| Jitulka | 18006 |
|
|
22.11.2005 12:32:55
Alčo,tak to abysme ti o víkendu drželi všechny palce,viď,aby se rozbily jen věci nepotřebné...no,budu na tebe myslet a až se trochu zajedeš,tak se ozvi.A neboj,na holky se shání věci mnohem líp.
Pucki,a já dokonce asi i vím,jaké,taky jsem je držela v ruce,ale máme kluka a červené botky by mi asi doma neprošly::O)A třebas se potkáme jindy....jo,navíc oni do 22 měli i docela velký výběr,jen ty 25 prý jsou moc časté. A hlásim,že dnes divadlo nestíháme,protože mladej ještě nechrupká. |
| pucky+Alenka | 16491 |
|
|
22.11.2005 10:31:19
Jitulko, to je škoda, že se ještě neznáme, mohly jsme se potkat :o) My jsme byli taky u Bati v Průhonicích kupovat botičky na zimu a sehnali jsme krásný červený, něco jako gore-texový. Alence taky už dlouho nevyrostla noha, tak jí ta 21 snad vydrží celou zimu.
Já bych spíš potřebovala poradit, jak přemluvit prcka, že má rukavičky nosit a ne si je rvát z rukou :o)))))) |
| Alča.1 a Madla 5.1.2005 | 30102 |
|
|
22.11.2005 0:38:25
Ahojik, to jsem ráda, že ještě nenosíme botičky...ale snad mě tam holky taky vezmete,já bych se tam ztratila,natož ještě koupit něco:)Na Lužinách je tady super obchůdek s botkami (atest Žirafka) dá se vybrat, vůbec mě nenapadlo, že snad se shánějí botičky, rukavičky takto děsně??
Zjišťuju,že už není pondělní večer, já se ale dříve nedostala, chystám věci na"kulový blesk" o víkendu,už teď je mi z toho zle..ani nemusím cestovat MHD,pa všem.Alča |
| manka | 12680 |
|
|
21.11.2005 22:54:36
Dádo jojo, je to boční ulice z Moskevské, je to malý, ale maj tam celkem dobrej výběr.
|
| Dáda + Vojta 6.3.04 | 13524 |
|
|
21.11.2005 21:54:45
dnes jsem pendlovala po Praze MHD a pak ještě Praha chalupa autobusem a řeknu vám, auto je auto. Já nevěděla ani za kolik se kupuje jízdenka na metro. Každá, kdo jezdíte MHD i s dítětem máte můj obdiv. Já už jsem zhýčkaná.
|
|
|
21.11.2005 21:47:59
Manko, není ta Barborka v takové boční ulici z Moskevské?
|
| manka | 12680 |
|
|
21.11.2005 12:25:09
Ahojky,
tak jsem taky jedna z těch, co se nechcou smířit s tím, že zimní věci je nutné kupovat v srpnu...... Minulý týden mě zásobovaly kamarádky jobovkama typu "nikde nic nemaj a když maj tak hnusný nebo už nemaj čísla".... ale nakonec jsem vyrazila na Lužiny a koupila super sněhule, i kožené botky s kožíškem! uffff tak tohle mám taky za sebou ;-). Dádo prima obchůdek je tady u nás u Bohemky (děts. obchod Barborka), maj tam pěkný zimní věci, výběr rukavic, my jsme se tam komplet vybavili. Jinak ještě u Koh-I-Norrky Bena, tam se taky dá. |
|
|
21.11.2005 9:50:27
já zas podcenila rukavice a tak jsme pořád ve fleesovkách. Dnes jsem bez auta, tak se mi nechce nikde běhat. Máte nějaký typ, kde na Praze 10 koupit pro takhle malé dítko teploučké rukavičky?
Odpoledne jdu s Domčou i Lukynem po doktorech a v 5 odjíždím na chalupu. Mamča si tam nechala Vojtu, ať si užije sněhu, tak já teď doma papíruju. Mám tu resty snad za půl roku. Hrůza. |
| Jitulka | 18006 |
|
|
21.11.2005 0:06:01
Tak jsem se těšila,že už se dnes dostanu ke compu a budu si moct počíst a ejhle...tady skoro nic:o(..kdepak všechny jste?Že by už přípravy na Vánoce?
Tak už nás zaskočila zase zima a musim říct,že se mi to vůbec nelíbí...chci léto!!!Vítečkovi poskočila noha a tak jsme se dnes museli vrhnout na nákup botky(vrhli jsme se na to už minulý týden,ale naprosto bez úspěchu),měla jsem vybrané jedny konkrétní botky od Bati a myslela jsem,že přijdu a koupim...a prd...sjeli jsme obchody tady v okolí i v Plzni a boty vyprodané a prý ani nevědí,kdy něco bude,protože je moc nezaváží,dokonce mi prodavačka v Průhonicích vytkla,že jsme to nechali na poslední chvíli,že je zimní kolekce v prodeji už od září...no,koupili jsme jiný typ botky na Chodově,ale musim přiznat,že mi to docela rozčarovalo,myslela jsem,že mají sortiment stále....no nic,tak jsem si tu postěžovala a doufám,že se někdo brzy ukážete. V MŠ Omská má ségra kluka a nestěžuje si,tak to snad bude dobrá školka. |
|
|
18.11.2005 14:14:51
Omská ani netuším, kde je. Já mám ještě rok čas, pak nám také začne schánění MŠ?
Nevíte jak je to, když mu 3 budou v březnu a zápisy bývají na jaře, musím s ním už jít ve dvou letech, aby ho pak vzali další rok od dubna do školky? |
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1
Advent v PískuPísek
Macramé workshopPraha 9 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.