| Dáda + Vojta 6.3.04 | 13524 |
|
|
9.1.2006 16:24:36
snad se mi to podaří
![]() ![]() |
| Jo + 2 | 38787 |
|
9.1.2006 14:56:21
ahoj, tak konečně mám čas odpovědět na dotazy. Právě jsme se vrátily z UZV kyčlí (zaplaťpánbu v pořádku) a malá ještě spí v kočáře, tak toho musím využít.
Pro Veru - mně bylo 36 2.ledna. Taky máš ty narozky, že ti řeknou: dárek jsi měla už pod stromečkem .. ? Pro Mimíska: Nikola měla porodní váhu 2,790 a vůbec neblinká. Dnešní noc byla "úžasná". Kojení po dvou hodiních a vždy tak hodinu, jak jsem jí odpojila, spustila řev .. dudlíka ani dokrm odmítá. A to ve dvou měsících kolikrát spala v noci i 5 hodin. To jsem se radovala předčasně. Pozítří jdeme na váhu, uvidíme, co nám řekne doktorka. S těma dovolenýma - my byli loni s bříškem v Tunisku, protože mi doktor nedoporučil dlouhý let a myslím si, že přestože nejezdíme do stejné země 2x, asi se tam letos s Nikolkou vypravíme. Jsme zvyklí cestovat jen tak s báglem a na místě si hledat hotel, ale s prckem to už nepůjde, tak vybereme něco all inclusive, je to bez starostí. |
| Motýlek+2 děti | 28212 |
|
|
9.1.2006 13:41:53
Tak to je mi moc líto že jsi ještě nemocná ale oni tě určitě uzdraví neboj se.
Alespoň malý ti dělá radosti.A na dovče se zapomene na starosti. Poslala jsem ti ty fotky doufám že správně a ne někomu jinému. Malá mi teď spinká ale brzy se vzbudí.Nepoletíte tam v tom září?Třeba do jiného hotelu co má ta vaše cestovka děti by si mohli na pláži hrát a my pokecat. |
|
|
9.1.2006 13:30:59
tak schválně jukni, já na to také přišla náhodou.
Byli jsme na Djerbě ubytováni vedle lidí,kteří byli od Sunnydays a oni platili za 12 dní o 10tis. méně než my za týden, to mě tenkrát naštvalo. Měli jsme všichni stejné výlety, all incluzive, stejné ubytování. Proto jsem se o to začala zajímat. Ale na Fišera také nemůžu nadávat, nikdy jsem s ním problém neměla. Ovšem Čedok nás jednou pěkně vypekl. K té mé nemoci, dobré to už nikdy nebude, ale jsou na tom lidé hůř. Chodím na ozařování a další mě čeká asi za 2 roky. Přišla jsem o vlasy, ale už mám nové (jen bohužel úplně šedivé) a hodně jsem ztloustla, protože beru hormony, ale nad váhou já zvítězím jako Oliii a ostatní co si dali předsevzetí, že děvčata!!!!! |
|
|
9.1.2006 13:24:36
albíčko je tam, budeme se těšit na fotečky
Holky, také bychom si tam měly dát svoje foto, abychom věděly, kam se na srazu zařadit. |
|
|
9.1.2006 13:23:15
Ahojky,to je mi moc líto už jsi v pořádku?
Můj strejda měl taky Rakovinu ale měl jí všude po těle i v mozku tak to nemělo moc cenu za rok trápení umřel. Tak to už chápu že si chceš užívat. Mi se snažíme zařizovat byt ale o dovolenou přijít nechceme taky aby jsme z něho něco měli. My jsme minule letěly z Čedokem a táta zjistil že od Fišera to víde levněji a dnes skládá zálohu.Pak se jukneme co nabízí ta tvoje cestovka. třeba další rok by jsme cestovaly s ní. |
| Jity+Beru6/05,Sofi5/08 | 12022 |
|
|
9.1.2006 10:38:46
ahojky,
Dádo můžu poprosit o udělání albíčka? Já taky myslím, že je všechno o hodnotách, někdo potřebuje luxus, někdo cestování.my se snažíme alespoň na 2 dovolené za rok, letos to bude jednou Beskydy, jednou moře a zbytek chalupa. |
|
|
9.1.2006 9:00:59
ještě nijak zvlášť nelyžuje, stál na tom poprvé (někde jsem slyšela, že děti do 2 let se na lyže dávat nemají), ale jak viděl starší děti, tak chtěl také, sjížděl kopeček, lyžáky ho samy držely, ale chytal ho manža. Sám by asi nezastavil.
|
|
|
9.1.2006 8:54:45
jestli chceš, fotku mi pošli mailem a já ti jí sem vložím
v Monastiru jsem bohužel nebyla, ale od známých jsem slyšela jen samé reference. S Fischerem jsem dřív lítala také, ale když jsem si vyzkoušela Sunnydays, vyšlo to na víc dní finančně levněji a se stejnými službami, tak jsem zatím věrná jim a když létám sama (jen se svou 50ti letou tetou), tak lítáme z Rakouska, odtud je to levnější a ona tam žije. Jestli jsme bohatí, to nevím, ale žijeme v klasickém paneláku ve 3+1, manžel podniká, tak určitě nějakou kačku máme, ale je to spíš o tom, že před pár lety mi našli rakovinu, přehodnotila jsem svůj život a peníze nejsou všechno. Občas ti jsou k ničemu, protože když ležíš na ozařování, tak ti ani ty peníze nepomůžou a cestování byl vždycky můj sen, tak si ho v rámci možností plním na úkor něčeho jiného. Můj muž naopak skoro vůbec s námi na dovči nejezdí. |
|
|
8.1.2006 23:26:29
Koukám že už malej lyžuje.Hezký klučina já sem fotku dát neumím.
|
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1
Advent v PískuPísek
Macramé workshopPraha 9 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.