| Jity+Beru6/05,Sofi5/08 | 12022 |
|
|
6.1.2006 21:12:22
Jsme ze Strašnic, kousek od hotelu Rhea.
Vím, že na Želivského je BBC, jen se mi nechce moc nikam chodit sama, myslím, že motivace je v tomhle větší, když chodí 2. Jinak jsme přemýšlela, že budu chodit na cvičení na balonech, je to na ZŠ Hostýnská, kousínek od nás, chodím tam s malou na cvičení s prťaty, tak bych tam mohla chodit i večer. Jenomže to je spíš na tu páteř, než na hubnutí. |
| manka | 12680 |
|
|
6.1.2006 20:58:26
odkud přesněji vlastně seš? (nějak mi to uniklo)
Věrko sice nevím co přesně známená houser, ale taky mě vloni dvakrát sakra chytly záda, že si to celkem umím představit. Díky Cipískovi jsem si zřídila bederní páteř, pár obstřiků, vyhozený peníze za kliniku, ale naštěstí se to celkem dalo do kupy. |
| Oliii a spol | 19503 |
|
|
6.1.2006 19:35:58
Jity, an Zelivskeho mas taky BBC a dokonce i s hlidanim, ale klido pojd dojizdet k nam do Sparu, vic hubnoucich, vetsi uspechy, ne?
Verko, jestli kecas a ukaze se pak, ze priserna nadvaha pro tebe znamena 60kg, tak ti s tema zadama na mou dusi hejbnu jeste jednou!:-) |
|
|
6.1.2006 19:02:22
jdu ti písnout mailíka:-)
|
| vera&sophia3.04+Rayan2.6.05 | 23852 |
|
|
6.1.2006 18:42:46
Jitu to by bylo bezva,ale ja uz to mam zaplacene v tom Intersparu a je to pry neprenosne,tak bys musela jezdit sem.Ja uz fakt musiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim zacit je to blee.
|
|
|
6.1.2006 18:26:54
Ahojky, holky,
Věrko, to je dost pech s těmi zády, vím, když mě jednou chytl kyčelní kloub, tak jsme absolutně nevěděla, co mám na záchodě dělat:-(, no, snad už tě trochu polevuje. Je fakt, že mě na záda dr. říkal (chodila jsme na napravování), že je nutné posílit břišní svaly, že prý to nejvíc záda bolí. Takže plánuji taky někam chodit. Ty budeš chodit do kterýho BBC v Intersparu? V Hostivaři? Já ty směry až tak moc neznám, nejblíž to mám na Želivského? Já bych chodila s tebou, mylsím, že byhcom se mohly podporovat a bylo by to určitě lepší, než se tam potit sama. Co ty na to? |
|
|
6.1.2006 17:16:42
Oli to me taky mrzi,ale ja bych se asi stejne bala tam nechat dve deti.V pondeli jdu k doktorovi a zeptam se ho kdy muzu zacit cvicit a domluvime to.Ja mam fakt tezkou nadvahu tak planuju chodit 3x v tydnu abych s tim uz pohla....a vy budete povinne fandi!!!!
Manko jen se pobav z ciziho krev......ale ne ja bych se taky od srdce zasmala,ale moc do smichu mi neni jeste ted.Jo a kdyz mel manza s usmevem na rtech poznamecku,ze to asi bude od ty vahy(NOO proc ja sem tam do toho BBC°asi lezla ze?) a fakt kdybych mohla tak z nej byly ctyri maly a vecer s tou samou poznamkou prisel muj otec mela sem pocit,ze je proti me cely svet... Hele jak jaka je adresa na nase stranky? |
| Oliii a spol | 19503 |
|
|
6.1.2006 16:45:30
Vero, ja mam taky permici do BBC, muzeme se domluvit. Jen skoda, ze v Hostivari neni hlidani:-(
|
| manka | 12680 |
|
|
6.1.2006 16:31:10
Promiň, je jasný, že to muselo fakt moc bolet, ale taky jsem se pobavila ;-))). Já chodím (no chodím, dneska jsme byli prvně) do BBC tady u nás, protože je to i s bazénem (taky vířivka a sauna) a protože výhledově plánuju těhotnět tak jsem si říkala, že bych ten rok pak dochodila do bazénu, aby se to vyplatilo. Jejich nabídka na 1/4 roku nebyla finančně zas tak zajímavá. Takže dneska jsme byli s kámoškou i s dětma to prubnout a pořádně obhlídnout a až na to, že ta voda je DOST chlorovaná (ještě teď se škrábu..) tak to bylo super. Pravda teď budu 2 týdny po sobě pryč, tak snad to pak v posilce doženu :-)))).
|
|
|
6.1.2006 16:12:23
tak holky ja doufam,ze mam do konce roku vybrano.Virosu sme prekonali,manza ma jeste rymu,ale ja aktivne jsem si sla v pondeli do Intersparu do BBC zaplatit permanentku a mela sem holku ssebou,manza cekal s klukem v aute tak me to tam jedna ochotna slecna z recepce sla predvest kde je co a je to tam moc hezke sepsaly sme smlouvu,zaplatila sem a pri odchodu sem vzala holku do naruce a rikam si tady neni neco v poradku a do auta uz sem sotva dolezla.No nesmejte se chytla hem "HOUSERA"to je fakt ukrutna bolest.Rano me muj tatka odvezl k doktorovi tam mi dali injekci a prasky,po kterych sem jak pripitomela a dnes je prvni den co jsem schopna se alespon trochu obstarat.Je fakt desny kdyz se nemuzete ani obstarat po toalete:-((,ale snad uz to polevi.
Tak doufam,ze sem vas alespon pobavila,neb komukoliv sem to rekla,ze me chytil houser mohli se potrhat smichy.Ja bych se teda asi taky smala,ale ted uz urcite min nez normalne:-))hrozna predstava,kdyz mate pocit ze uz to nikdy neprestane bolet.Nastesti manza dostal osetrovacku tak se o nas hezky stara(ted tu chrupci). Tak ktera z vas bude chodit do BBC se mnou? |
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1
Advent v PískuPísek
Macramé workshopPraha 9 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.