| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Dle regionu : Praha 10

(?)
[<<Předchozích 1860] Názory 18611870 z 2670  [Dalších 800 >>]
Dáda + Vojta 6.3.04 13524
7.1.2006 21:22:10
jestli jsem to nepomotala tak je to http://rodina.cz/maminy10
Renda a Káťa 11190
7.1.2006 20:13:27
ahoj holky, jak si to tak ctu, tak me to zase desi :o) S Kacenkou mi prislo, ze jenom kojim :o) No sem na sebe zvedava.

Verko, Kacena se mi budi jednou za noc i ted!!!! Je to sileny.Ale zase mi spi od 8 do pul 9, takze to jedno probuzeni snesu :o).

Holky, kdy bude ten srazik??? Jen vas prosim, nedelejte to 19.1. to by me uz doma asi urizli hlavu.
Tak pa
vera&sophia3.04+Rayan2.6.05 23852
7.1.2006 19:54:25
Oli tak s tou vahou fakt nekecam:-((,bohuzel k tem co rikaj jak sou desne tlusty a pak maji padesat kilo i s posteli nepatrim a Jity me uz videla na zivo a muze tu hruzu potvrdit.Strasne se stydim,ze sem to nechala dojit tak daleko ale ted uz je pozde plakat nad rozlitym mlekem uz je nejvyssi cas s tim neco delat.
Zlomove obdobi bylo kdyz sem prestala pravidelne cvicit,rozesla se s pritelem a umrela mi mamka to uz me pak bylo vsechno jedno a jen sem se cpala a vubec nad tim nepremyslela......
Manko houser je asi to ze ses uplne v pohode pak se spatne hybnes a pak uz se nehnes vubec.Ja se celkem bez problemu otocila do zadu,ale kriz sem mela jak by me tam nekdo pribil prkno a pri sebemensim pohybu bolest jak.....ale muze se stat,ze se predklonis a uz se nanarovnas a tak zustanes nez to povoli me to trvalo pet dni:-DD
Johanko,dulezite je aby mala pribirala i malo,ale musi pribivat malemu take jedno obdobi stacilo pet minut pak to bylo pul hodky oni si to ridi podle sebea momentalnich potreb.Je take mozne,ze si se poradne rozkojila dobre to tece a tak male staci jen tech 5minut.Neboj se,vsak kdyby mela malo poznas to.Bude nespokojena,nenalozena a bude hodne plakat,duveruj svemu instinktu.
Kazde mimi je jine zatimco holka ve veku kluka spinkala uz celou noc,kluk se budi pravidelne po trech hodinach a taky se modlim at uz to obdobi prejde,zdali vubec prejde obcas me uz opousti optimismus:-).
Jitu jdu ti napsat..
Holky jak je ta adresa na nase stranky?
Jo + 2 38787
7.1.2006 15:02:56
Díky za psychickou podporu. Jo, přes den toho nenaspí o moc víc. Možná jen, kdybych ji neustále chovala v náručí. Jakmile jí položím do postýlky, tak je čilá jak rybička. Jednou za pár dnů má spací den, ale to většinou, když jsme na návštěvě nebo na cestě někam. Takže já se stejně nevyspím. Je to slaďoučké jak je maličká, ale už se těším zase na další měsíc a doufám, že bude lépe.
Oliii a spol 19503
7.1.2006 9:33:17
Johano, tomu rikam uzit si materskou DOVOLENOU... Ja myslim, ze kolem 3.mesice se bezne zpomaluje narust vahy a zkracuje se doba kojeni, uz jsou vetsi, tak to vycucnou rychleji, nez kdy se s tim jako mrnata crcali. Nas taky porad strasili s pomalym pribiranim, je pravda, ze 1 kg jsme nabirali od 3. do 6.mesice, takze to nebyl zrovna fofr, ale Jozule byl spokojenej, prezil to, tak co. A spite hodne pres den? Treba ma obraceny rytmus (ale to uz jsi asi zkousela, co, nic jinyho me nenapada). Tak preju pevne nervy
manka 12680
6.1.2006 22:36:18
Noooooo, tak to si to pěkně "užíváš". Cipísek byl taky velkej nespavec, ale takhle hrozný to teda nebylo. Mě pomohlo, když jsem pochopila, že přece ON chce spinkat na bříšku :-))) a pak ve 3 měsících konečně přijal dudlíka a zlepšilo se to.
Jo + 2 38787
6.1.2006 22:25:10
Manko, děkuji za názor. 3 měsíce nám budou za 4 dny, tak snad ta chuť k jídlu teprve přijde. I když bych se nedivila, kdyby to u nás bylo naopak. Nikolka má vše jinak. Je extrémně nespavé dítě. V noci spí třeba 3 - 4 h před půlnocí (já to využiji ke koupeli, zvaření večeře a jídlu) a pak jsme až do 6 do rána vzhůru. Pak se prospí 3 hodiny a už se zase řehtá a já padám na ústa.
manka 12680
6.1.2006 22:16:08
Ahoj, neporadím kolik minut kojení je to správný, na to bych to neměřila, ale ve třech měsících je normální zvýšená poptávka - říkaj tomu růstový spurt a tuším to je v 6ti týdnech, 3měsících a 6ti měsících. Já tou dobou kojila snad furt... Nejlíp poznáš na dítěti jestli má dost (na laktační poradkyni bych nespoléhala) a pak bych brala názor pediatričky. Tak hodně štěstí.
manka 12680
6.1.2006 22:09:18
Tak to jsme skoro sousedky, skoro :-)))), já jsem z Vršovic, proto chodím na tu Vršovickou. Začla jsem s kámoškou, taky bych se hůř dokopávala, kdyby ses rozhodla, že to sem máš blízko tak se přidej ;-).
Jo + 2 38787
6.1.2006 22:03:37
Ahojky,

omlouvám se, že jsem nereagovala dříve, ale způsobily to svátky, nemoce a jiné "radovánky". Snad už bude lépe. Chci se zeptat, zda někdo nemáte zkušenosti s tám, když mimču ze dne na den stačí kojení místo půl hodiny jen třeba 5 minut. Doktorka nám řekla, že Niki je úplně zdravá, jen málo přibírá. Laktační poradkyně po tel. konzultaci zase říkala, že je to ve 3 měsících normální a 5 minut kojení jí stačí.
J.
[<<Předchozích 1860] Názory 18611870 z 2670  [Dalších 800 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.