| Renda a Káťa | 11190 |
|
|
11.1.2006 22:44:39
je holky, pondeli je 23 a ne 22 :o)chi
kazdopadne Dado, pokud je dislektik, tak je potreba specialni metodiku.Mela by to bejt ucitelka, ktera to ovlada a umi.Ale to proberem osobne.Jinak teletubbies mam na videu 2 dily, jestli chces, sou velmi popularni, ale ty z toho zblbnes, jako ja :o))))))) papa |
| Dáda + Vojta 6.3.04 | 13524 |
|
|
11.1.2006 22:14:28
holky, to byste si rozumněly s mým manžou, ten taky žere české filmy
já dostala od ježíška Krause nemáte někdo "Teletabis" nevím jak se to píše, protože jsem to nikdy nesledovala, ale Vojtovi se to u jedněch známých líbilo, nikde jsem to neviděla datum srazíku si píšu a hned zítra, až se nám vrátí manžílek mu to nahlásím Jitule, můžeme jet společně. Lukyn má teď ve škole nějakou starší pí učitelku na čj, protože ta jejich těžce onemocněla, tak tam byla jen chvilku v září a snad se vrátí v únoru, tahle učitelka je super, Lukyna chválí, ale co naplat, když má jen samé špatné známky. Je dyslektit a navíc má lehkou mozkovou disfunkci |
| Jitulka | 18006 |
|
|
11.1.2006 22:02:03
Fajn,píšu si 22.ledna.A na to Tajemství se zkusim zeptat,nemám ho.A Alče tedy napíšu to datum,snad to bude platit.Seznam tedy taky vytvořim.
|
| Renda a Káťa | 11190 |
|
|
11.1.2006 14:50:33
Tak holky, musime ten srazik posunout az po 22.1., protoze do ty doby nemuze Manka :o)).
Takze PONDELI 22.1. VE 20:00 SOUHLAS?????????, Jitulko, vymenu beru :o) prinesu sebou seznam.Kdybys mela tejemstvi hradu v karpatech, byla bych tvym dozivotnim sluhou a vernym psem :DDDDDDDD. Tak se kocky mejte a papapa P.S: do alba sem vlozila naseho martana :o) tak se juknete papa |
| Jitulka | 18006 |
|
|
10.1.2006 22:54:54
Rendo,taky miluju český filmy!A já přece vím,že nemůžeš pít,ale jsou přece i bezalkoholové nápoje:o))).Pohádky proberem,taky něco máme,můžeme vyměnit.Jo a Manka je snad teď v tom Harrachově.
Holky,platí toho 16tého?Abych mohla napsat Alče a taky to dát vědět Mance,nevim,kdy se vrací,ale aby ev.stihla zajistit hlídání. |
| Motýlek+2 děti | 28212 |
|
|
10.1.2006 21:32:53
Johana a Nikola:Já jsem z Prahy 10 Uhříněves.Co malá nezlobí moc a papá pěkně?
Já tě klidně uvítám i z malou na pokec. Na ten sraz ale z prominutím také nemůžu jít.Holka je na mě závislák a nesmím ani na záchot bez ní natož se jí na večer vypařit to by asi byla hodně dlouhá scéna. Dnes jsem ležela na zubařském křesle 2,5 hodiny.a nechala jsem tam 2230 kč Na malou se taky jukla ale ta jí spíš pokousala.Ale doktorka se smála. |
| Renda a Káťa | 11190 |
|
|
10.1.2006 20:11:58
holky, ja dostala tri filmy.Pane, vy jste vdova, Snezenky a Machri a Coz takhle dat si spenat.Proc to rikam, ja MILUJU cesky filmy, sem nadsena a tak sem vam to musela napsat.
mmch, kdybyste nektera chtela nejaky pohadky, tak vam rada neco vypalim.Treba pata a mata, Manko, mam je ale musis mi to pripomenout !§ :o))))) papapapa |
| Renda a Káťa | 11190 |
|
|
10.1.2006 19:07:13
Jito, jenze ja NEMUZU pit :o((((((((((( a neboj, on te nekdo na zastavce vyzvedne :o) je to hned u tramvaje to trefis, ja ti verim, ty to dokazes :D
|
| Jitulka | 18006 |
|
|
10.1.2006 18:51:25
Dádo,pokud ti Renda nikoho nesežene,tak se pokusim zeptat já(mim.koho Lukáš má?)
Ty brďo,Rendo,sraz ještě není domluvený na jisto a já už jsem skoro pod parou jen tou myšlenkou na počet panduláků od tebe:o)))to budeme muset asi nějak vyrovnat.... Tak proti 16tému vcelku nic nenamítám...ale na Veraandu netrefim,takže na vás budu spoléhat. |
| Renda a Káťa | 11190 |
|
|
10.1.2006 16:59:40
se z vas asi pos........
tak specialne kvuli Ole teda 16.1 ??????????????????????? A Dado nejakou ucu ti sezenu, jestli teda chces :o) papapa Vzkaz pro Jituli: Za toho kozoroha je to treti panak a moje omluva :o))) |
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1
Advent v PískuPísek
Macramé workshopPraha 9 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.