| Dáda + Vojta 6.3.04 | 13524 |
|
|
3.1.2006 18:49:29
Tak to hubnutí vám závidím, já bych potřebovala tak 10kg, abych se dostala na nějakou solidní váhu, ale nemám trpělivost.
Na mě platí jen trenér a posilovna, ale od té doby, co jsem doma z Egypta, tak jsem mu ještě nezavolala. Říkám si až od února, až bude Vojta v jeslích častěji. V Egyptě těch 5kg za týden bylo super, ale od té doby ani deko. Možná jsem i na horách teď přibrala, špatně dopnu lyžařs. kalhoty, to asi tím lyžováním:)) Peru, peru a peru. Vybaluju a vybaluju. Tak mě to nebaví Kluci dostali sirupy, oba mají zahleněné průdušky a Vojta asi dostává teplotu, začíná pálit a je stráááášně protivný. |
| manka | 12680 |
|
|
3.1.2006 17:26:11
Dádo hlavně, že jste si to tam užili, ty nemoce jistě brzo zmizí.
Oliii a Jity jsem další do klubu budoucích hubeňourů ;-)))), mám trochu snazší metu - potřebovala bych shodit 10kg, tak snad se zadaří. Nikdy jsem ještě nepotřebovala hubnout, plácám se v tom od těhotenství kdy mi nějak zachutnalo sladký a vůbec všechno :-))))). K Vánocům jsem od Rumcajse dostala roční permici do BBC tady u nás (je to i s bazénem tak tam taky občas zajdu s Cipískem) tak jsem sama na sebe zvědavá. Ještě jsem odhodlaná "nežrat", ale střídmě se stravovat což bych asi dokázala, ale nevím jak zvládnout pravidelnost.... CO plánujete vy? Rendo byly jste s Kačkou v sokole? Já to ještě na tento rok nezaplatila... |
| Jity+Beru6/05,Sofi5/08 | 12022 |
|
|
3.1.2006 13:00:55
Ahoj Oli,
myslím, že s tebou jsem se tu ještě nepotkala, tak chci pozdravit:-)). JO, s tím hubnutím jsem na tom úplně stejně a přesně jak ty píšeš. Potřebuji teď shodit tak 20 kg, 25 by bylo lepší:-), ale když budu mít 20 dole,t ak sice nebudu super štíhlá, ale budu si moci obléci oblečení ze 2 plných skříní, které teď mám na chalupě a buď to oblečení v létě rozdám a nebo (v což doufám) zase dovezu domů. Už jsem jednou zhubla přes 17 kg (asi před 8 lety), vím, že to jde, tak holt ta kila musí jít dolů. Za poslední 3 roky jsem to nabrala, ale dolů to musí jít za necelý rok:-)). Co pro to všechno hodláš dělat? Kam budeš chodit cvičit? Napiš mi když tak na ICQ 223-849-554, třeba bychom se domluvily na nějakém společném hubnutí (navíc i prcky máme stejně staré, tak třeba by to šlo nějak spojit). |
| Oliii a spol | 19503 |
|
|
3.1.2006 10:57:33
Jo a taky jsem vam jeste nenapsala, ze od noveho roku hubnu. Jen abyste se nelekly, az prijde za par mesicu na srazik Claudia Schiffer, tak to jsem ja.
Uz jsem jednou problemy s vahou mela a podarilo se mi behem pul roku shodit 23 kg, jenze pak prisly nejake stresiky, potom tehu apod, takze me tentokrat ceka 25. Nezni to hezky ani trochu, ale kdyz jsem to zmakla jednou, dokazu to i ted. Alespon doufam. Vcera nam prinesla kamaradka obrovskou bonbonieru, chodim tu kolem ni jak mlsnej pes, uz aby ji manzel snedl. |
| Oliii a spol | 19503 |
|
|
3.1.2006 10:51:43
Dado, to vsechno jsou prechodne problemy, hlavne ze jste si to uzili a bylo hezky, ne? Ja stravila jednou 6 tydnu ve Val di Sole, kde, jak rikaji mistni, co nenasnezi do vanoc, to uz neprijde, a taky je ta oblast vyhlasena stalym slunecnym pocasim. No. Za celou dobu bylo slunecno asi 10 dni, nekolikrat sem zazila paradni vanici, neustale snezilo, retezy byly mi nejlepsi pratele a jedno napadlo pres noc tolik snehu, ze jsem nemohla najit vubec auto. Posledni tyden (v pulce brezna) se najednou udelalo hezky, az moc, bylo 15 stupnu, talo to jak das, tezky snih, takze byly porad nejaky zraneni a misto abych si konecne prijemne zalyzovala, tak jsem neustale trajdala s nekym po nemocnicich:-)))
|
| Dáda + Vojta 6.3.04 | 13524 |
|
|
3.1.2006 9:47:30
dnes ve 3 jsme dorazili z Alp a byla to nádhera. Celý týden sluníčko, lyžovačka, svařáček. Děti neprudily, tak kromě každodenního vaření jsem si docela odpočinula a užila si to.
Jen cesta zpět byla děsná. Jeli jsme to 13 hod., protože v Itálii se něco stalo na dálnici, tak jsme za 5 hod. ujeli pouhých 78km a další zácpa byla u Mnichova zas kvůli počasí. Strašně tam sněžilo. Lukáš si přivezl šílený kašel (párkrát jsem ho na sjezdovce našla bez šály, čepice, rozepnutého..., tak se není čemu divit) a asi to přenesl to na Vojtu, tak odpoledne musíme k dr. Docela jsem naštvaná. Loni nám propadlo očkování žloutenky. Na podzim jsme najeli na nové a před vánoci další dávku odložili kvůli kašli, máme jít v pátek, to se zas zruší, my ve 22 měsících stále nemáme základní očkování. |
| manka | 12680 |
|
|
2.1.2006 20:17:15
Ahojkyyyyyy, všechny zdravím zpátky doma! My jsme se měli celkem fajn, počasí prima - hodně sněhu, ubytování šlo, jen teda organizační stránka hotelu katastrofální a Silvestrovský program otřesnější než nejotřesnější :-)))). Ale přežili jsme a pro příště začínám shánět místo snad už teď ;-).
|
| Oliii a spol | 19503 |
|
|
2.1.2006 12:23:28
Ahoj v novem roce, doufam, ze nam vsem prinese jen sama pozitiva a socialni jistoty. Myslim, ze bychom si mohly dat taky kolektivni zavazek vic prispivat!
|
| markéta77 |
| • |
2.1.2006 10:25:11
Ahoj holčiny,
všem přeju krásnej začátek roku 2006, ať vám nový rok přinese všechno to, po čem toužíte. Markéta |
| Jitulka | 18006 |
|
|
31.12.2005 17:05:52
Rendo,jupí,jsem ráda,že se ukážeš.To víš,že na tebe budem myslet.
Jitu,Kroměříž znám z mládí,jeszdila jsem tam na soustředění se sborem a koukám,že budeme asi podobně staré... Všem přeji krásný vstup do nového roku a jen vše dobré!!! Zárověň se na týden loučím a ráno vyrážíme směr hory...papa |
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1
Advent v PískuPísek
Macramé workshopPraha 9 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.