| Dáda + Vojta 6.3.04 | 13524 |
|
|
16.11.2005 12:58:11
musím přiznat, že ve svých skoro 40ti letech jsem také ještě nikdy na vánoce nepekla. Vždy jsme dostali od mamči, tchýně, babiček a ségry. Loni pekl Lukáš 2 druhy, ale už ho to nebavilo promazávat.
Já a kuchyň nejsme moc velcí kamarádi. Sice vařím i peču, jak je ale možnot, uleju se a šidím to jak se dá. Radši si vymaluju byt, natřu okna, opravím auto, ale vařit - brrr Děti dostaly volno ve škole, tak až se Vojta vyspí, vyzvednu v Jedličkárně neteř a pojedeme na chalupu. |
| Renda a Káťa | 11190 |
|
|
16.11.2005 9:14:55
Ahoj holky,
Verko, diky za info, ale ja se na to asi vyprdnu :o(.Nechce se mi tam chodit. Jiank holky uz budou vanoce :o))))))))Mate nejaky dobry recepty????? Ja jeste nepekla nikdy nic svyho, vzdycky me zasobila mamka s tchyni, ale letos uz musim udelat neco "naseho".Doufam, ze mi Kacka pomuze :o))) Jito, kdy si rikala, ze se muzes srazit????Az pred vanocema? nebo ted? Jdu jeste chrnet :o) paaaaaaaaaaa |
| vera&sophia3.04+Rayan2.6.05 | 23852 |
|
|
15.11.2005 23:43:08
Ahoj kocenky,tak vas zdravim skoro pri pulnoci.
Omlouvam svou neucast.....a necham to radsi bez komentare......bylo by to na dlouho. tak Dado vitam te zpet po dovolene,jak bylo?To vis ja nic nevim...s toho dedka si nic nedelej ja te potesim vlastnim zazitkem,kdy sem jeste zdaleka nebyla tehu a v dopravnim prostredklu me pousteli sednout no tak co je lepsi? Rendi,jak si se ptala na tu permanentku,tak tam bohuzel nedelam ja delam V Jame,ale je to kousek od nas.Urcite by ses tam s nima mela domluvit.Je to prece zdravotni duvod a na to musi slyset i kdyby nechteli.Kdyz tak dej vedet a vyresime to jo? A broucek se vzbudil,jo a holka tu jeste radi s kocarkem boze to uz asi dlouho nevydrzim,kluk se jeste k tomu zacal budit po trech hodinach....tak ja zas letim ale prijdu.Kdy se planuje srazik? |
| Jitulka | 18006 |
|
|
15.11.2005 17:29:24
především díky Raduli,je fajn,když tam člověk jede za někym...Vítkovi se divadýlko líbilo,ještě teď tu kokrhá a dělá kuk z okýnka...:o)
Lucinka je supr,líbilo se mi,jak bravurně zvládala,na rozdíl od našeho trdýlka,ty dětské koutky a byla škoda,že jsme neměli víc času na pokec s Radulí,už se těšim na sraz. Pokud to půjde,pojedeme zase,protože mně nadchlo,že byl Vítek pohádkou zaujatý a to jsme přišli až po začátku. |
| Alča.1 a Madla 5.1.2005 | 30102 |
|
|
15.11.2005 17:02:30
Ahojik všem!
dádo,odkud jsi psala, že ten chlap lezl..od lékaře? Tak to vůbec neřeš,fakt byl slepý nebo úplně pitomý!!Ale abych tě potěšila, já jsem učitelka a děti mi už před deseti lety (pletly se,že jo:))říkaly ve škole, mami, bai, teto..zejména to babi bylo fajn,když mi ještě nabylo ani 30!! Jitulko díky že nebudu v dětském koutku sama...teda Madla a já, určitě se sejdeme,počítám s tím. Snad do té doby nezcvoknu. Měla bych jít zase něco malinko balit,ale nějak se mi nehce, raději bych šla prát. U nás na Stodůlkách jsou prima sekáčky, nevíte, jestli jsou nějaké dobré i ve Štěrboholech? Všem hezký večer...uvažuju,že bych už raději pekla cukroví než se stěhovala.....ať už to máme za sebou!Ala |
| Martík 04,06,09 | 15275 |
|
|
15.11.2005 15:43:38
Maminky, hledáte pro své dítě zařízení, kam může jít na hodinu, na dopoledne, na celý den, pravidelně i občasně? Zařízení, které není pouhou hernou, ale má pro Vaše dítě přínos v podobě výchovně vzdělávacích programů? Profesionálně pečujeme o děti od narození do 6ti let věku v prostředí vily se zahrádkou na Královských Vinohradech. Domluvte si s námi schůzku a přijďte k nám na prohlídku.
www.babybee.cz |
| Dáda + Vojta 6.3.04 | 13524 |
|
|
15.11.2005 13:00:31
taťka přivezl Vojtu z jeslí, tak spíme. Já běhala po doktorech a vyřizování. Myslela jsem, že stihnu něco poklidit, ale nějak nestíhám.
Zase mě příšerně bolí hlava. Nikdy jsem na to netrpěla, tak nevím, co to je. Jestli změna počasí nebo reakce na tu prodělanou nemoc nebo co vlastně. Dnes jsem ještě dostala příšerný průjem, tak si asi tělo zvyká na evropskou stravu:)) Říkám si, jestli mi ta dovolená vůbec stála za to. Jsem strašně unavená. Doufám, že napíšete zážitky z divadýlka. |
| Jitulka | 18006 |
|
|
15.11.2005 12:20:38
paní Lucko,není vám to už blbý vůči normálně inzerujícím maminkám?
|
| Jitulka | 18006 |
|
|
15.11.2005 12:18:35
ahoj,tak hlásim,že na divadýlko jedeme,takže doufám,že se tam uvidíme...aaspoň než začne Víťas bourat okolí,pak budeme muset zdrhnout...no jsem na něj zvědavá.Holky,je to v tom patře ,jak je kino?
|
| Cahlíci | 24066 |
|
|
15.11.2005 12:14:08
Ahoj mamči a těhulky, omlouvám se, že Vám sem lezu, ale chci se zeptat, jestli náhodou nepotřebujete nějaké oblečení na své ratolesti. Už delší dobu žijeme ve Švýcarsku a holky tu mají spoustu oblečení po svých dětech a nechtějí to dávat úplně zdarma do sbírek. Já svého prcka oblékám prakticky jen do věcí od kamarádek. Člověk tím ušetří spoustu peněz. Všechno je v perfektním stavu (žádné fleky či díry) a vyfocené na http://rodina.cz/cahlici
Kdyby se něco líbilo, tak mi nechte vzkaz nebo pište na e-mail: Lucie.ceganova@seznam.cz Do Čech jedeme 27.11. a já zůstávám až do vánoc, tak není problém věci dovézt a poslat. Pár mamin si už ode mne věci kupovalo a řekla bych, že jsou spokojený. Zatím ahoj ze Švýcarska Lucka |
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1
Advent v PískuPísek
Macramé workshopPraha 9 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.