nebude na dietku takhle před spaním:)) |
| manka | 12680 |
|
|
12.1.2006 21:48:09
Všechny zdravím a těším se na srazík! :-))) teda doufám, že přesvědčím Rumcajse, že můj dýchánek s babama je důležitější než jeho fotbal ;-). Dlouho se tu neukázala Radka tak jí zkusím poslat SMSku, jestli s Verčou taky nevyrazej.
Koukala jsem v albu na fotky a nejvíc mě pobavila Kačka na klouzačce :-))). Časem taky něco přidám, ale mám teď svůj PC v ošetřovně a v Rumcajsovým moc fotek není a hlavně ho mám k dospozici jen večer. No jinak na horách bylo úúúúúúúúžasně, spousta sněhu, sluníčka, dobrej svařáček :-) (to jako malá provokace). Jen my matky jsme se vracely s pošramocenýma nervama, protože ty naši dva výlupci spolu TAK řádili, že bych teď potřebovala snad dovolenou na zotavenou bez Cipíska :-))))). V akci hubnutí zdar budu pokračovat zítra, uvidím jestli jen bazén, nebo se vyhecuju i na fitko... Na ICQ bývám nepravidelně, ale nejvíc po nocích, tak až budu mít ten svůj komp ozvu se. Jo a někdo tu zmiňoval Človíčkov v Edenu, tak tam občas chodíváme, takže jestli se někdo budete chtít sejít na kafču, ráda. |
| Oliii a spol | 19503 |
|
|
12.1.2006 9:14:20
Ahojda, hlasim ucast na srazik na 22 i na 23:-) To si o tech filmech pekne podrbeme, ja miluju sverakoviny-smoljakoviny, u Trhaku se smeju i po 126.
Dado, uz je Vojtomil zdravej? My byli vcera na 10mesicni prohlidce a samozrejme si asi pul hod pred odchodem Joza namlel, kdyz se snazil vlezt do kose na pradlo a ma pekne zmalovanej nos. Vypada, jak kdybysme ho paradne serezali... No ale vzhledem k tomu, ze paradne pribral (zapasili jsme predtim s vahou), tak jsme ani nebyli obvineni z tyrani:-) |
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1
Advent v PískuPísek
Macramé workshopPraha 9 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.