| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Dle regionu : Praha 10

(?)
[<<Předchozích 1890] Názory 18911900 z 2670  [Dalších 770 >>]
Oliii a spol 19503
4.1.2006 21:41:30
Dado, hlavne at je zdravej, Rath nerath. A brzo.
Ten trener je za dost dobrou cenu, akorat blby, ze ja uz mam permici koupenou:-) No, nez ja se rozhodnu, tak bude po ni:-)
Dáda + Vojta 6.3.04 13524
4.1.2006 21:38:34
já určitě nemohu v období od 28.1. - 5.2. jsme na horách
Dáda + Vojta 6.3.04 13524
4.1.2006 21:35:19
já bych mohla dát víc než jen 10kg a pořád budu mít nadváhu

s trenérem v posilovně jsem byla spokojená, já nesmím kvůli nemoci dělat aerobik a podobná cvičení a mě to stejně nebaví, ale když už se dokopu do posilovny, tak to jde.
Mám s trenérem dohodu, dám mu předem 2tis. a mám 10 hodin + vstup do posilovny (na permici za 60,- a jedno solárko k tomu zdarma)

Vojta dnes dostal antibiotika, má 39st. teploty, zvrací, dáví se hlenama a já musela odvézt auto na chalupu do servisu, tak jsem tu s klukama uvězněná na Vysočině mezi horama sněhu, bez auta a bez pomoci. Nejbližší pohotovost je v PRaze, neboť pan ministr zdr. vymyslel, že v Pelhřimově je jen do 22hod., pak se musí na chirurgii a tam rozhodnou, jestli pozvou toho patřičného dr. nebo vydržíme až do rána v čekárně!!! Co k tomu dodat.
manka 12680
4.1.2006 21:26:53
Taky si ten den nepamatuju, ani jestli to bude po novým roce stejný. Však ona se tu Jitulka jistě ukáže a připomene to nám sklerotičkám.
Oliii a spol 19503
4.1.2006 21:17:42
Ja taky nemuzu driv jak v pulce ledna. U nas sice otevrene reklamace nejsou (poslednich 10kg prestaly...), ale obcas prijde rypnuti typu (opravdu budes jist ted v 10 vecer cokoladu?).
Jo a pozor na Jitulku, nikdy si nepamatuju, jestli nemuze stredy nebo ctvrtky, tak aby to nevyslo presne na ten jeji nevhodny den.
manka 12680
4.1.2006 21:07:23
Oliii, taky to nemám do všech BBC, protože to je vážně ranec. Mám to sem ve Vršovicích, měli nějakou vánoční slevu tak mi to Rumcajs pořídil. I tak to není zrovna málo tak snad se hecnu a budu chodit. Jo a těch 10 je fakt nutný, v oblečení to sice není tak hrozný, ale jinak hrůza. Už i Rumcajs rýpe... kde že má tu hezkou milou a ŠTÍHLOU slečnu co si bral. Nějaký reklamace asi nebo co :-)))))). Jo a když se kouknu do skříně kde mám odložený věci na tu hubenou Manku tak nechápu jak jsem se do toho mohla někdy nacpat, abych nevypadala jako Michelin... :-)))

Srazík bych dala, ale mohla bych asi až poslední týden v lednu. Klíďo to pro tentokrát rezervuju ;-).
Oliii a spol 19503
4.1.2006 20:45:04
Mimisku a ty jsi z desitky nebo jsi sem zabloudila nahodou?
Oliii a spol 19503
4.1.2006 20:37:09
Jity, s tim oblecenim jsme na tom stejne:-), ja ho mam sice doma v krabicich, ale taky doufam, ze na nej jeste dojde. To budu mit najednou narvany satnik:-) No, co pro to hodlam udelat, to je jednoduchy - nezrat (jen jist, hlavne zadne sladke, beee), trochu se hejbnout - to by melo snad stacit, ne?:-) Je to tak jednoduche a pritom tak tezke:-( ICQ mam uvedene v kontaktech.
Manko, ja dostala permici uz k svatku:-(, ale vzdycky bylo dost duvodu, proc ji moc casto nevyuzivat. Mam ale jen tady v Hostivari, ta do vsech BBC stoji skoro dvakrat tolik. A bazen tu bohuzel nemame, jen saunu a whirlpool, ale venku:-) To kdyz zhubnes 10 kg tak budes prusvitna, ne? Mne jsi pripadala vzhledove v poho.
Dado, u tebe uz vubec netusim, z ceho bys chtela tech 10 kg brat. A je ten trener fakt dobrej? Kolik stoji? Kdybych se nemohla moc dokopat sama, tak bych se mu v nouzi sverila kdyztak do pece. Ja pri minulem hubnuti prave hodne cvicila, ale aerobic, byla jsem uplna zavislacka, moc me to bavilo, ted se nejak nemuzu chytit. V BBC maji vetsinu pomalejsich hodin s durazem na posilovani, to me moc neba. Hlavne potrebuju nejdriv shodit a pak montovat svaliky, ne se o ne jeste navic nafouknout.
Vidite, na co ted myslim cele dny a noci:-) Vsechny hovory ted u me sklouznou timhle smerem, takze se mnou asi bude pekna nuda.
Co nejaky srazik (abych vam mohla o tom i povykladat:-)))? Ale ja uz to neorganizuju, hlasim predem.
Rendo, nechtela by ses nahodou taky nekdy ozvat???????????????
Motýlek+2 děti 28212
3.1.2006 23:31:01
Ahojky,nudím se tak to tady prolejzám ale nikde nikdo všichni už spí.
Jsem tady po prvé mám holčičku Kristýnku 18 měsíců.A mě bude 23 let.
Jsem štastně vdaná a celkově spokojená.
Ale náš ďáblík umí i moc dobře zlobit a strpčovat den ještě že se na to do rána vždy zapomene.
manka 12680
3.1.2006 19:48:23
Tak to máme podobný program.... vybaleno sice mám, ale peru a peru a peru, už se mooooooooooc "těším" až budu žehlit ;-(.
[<<Předchozích 1890] Názory 18911900 z 2670  [Dalších 770 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.