| Radule+Lucinka10/03+Aninka8/06 | 22292 |
|
|
4.12.2005 9:30:59
Ahoj holky, tak jsem se vrátily do civilizace :-)). Byly jsme u babičky a tam nejen není internet, ale ani nefunguje mobil. Ale zase je tam krásnej vzdoušek a zajíci a srnky chodí až k baráku. Pro děti ráj, pro mne už méně :-). Jaký bylo divadýlko a co nový srazík. Už je naplánovaný?
|
| manka | 12680 |
|
|
2.12.2005 23:20:01
Ahojkyyyyy, nikam jsme neemigrovali, jen jsme s Cipískem byli na týden u našich v Brně. Asi naposledy, protože jsem se definitivně pohádala s otcem, v afektu jsme si toho řekli dost ošklivýho, takže je mi teď akorát líto mojí mamky, protože ta je z toho nešťastná...
Jano Cipísek je 10/03, takže o něco mladší než ten Tvůj a divadýlko v klídku vydržel. Není tam ani problém dřív odejít. S večerníčkama to moc slavný není, miluje znělku, ale ještě nepochopil, že pak je vlastně teprv ta pohádka :-)))))) to už u tv nevydrží. Něco na DVDčku začal sledovat teprve před nedávnem (asi měsíc) a postupně vzal Pata a Mata, Garfielda, Pejska a kočičku, chvíli Štaflíka se Špagetkou a další moc nechce. Ale super, že ho zaujme aspoň něco! V úterý na divadlo jsme se chystali, ale nevím nevím, nějak začal hodně kašlat... |
| Renda a Káťa | 11190 |
|
|
30.11.2005 13:22:48
Jitulko vpohode, ja byla lina a byla sem v nejhlubsim komatu, precetla sem si to, az sem se vzbudila.Vytuhly jsme obe dve :o)))))))))))
papa |
| Jitulka | 18006 |
|
|
30.11.2005 13:16:46
Jani,promiň:o(příště to napravíme.
Otvírací dobu zjistím,ale asi až koncem týdne.Myslim,že mají od 10 do 19,ale jista si tím nejsem. Rendo,zrovna jako na potvoru ten náš kluk včera chrupal až do třičtvrtě na dvě,už jsem se chodila dívat,jestli dýchá,ale protože dnes chodí,díky mé práci,spát později,tak jsem byla ráda,že je vyspaný a nebude u tety ukňouraný. |
| Dáda + Vojta 6.3.04 | 13524 |
|
|
29.11.2005 23:17:36
také uvítám otvírací dobu, vůbec mě to nenapadlo se na to včera juknout
Jani, příště se ti ozveme. |
| Jana (Lukáš 6/03,Martin 8/05) | 33354 |
|
|
29.11.2005 15:18:15
Jitule,
prosim, napis, od kdy do kdy maji v Duze otevrino. Dik... jste na mne holky zapomely, uaaaaaaaaaaaaaaaa..... pisnete mi kdyz tak na mail nebo mobil 723 352 910 |
| Jitulka | 18006 |
|
|
28.11.2005 23:28:44
no hele,hele,ty nás hned sprdneš a předtím se ani neukážeš:o))))
Doufám,že to divadlo zítra vyjde a stihneme se před tim vyspat.Dnes jsme byli akční a byli jsme s Dádou a Vojtíškem v Duze na kafču,bylo to bezva odpolko,tak doufám,že to vyjde častěji a že se taky někdo přidá. |
| Renda a Káťa | 11190 |
|
|
28.11.2005 20:53:11
tak s vama je tu teda zabava :o)))
|
| Renda a Káťa | 11190 |
|
|
28.11.2005 14:34:43
ahoj holciny, s tema vlaskama se necham podat, co jinyho mi taky zbejva ze?:o) dneska jdu poprve na kontrolu, tak jsem zvedava, co mi pan doktor rekne. Jinak zle mi je porad, ale uz to zacinam "ovladat" :o) kazdopadne sme byli taky v aquaparku v Kladne, ale tech penez..!!!!!!!!! sileny a nejvetsi zabava byla virivka :o) Jinak muzem se zitra pridat na divadylko???? Pujdeme urcite, jeste napisu holkam, co mam na ne mobilek, tak to snad nejak klapne.
Uz sem se taky tesila na snih, na snehulaky a na boby, ale praha nezklamala a snih nevydrzel, takze pokud nepojedem na chalupu, tak mame asi smolika. Alence drzim palecky at nikde nic nezapomenete, treba Madlu :o) chi.Ja bych se stehovala hned, do novyho, vonavyho :o))) My si poridime aspon novou podlahu. Uz sem si nasbirala recepty, tak budu pristi tejden zkouset nejaky dobrutky a pak se uvidi, co vyberu. Mejte se moc krasne a papapapa |
| Alča.1 a Madla 5.1.2005 | 30102 |
|
|
28.11.2005 13:22:36
Ahojik Jitulko,taky koukám...žádný život.Já jsem dnes poslední den na netu,pak taky zamrznu v těch Štěrboholích:( Spojení mám když bude nejhůř,tak tě budu otravovat. Náš starý je byt je jako holobyt...skoro.Ještě dvakrát se vyhajáme....To musela být pohodička-bazének,romantika.Já jdu,někdo mi tu prdí do plíny.Pa všem Ala
|
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1
Advent v PískuPísek
Macramé workshopPraha 9 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.