| Radule a Lucinka |
| • |
5.12.2005 19:05:43
Vše nej, nej, nej s svátku a všem ostatním pěkného Mikuláše.
Vojtíškovi přejeme, ať se brzy uzdraví. Oparová angína tedy nic moc. Měl ji Kubík od Verči a tak si umím předsavit jaké to je. Ivo, rozhádaná rodina to je o nervy, ale chce to čas a asi vstřícný krok z tvé strany. Jinak zítra jestli nebude moc pršet, tak se do toho divadýlka chystáme. Tak kdo se ještě chystáte, dejte vědět, ať se můžeme sejít :-)))). |
| Dáda + Vojta 6.3.04 | 13524 |
|
|
5.12.2005 12:32:29
nějak se to seklo
|
|
|
5.12.2005 12:29:48
Manko, děkujeme. Máme oparovou angínu, tak to ho prý strašně bolí. Ale nic jsme na to nedostali jen heřmánkový čaj a sirup na kašel.
|
|
|
5.12.2005 12:29:29
Manko, děkujeme. Máme oparovou angínu, tak to ho prý strašně bolí. Ale nic jsme na to nedostali jen heřmánkový čaj a sirup na kašel.
|
|
|
5.12.2005 12:28:11
|
| manka | 12680 |
|
|
4.12.2005 23:39:16
Jo a Vojtíkovi přeju brzké uzdravení, takový ouško asi musí dost bolet.
|
| manka | 12680 |
|
|
4.12.2005 23:36:50
Dádo a další díky, čas je lék na hodně věcí, ale nevím nevím.. Ani mi nevadí když se s ním hádám kvůli sobě, to mám za celej svůj život už jako "sport", ale nějak už nezvládám to, jak se chová k mojí mámě.. Teď se trápím a uvažuju možná o pomoci nějakýho psychologa jak se zachovat, abych neublížila mámě víc než je nutný. Neznáte někdo nějakýho? Nějak se v tom plácám..
Jinak Cipísek vypadá s kašlem líp, náš zítřejsí program jsem zrušila, ale v úterý na divadlo bysme asi šli, půjde ještě někdo? |
|
|
4.12.2005 21:04:04
je to už hodně dávno, kdy se můj muž pohádal s rodiči (zastal se mě, když mě napadli) a došlo to tak daleko, že se ho snažili vydědit, v té době mu ručili jejich barákem v naší firmě, tak obvolávali lidi a štvali je proti manžovi. Domča s Lukášem do 3 let nevěděli, že mají ještě jinou babičku a dědečka a to bydlí s mými rodiči na stejné vesnici a my tam jezdíme každý víkend.
Pak jsem vážně onemocněla a čas postupně obrousil hrany a teď už je to celkem v pohodě. Navštěvujeme se a o tom co se stalo už nepadne ani slovo. Držím palečky. |
|
|
4.12.2005 20:58:28
u nás celkem hektický víkend. V sobotu měla Domča taneční vystoupení, tak jsme jezdili mezi Kobylisama a Hostivaří, byli jsme se také podívat na Staromáku, ale s Vojtou to bylo šílené. Chtěl chovat, hodně lidí, ještě začalo pršet, tak to bylo spíš o nervy.
Dnes jsme byli kolem šesté na pohotovosti ve Vinohradské na ušním. Má od včerejší noci pořád kolem 39teploty a trochu rýmu a kašel. Sahá si na ouško a říká bolí, ale na píchání to nebylo. Dostali jsme kapičky a po celé Praze je nesehnali. Z lékárny volali doktorce, jestli nám nemohou dát jiné, ale trvá na těch co nikde nejsou, tak zítra budeme pokračovat. To je fakt síla. |
| Jitulka | 18006 |
|
|
4.12.2005 14:36:33
to je bezva,že už jste zase tady.....
Manko,ono se to třeba trochu srovná,čas obrousí hrany a změkčí pohled...mamku taky lituju,u nás je už přes rok rozhádaný můj muž s mužem mé sestry a je to děs,vztah s matkou a sestrou se teď nedávno po roce mírně zlepšil. |
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1
Advent v PískuPísek
Macramé workshopPraha 9 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.