| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Dle regionu : Praha 10

(?)
[<<Předchozích 2010] Názory 20112020 z 2670  [Dalších 650 >>]
manka 12680
8.12.2005 15:36:23
Ahoj Markéto, já osobně Hostivař vůbec neznám, ale v Intersparu bývá divadýlko pro děti a kdesi tam je Toulcův dvůr, kde se dá zajít podívat na zvířátka a mají i další aktivity - http://www.toulcuvdvur.cz/.
manka 12680
8.12.2005 15:32:41
Dádo tak užívejte chalupy, snad to fakt těm tvým chlapům pomůže. Cipísek už je asi v pohodě tak snad zas bude nadále zdravej. Plánuju nějaký hory apod. tak to snad už zvládnem bez kašle a podobných "radovánek"!
markéta77
  • 
8.12.2005 13:52:21
Ahoj holčiny,
nedávno jsem se na Prahu 10, konkrétně do Hostivaře, přivdala, tak bych se k vám ráda přidala. Budu ráda za tipy, co kde je a neni dobrý.
Díky M.
Dáda + Vojta 6.3.04 13524
7.12.2005 13:28:28
zdravím vás ze zasněžené a slunečné Vysočiny.
Protože mi dnes omarodil i LUkáš, jeli jsme od doktorky rovnou na chalupu. Snad tady ten vzduch těm mých klukům pomůže.
Vojta už je lepší. Teploty nemá, začal dnes i trochu jíst, zítra možná půjdem na chvíli i na procházku.

Teď vyvádí v postýlce už půl hodiny. Čerti nám odnesli dudlíka. Doma to bylo v pohodě,ale tady asi díky změně prostředí se ho dožaduje.
Romca+ Ondrasek a Tonicek 22841
6.12.2005 23:22:23
Ahojky holky, nejste někdo od Havlíčkových sadů(rozhraní Prahy 2 a 10) ?Sháním kamarádku s mimčem na společné kočárkování. Ozvěte se mi, budu ráda i Ondrášek.Zatím pa.
manka 12680
6.12.2005 20:51:10
Čaaau Verčo, hezky užívej péče na Moravě a až budeš zpátky tak se ozvi, mohli bysme něco podniknout ;-).

Olii srazík můžem dohodnout, mě nic nebrání :-))). Tak uvidíme jestli by se ještě někdo přidal a vyrazíme. Přimlouvala bych se za tu pizzerku co jsme byly prvně, tu mám dostupnější.
Oliii a spol 19503
6.12.2005 14:55:05
Ahoj, koukam, ze je to tu samy marod, tak se s tim dlouho neparejte:-) U nas nastesti "jen" ryma a kasel. Jak Renda ted vic spi a min pise, tak vypadl hlavni srazovy organizator:-))) Kdybyste se toho nahodou chtel nekdo chopit, budeme radi, ja uz si totiz prestavam pomalu pamatovat, s kym jsem se vlastne uz seznamila, tak abychom nemuseli zacinat nanovo:-)) Jinak uz nekojim, takze bych si pripadne mohla i doprat neco dobreho k piti! (a kecat pak jeste vic nez obvykle)
Verča, Kubík 2r
  • 
6.12.2005 10:54:01
Zdravíme všechny,jsme teď u rodičů na Moravě, kde mám naprosté leháro, protože se o Kubu stará babi s dědou.
Ohledně té herpangíny - oparové angíny. Měli jsme ji letos v červnu, když jsme byli na dovolené.Hrůza. Běhali jsme po všech doktorech a pohotovostech a každý radil něco jiného. Stoprocentně nám pomohla genciálka. Kuba měl opary po celém jazyku, dásních, na dolním i horním patře, na rtech. Nemohl ani pít vodu, hrozili nám, že když v těch vedrech nebude pít aspoň půl litru, tak nám ho vezmou na infekční na kapačky. Tak jsme se snažili, injekční stříkačkou jsme mu vstřikovali vodu do krku (tak aby se neutopil), ale zvládli jsme to, po týdnu byl ok.
Držím palce, bez genciálky ho to bude bolet. Je třeba tz opary vysušit. Ať jste brzo zdraví.

Jitulce přeji dodatečně vše nej!
Ivě přeju dodatečně taky vše nej!
A Mikuláškovi k dnešnímu svátku přejeme taky hodně štěstí a zdraví a příjemnější počasí!

Verča a Kubík

Radko, doufám že se ve čtvrtek uvidíme.
Jitulka 18006
5.12.2005 23:19:11
holky,děkuju moc za přání.

Ad divadýlko,vůbec nevím,co bude,protože kvítek ještě teď nespí,takže to zas bude zítra den,když půjdem,ozvu se,ale růžově to nevidim.
Byli jsme se podívat na cocacola kamion,cestou jsme potkali nějaké ty mikuldy a čerty,větší hrůzu měl z mikulášů a doma už byl rád,nechtěl ani koukat z okna.
manka 12680
5.12.2005 20:46:40
Jíťo taky přejeme s Cipískem všechno nejlepší k svátku!!! Cipísek přidává aj velkou pusu ;-).

Dádo ať se brzo uzdraví, o takovéhle angíně jsem v životě neslyšela a když to tak čtu tak doufám, že ji ani nepotkáme..

Radule uvidím kdy zítra budem vstávat, každopádně se chystáme vyrazit. Takže po O pošlu SMSku jestli jsme na cestě.
[<<Předchozích 2010] Názory 20112020 z 2670  [Dalších 650 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.