| Dáda + Vojta 6.3.04 | 13524 |
|
|
9.12.2005 21:57:04
také bych uvítala telefon na masérku, jezdím do
Běchovic, ale to je poněkud z ruky. |
| Jana (Lukáš 6/03,Martin 8/05) | 33354 |
|
|
9.12.2005 17:41:50
Market, vitej...
... a rovnou mi dej, prosim, kontakt na maserku, pls :-))) ja bych taaaaaaaaaaaaak potrebovala namasirovat zaaaaaada. Dneska mel Martin hrozne dopoledne - cele ho prorval, klidnej byl jedine v naruci, tak jsem tech jeho 7 kilo tahala pul dne a docela je to citit... ... srazik zase neeeee.... dopo jedu s Martinem na kontrolu ockovani TBC na Plananskou a musim vzit i Luka, nemame auto, takze MHD. OBavam se, ze vecer budu zrala na Bohnice nebo alespon na teplouckej pelisek :-) |
| Veronika, Kuba 2r |
| • |
9.12.2005 17:33:29
Ahoj holky, tak pokud se srazík uskuteční, tak se přidávám (i když je termín dost šibeniční). Lambrusko si dám stoprocentně.
Ivo, zatím jsme teda zdraví, ale kdyby jste příští týden nic neměli, třeba úterý, nebo ve středu, tak Vás zveme k nám na zahraďák, jak Vám to vyjde. (odjede nám opět náš miláček Lucinka s Radkou). Mějte se všichni, opatrujte se před bacily. Verča a Kuba |
| vera&sophia3.04+Rayan2.6.05 | 23852 |
|
|
9.12.2005 14:19:32
tak srazik by snad tentokrat mohl vyjit i u mne:-))
Jinak ted zapasime s Rayenovou vahou,za dva mesice pribral jen 5dkg tak sem zacala pridavat umele mleko a po tydnu vaha stejna tak za tyden na prevazeni :-(( a to sem se bala aby deti nebyly po mne "vypaseny"holka je teda akorat ma neco kolem 12kg. Jdu se oblekat,za chvilku je tu manza a jdem nakupovat na cukrovi,uz se na ty lidi v kramech fakt tesim:-((( |
| Oliii a spol | 19503 |
|
|
9.12.2005 14:17:56
No vida, tak tam nebudeme s Mankou samotne:-))) (sice jeste nepotvrdila, ale predpokladam, ze neodmitne:-)))
Marketo, to ti neporadim, ja jezdim do Bohnic (ke kadernici samozrejme:-))), ale na ty masaze si pak od tebe rada vezmu kontakt, zacinaj me z prdoly docela bolet zada:-(( |
| Radule a Lucinka |
| • |
9.12.2005 13:19:20
Ahojky, taky vítáme Markétu :-) a hlásím se na srazík.
|
|
|
9.12.2005 12:01:36
předpokládám, že domlouváte nějaký sraz, já bych se snad už konečně přidala. Měla bych být v Praze a snad už budeme všichni do té doby zdravé a Lambrusko, to miluju!!!!!
|
| markéta77 |
| • |
9.12.2005 11:59:16
Oliii - dětičky ještě nemám a v P10 jsem zatim docela ztracená. Akorát jsem objevila skvělou masérku - klasický masáže, masáže proti celulitidě - je to taková šikovná a milá ženská. Teď se pídim po dobrý kadeřnici...
|
|
|
9.12.2005 11:56:21
vítáme Markétu, já jsem přímo z HOstivaře, ale víc se pohybuji na Zahraďáku nebo v Měcholupech. Hostivař mi přijde trochu odřízlá od děts. pískovišť, bazárků, obchůdků....
Vojta už je v poho. Pusu má sice ještě plnou puchýřků, ale už to asi nebolí, začal konečně jíst jako normálně a spí také klidněji. Občas volá po dudlíku, když se ale zeptám, jestli mám zavolat čerty, aby mu ho přinesli zpátky, tak nechce. Do rána tu napadlo zas trochu sněhu, tak je to tu pohádkové, ani nevím, jestli se mi bude chtít jet v pondělí do Prahy. |
| Oliii a spol | 19503 |
|
|
9.12.2005 10:09:08
Manko, tak co se domluvit treba na ctvrtek (22.12.) tesne pred vanocemi? Urcite se nekdo jeste prida, ale prinejhorsim to ve dvou taky zvladneme, ne?:-))) Klido v ty pizzerce, lambrusco mi chutnalo!
Marketo, nechces se taky pridat, abys nas rovnou poznala osobne? Jak mas stare ditko (i kdyz ty vlastne pises, ze ses privdala, tak na tom moznazatim jen pracujete)? |
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1
Advent v PískuPísek
Macramé workshopPraha 9 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.