| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Dle regionu : Praha 10

(?)
[<<Předchozích 1830] Názory 18311840 z 2670  [Dalších 830 >>]
Motýlek+2 děti 28212
8.1.2006 23:21:26
Ahojky,tak to se máš to jsi dost bohatá.
Mi poletíme z Fišerem do hotelu Royal Miramar Skanes/Monastir.
Neznáš to tam jaké to tam je.A líbylo se ti tam?
Mě v Bulharsku moc chyběla ta exotika tak doufám že tady jí bude víc.

Naše holka v roce měla 7600g a 72cm.Nyní má v 18,5 měsících 80 cm a 9kg.
Jinak kdyby jses tam náhodou chtěla v září také z děťátkem vypravit tak by to bylo fajn.Mi poletíme já holka a muž.
A v tom Bulharsku nám vzlítání i přistání prořvala a zbytek prospala tam i zpět.Nutily jsme jí bombon ale vzala si ho jen asi při vzlétání z Prahy a tahala si ouška i tak.
Bylo jí tam rok a 3 měsíce a byla tam hodná jen u snídaně si museli zviknout že se tam prochází a leze pod náš stůl a pozoruje jak ostatní jedi z podubrusu.Pa
Dáda + Vojta 6.3.04 13524
8.1.2006 23:07:18
už můžeš dávat fotečky do alba, povolila jsem ti "přítelování" a mj. já měla Vojtu v 37, asi jsem tu nejstarší.
8.1.2006 23:04:41

8.1.2006 22:56:41
Mimísku u moře jsem byla v Egyptě teď na podzim, jinak ale jezdím tak 3-4x ročně. Dvakrát jen sama bez rodiny a o prázdninách a v září s dětma.
V Tunisu a na Djerbě jsem byla předloni 4x a letos jednou. Poprvé byly malému jen 3měsíce, tak jsem nechtěla letět daleko, ale bylo to v poho, tak jsme pak letěli ještě když mu bylo 5 a 7měsíců.
Letošní léto jsme vynechali. Měl takové to zvýdavé období a představa být s ním v letadle mě děsila, tak jsme byli týden na Moravě.

Johano, my co jsme tady z Hostivaře, Měcholup a Petrovic se můžeme scházet v Duze, ale je to tak 1/3 Človíčkova, spíš takové klidné posezení s pár hračkami.

Jity, také jsem nekojila. Zakázali mi to hned po 14 dnech, tak jsme byli na příkrmech nebo jsem poctivě denně vařila. Vojta je Otesánek, ale nikdo by to do něj neřekl. Zápasíme s váhou, hodně nás honili po vyšetřeních proč nepřibývá, ale nic nenašli. Teď ve 21m máme konečně 10kg a 78cm. Přitom se narodil s normální porodní váhou (3,25) V roce měl 7kg
Motýlek+2 děti 28212
8.1.2006 22:43:53
Ahojky,tak to jo když i kojíš a pak se dobumbá.
A kolik měla při narození?
Neblinká vám moc?
Holka měla 51 cm a 3670g.Zlomenou klíční kost a novorozeneckou žloutenku.
Musela být u nich na fototerapii tak hodně zhubla a pít nechtěla jen spinkala.
Doma také nepřibírala a hodně blinkala i ze spaní.
Pak se zjistilo že má reflux tak jsem odstříkávala mléko a hustila svatojánským chlebem.Přestala se mi dávit zvratkama a začala přibírat.
Ale mě se zdála hodně hubená a ty jí máš ještě hubeněsší.
Po kolika hodinách papá?Holka jedla po 2 hodinách asi do 6 měsíců pak jsem jí to přestala hustit a začala střídat po 2 hodinách jídlo za 2 hodiny mléko za 2 jídlo a dokola.
vera&sophia3.04+Rayan2.6.05 23852
8.1.2006 22:11:02
Johanko a muzu se te zeptat kdy si oslavila narozeniny?Ja sem oslavila 29.12 32let.
Jo + 2 38787
8.1.2006 19:57:27
Máme 4,340 kg. Doktorka říká, že těch 5 kg je podmínkou pro očkování. Měřit se bude až př. týden. Extra hubená není, spíše bude drobnější postavy po rodičích. Já tuhle její váhu prý měla až ve 4 měsících, tak je n tom přece jen lépe.
Jo, po nocích také nosíme ... posledních pár dnů t bylo lepší, ale nechci to zakřiknout.
Dokrmovat jsem začala, protože jí nestačilo mé mléko. Prý pokud si vezme po kojení více jak 20 ml, tak má hlad. Někdy si nevezme nic a třeba 2x denně vypije až 60 ml.
Jo + 2 38787
8.1.2006 19:55:59
Máme 4,340 kg. Doktorka říká, že těch 5 kg je podmínkou pro očkování. Měřit se bude až př. týden. Extra hubená není, spíše bude drobnější postavy po rodičích. Já tuhle její váhu prý měla až ve 4 měsících, tak je n tom přece jen lépe.
Jo, po nocích také nosíme ... posledních pár dnů t bylo lepší, ale nechci to zakřiknout.
Dokrmovat jsem začala, protože jí nestačilo mé mléko. Prý pokud si vezme po kojení více jak 20 ml, tak má hlad. Někdy si nevezme nic a třeba 2x denně vypije až 60 ml.
Motýlek+2 děti 28212
8.1.2006 19:09:46
Ahojky,a kolik má kilo že čekáte na 5?
Já se jukla do deníčku kolik vážila Kristýnka a ve 12 týdnech měla 4960 gramů a 59 cm obvod hlavičky 39 cm.A očkovaná byla.
Jinak mi si sní také dost užily.A užíváme.
Po nocích jsme jí také nosily v náručí a všelijak přemlouvaly ke spánku.
Ale ono to chce asi to dítě víc poznat a tím lépe odhadnout co si přeje a co cítí.Já měla po porodu víčitky svědomí že jí hned nerozumím a trvalo mi pochopit jí pořádně asi tak k tomu roku.Teď už se jen pohne nebo mrkne a vím co tím myslí.
Říkám si proč jsem tohle a tohle nedělala takhle no prostě protože se to musí člověk naučit a pochopit.
Jinak už bych věděla co na ní platí ale to by ty začátky byli moc jednoduché kdyby to člověk uměl všechno hned.
Tak ti držím palečky aby ti holčička brzy spinkala a pěkně papala.
Jinak jestli papá tvoje mlíčko a přibírá tak bych neviděla důvod přikrmovat.
Ono to má ůplně jinou chuť a nemusí tak sát tak aby nedala přednost té umělé.
Pa
Jo + 2 38787
8.1.2006 17:03:52
jo, ted doktor je suchar, ale naštěstí jsme také v pořádku. Je to už 3. návštěva. K Jedličkové jdeme ve středu, jen na váhu a př. středu do poradny. Čekáme na 5 kg kvůli očkování, ale to se asi nedočkáme ... Možná jsme se tam už potkaly. Já začala dokrmovat Bebou - stříkačkou přes prst asi ve 3 týdnech a pak jsme najely na novorozenecký dudlík od Aventu. Teď to má Niki po etapách. Jeden týden dokrm ano, jeden ne. Tak nevím. Strašně ráda bych kojila dál, ale někdy mi to připadá jak oboustranné trápení. Toho dokrmu občas víc vylejeme než vypijeme.
[<<Předchozích 1830] Názory 18311840 z 2670  [Dalších 830 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.