| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Dle regionu : Praha 10

(?)
[<<Předchozích 2050] Názory 20512060 z 2670  [Dalších 610 >>]
Jana (Lukáš 6/03,Martin 8/05) 33354
23.11.2005 23:24:02
Ahoj holky

hlasim se po dlooooouhe dobe - blbnul nam PC a pak jsme byli 14 dnu u rodicu - konecne poradna MD - jenom jsem kojila, cpala se, pak se pysnila s kocarkem a s ukecanym Lukasem :-))) No, reknu vam, nezavidim nikomu, kdo bydli s rodici... bylo to fajn, ale na druhou stranu tech 14 dnu bohate stacilo a uz jsem se tesila domu :-)))) to bylo porad: oblec malyho poradne, nechod s nim uz ven, je mlha a bla, bla, bla... :-)

Jitule a Dado, jak si domlouvate tu Duhu, to je tady ten denni stacionar za tim panelakem, jak je posta? Jestli je to ono a nejak se domluvite, dejte vedet, mozna bych se taky pridala, jestli by vam to nevadilo.
Nemuzeme pouze ve ctvrtek - jdeme na vitani obcanku :-)
Jo, holciny, ale radsi mi napiste mail, protoze sem se moc casto nedostanu. Diky....

Dáda + Vojta 6.3.04 13524
23.11.2005 19:35:32
Jitule, tak se po neděli domluvíme, jestli zdravotně vydržíme. Dnes jsme měli očkování, někdy dostává teploty.

pálení žáhy jsem u prvních dvou neznala, u Vojty to bylo šílené. Domča byla skoro plešatá do dvou let, Lukyn se narodil tak zarostlý, že mu chlupy trčely i z uší a Vojta byl také vlasatec, jak Hurvínek kudrnatej
Jitulka 18006
23.11.2005 13:31:50
Dádo,jojo,Domču jsem potkala,právě říkala,že je ti nanic,tak jsem nechtěla ještě s Duhou prudit...viděla bych to tak na příští týden,teď to máme zase nadupané a co se týče motorky,máme trochu jinou,budu jí určitě prodávat,protože chci pro malého na jaro už kolo,tak se můžem domluvit a můžeš jí skouknout,když budeš chtít.

Alčo,číslo uloženo,tak se pak ozvu na zkoušku spojení.

Nebyl jste někdo včera v divadle?Jestli ano,nevíte,co je na programu příští týden?

Rendo,taky mně pálila žáha a Víťas se narodil s čírem,ale holka se třema chlupama na hlavě,tak si to přeber,:o)))

Alča.1 a Madla 5.1.2005 30102
22.11.2005 21:52:36
Ahojik holky, vy jste se rozjely s těmi nákupy...taky něco přidám:my s mužem vybírali sedačku.Holky, čím je starší-děsné-staromódní+nevkusné!Jak u babi,chtěl vysokou, těžkou,hlavně pohodlnou....už se viděl-čipsičky u telky,pravý boček..zabila bych ho!Zítra jdeme nanovo!Asi bych teda raději s mimi pro botičky:)
Rendo, Jitulko..a všechny,díky,že na mě myslíte, fakt se stěhovat v tuto dobu-na zbláznění.
Až budete mít čas a chuť nebo nějaký malý srazík, ozvěte se mi..budu moooc ráda,od víkendu vypínáme PC-ještě pisnu.
Mobil: 604 232 177 :) Hezký romantický večer,maminy.Alča
22.11.2005 21:12:37
holky, kdybyste náhodou některá na jaro prodávala takovouhle motorku (na barvě nezáleží), měla bych zájem
22.11.2005 21:00:23
botičky máme také od Baťy, koupila jsem je před odletem kdyby tu napadl sníh, tak aby manža nemusel běhat a schánět. Docela jsem spokojená s výběrem bot u Bati v Intersparu, dřív jsme jezdili do Průhonic nebo na MOskevskou, teď bych řekla, že tady mají větší výběr (nebo měli)

rukavičky jsem dnes také sehnala v Intersparu, tak jsem ráda. I cena byla dobrá. Jedny 80kč a druhé 105,- čekala jsem to horší, teď ještě aby nepromokly

Jitule, už jsme v pohodě, tak když budete mít náladu, můžeme zajít do Duhy. Domča mi říkala, že tě potkala na burze.
pucky+Alenka 16491
22.11.2005 20:03:29
Ahojky Rendo, tak ať je Ti brzo dobře. Říká se, že když v těhu pálí žáha, tak bude hodně vlasaté miminko :o) U nás to teda vyšlo, na Alenku se v porodnici chodily koukat sestřičky jak byla vlasatá a kudrnatá :o))

Jitulko, že to byly tyhle botičky? :o)
Jitulka 18006
22.11.2005 18:49:46
No ahojík,Renďucho,už jsem si říkala,co s tebou je...no ,hlavně,že jsi v pořádku.Že nemůžeš obchoďáky se ti nedivim,já nejsem těhu a taky mi to prudí.

Alčo,přimlouvám se za mobil...ať tě můžeme aspoň psychicky podporovat.
Renda a Káťa 11190
22.11.2005 18:28:59
Tak vas zdravim a jak se mate? Koukam, ze zive nakupujete, ja bych se furt valela, ale nejde to :o(. Vcera jsem byla naposledy v praci a pak az zas v prosinci, to bude to pravy predvanocni maso :o) uz se na ty ksichty tesim.

My nakoupili zimni veci dneska, zatepleny kalhoty, rukavice, teply ponozky a puncochacky.Boty nam jeste chybej, kdyz me se tak strasne moc nechce mezi lidi, sem ted takovej malej asocial. Lidi mi vylozene vadej. Ale asi se pojedu podivat do rusky do bati, do velkych center ted nemuzu ani nahodou, zveda se mi uplne ze vseho kufr.Navic me uplne nelidsky zacala palit zaha, jeste ze v tom mekaci to mam furt cim zajidat :o)))).

Tak se mejte holky krasne a Alenko, ty napis cislo na mobil, at mame na tebe nejaky spojeni, nez budete mit internet :o).

papapapapaap
Jitulka 18006
22.11.2005 12:33:28
Pucky,omlouvám se,za chybu ve jméně....:o(((
[<<Předchozích 2050] Názory 20512060 z 2670  [Dalších 610 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.