| Renda a Káťa | 11190 |
|
|
31.12.2005 15:38:33
ahoj holky,
teda ja vam povim, zrovna sem se vratila z rachoty a muzu vam zodpovedne rict, ze vecer to asi bude pekny maso.Jeste ze sem mela ranni!!!! Takovejch volezlejch cizincu a to nemluvim o ty kejde, co se neustale tvori na podlaze, bleeeeeeeeeeeeee.Takze vyborny.Letos poprve budu doma sama :o((( tak na me myslete. Preju Vam vsem krasny novy rok, hodne stesti a zdravi :o)))) Jity, jeste sem te ani neprivitala, tak ahooooooooooooooj :o) |
| Jity+Beru6/05,Sofi5/08 | 12022 |
|
|
31.12.2005 9:33:29
Ahojky, jezdíme ke Kroměříži, máme tam chalupu, kde bydlí moji rodiče a v patře jsem kdysi plánovala, že budu bydlet, tak tam mám celý byt:-), no možná tam budeme na důchod:-))), je tam nádherně a kdo nezná Kroměříž, tak vřele doporučuji, protože je úžasná, hodně se o ni starají a já se těším na letní procházky po ní. Třeba vás tam někoho nalákám:-)), klidně můžete i u nás přespat:-)))... Jo, jo, na přijmení jsme si taky zvykala těžko, přece jen 32 let jsem měla jiné:-))), ale už těd slyším zhruba stejně na obě.
Krásný poslední den v roce a ať je ten příští rok ještě lepší, než ten, co právě dnes končí!!!!!! |
| Jitulka | 18006 |
|
|
30.12.2005 22:36:02
Jity,vítám tě do teplého domova Čech.Kam jezdíte na Moravu?Albíčko dnes nestihnu,balim u compu..takže Dáda nebo až po návratu...doufám,že až se vrátimbude co číst,zítra už se přijdu jen rozloučit..Jo a já si na to příjmení ani za těch pár let nemůžu zvyknout,měla jsem přes třicet let to své a pak ta změna...docela chápu,když si ženská po svatbě nechá rodné příjmení.
|
|
|
30.12.2005 9:42:30
Můžu poprosti taky o albíčko?
|
|
|
30.12.2005 9:40:51
ahojky, my jsme naopak už zase zpátky.-), vrátili jsme se z Moravy a včera odpo si užívali sněhu v centru:-( - protože projet někde s kočárkem byla celkem legrace, ale venku bylo nádherně:-)...
Jitulko, trochu jsme se zasmála, když jsem viděla tvoje příjmení, já ho ve zdrobnělé podobě měla zasvobodna:-))) a mail jsme měla tím pádem hodně podobný:-))... |
| Jitulka | 18006 |
|
|
28.12.2005 23:26:26
že jste asi všechny odjely,či co....nebo,že by na to mělo vliv to krásné počasí?
Koukejte se podělit,jak jste slavili vánoce a jak teď řádíte na sněhu.Já už začínám pomalu taky balit,abych toho neměla na silvestra moc a prvního fičíme...Jizerky,třeste se! A všem připomínám,že v našem "desítkovém" albu už máte svoje fotoalba sand všichni,pokud ne,tak se ozvěte. |
| manka | 12680 |
|
|
27.12.2005 2:40:04
TAK, mám dobaleno a teď ještě někde nahnat ten spánek, no zkusím po cestě. Jitulko díky za přání dobré cesty, uvidíme ráno jestli to zabralo ;-).
Tak se tu všechny mějte moc fajn, užijte Silvestra a papapa v novém roce :-))). |
| Jitulka | 18006 |
|
|
26.12.2005 23:35:12
jo a Mance šťastnou cestu,budu na tebe myslet,dnes ta naše cesta Plzeň a zpět nebyla nic moc,všude sníh a klouzalo to,přes den to snad bude lepší!
|
| Jitulka | 18006 |
|
|
26.12.2005 23:33:43
Tak jsem udělala kontaktní deník,můžete tam napsat,jako přátelé samy,co která chcete.Nevím,jestli se mi to povedlo správně...sem to ještě nikdy nedělala,ale kontakt na mně tam už je.
|
| manka | 12680 |
|
|
26.12.2005 12:37:19
Holky správcovský díky za album, časem dodám nějakou fotku. Deníčky s kontaktama by byly fajn.
já bych dneska měla balit, ještě potřebuju po obchodech něco koupit...., ale vstávala jsem v půl12 a NIC ale nic se mi NECHCE dělat... Ještě jsem nezačala, zítra dopolko bysme měli vyrazit (protože plánujem ještě oběd v Brně u bráchy) tak jsem teda opravdu hodně zvědavá jak to zvládnu....? Asi dneska nejdu spát, jinak to nepůjde. |
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1
Advent v PískuPísek
Macramé workshopPraha 9 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.