| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Dle regionu : Praha 10

(?)
[<<Předchozích 2070] Názory 20712080 z 2670  [Dalších 590 >>]
markéta, Tereza 7/03
  • 
18.11.2005 10:36:20
Jakou máte zkušenost s mateřinkou v Omský?

Jinak já vánoční cukroví miluju, ale jen to, co se dělá v naší rodině. Od tchýně dostáváme každej rok krabici, jenže mně to nechutná, takže co nesnědí návštěvy, dojedí slepice. Když si chci pochutnat, musím si sama napéct. Äle peču jen 3 druhy a poměrně velké tvary, žádné ti pidikolečka, pidihvězdičky apod. Pěkně velký kola, hvězdy apod. To jde pak rychle od ruky.
pucky+Alenka 16491
17.11.2005 20:36:08
Ahojte holky!
Po delší době se opět hlásím.

Dádo, Alenka je skoro stejně stará jako tvůj prcek :o)) Tak na nějakým budoucím srazíku bude mít parťáka :o)

Na Vánoce taky nepeču, peče moje babička, kterou to strašně baví.
Alča.1 a Madla 5.1.2005 30102
17.11.2005 17:14:24
Joo Oli,přesně tam :) Ale myslím, že tam ani nejsou 5+kk, takže nic pro tebe. My jdeme jen do 4+kk,na zařizování velký aaaaž moc! JInak nic moc velkého to není.
Tak to je fajn, že naši jsou si věkem blízcí,alespoň bude mít Madla s kým se tahat o hračky :)
Už se těším, až začne chodit, šíleně mě bolí páteř,jak ji tahám a držím za ručky, když capká!Už jsme ´koukaly na boty. Nevím, jestli jsem dobře viděla,ale boty se žirafkou....holky,to byly pálky!!Mějte se.Ala
Dáda + Vojta 6.3.04 13524
17.11.2005 12:58:47
Manko, také svátky moc nemusím, nepeču, neuklízím (protože jak říká manžel, my co uklízíme průběžně celý rok, se nemusíme honit před vánocemi). Jsem ráda, když také můžeme vypadnout k moři nebo na hory, ale manžel zastává tradice, tak volíme kompromisy. Jednou podle mě, jindy podle něho.
Jinak na štědrý den chodíme na Staromák a Václavák, popijeme svařáček, punčáček, pokoukáme, koupíme si maličkost pro radost a pak jdem domů smažit kapra. To nemůže moje tchýně pochopit, jak můžeme zrovna tenhle den někde trajdat, ale my takhle trajdáme celé svátky. Nemusíme televizi, raději jsme všichni spolu a když už je hodně velká zima, mastíme s dětma karty, kostky nebo Osadníky.
Jedny vánoce jsme zůstali na chalupě a bylo to šílené. Máme chalupu ve stejné vesnici kde jsou moji rodiče, moje ségra a tchánovci. Dveře se u nás netrhly a já pořád vařila kafe a něco kuchtila. Od té doby jsme na chalupě do 23.12., a pak se tam zas vracíme kolem 26.12., ale já chci mít svůj klid.
Dáda + Vojta 6.3.04 13524
17.11.2005 12:54:42
Oli, tak to jsme na tom stejně, já bych se taky stěhovala jedině do něčeho podobného, ale když jsem viděla ty ceny, jaké chtějí za 5-6 pokojáky, šla jsem do mdlob. Za to už může být barák.

Pečení - já mám šílenou tchýni, nikomu ji nepřeju, s cukrovím je to tak, že ona napeče a když pak přijde na to, že už by to asi nesnědli, tak nám dá. Když chceme mít na vánoční stůl, tak musím navést děti, aby jí řekly, že to chceme na besídku a to ona se zas ráda předvede a nabalí:))

Oliii a spol 19503
17.11.2005 12:03:12
Alco, ahoj, to je fajn, ze se stehujete sem na 10, aspon tady bude nekdo s ditkem vekove podobnym tomu nasemu. Jsou to tu skoro samy stary dvoulety paky:-)))
A kam se stehujete? Hned k tomu Europarku do tech novym bytu? Ja jsem asi magor, ale klido bych se stehovala hned, a to to mame nedavno (loni v dubnu) za sebou. Ale muselo by to byt do 5+kk, s terasou aspon 20m, s hezkym vyhledem...
Alča.1 a Madla 5.1.2005 30102
16.11.2005 21:42:25
Ahojik holky!
Řekněte mi,prosím, kde se kupují ty úžasné tchýně a pečící babičky?Půjdu ty své vyměnit nebo reklamovat..jenže už jsou asi po záruce, tak co s tím??
Já vloni,měsíc před porodem napekla 22druhů.Letos to bude horší, nestíhám :(
Rendo vydrž,k ničemu nečichej..ještě si to dooobře pamatuju.Kdy máš termín?
My letos asi Vánoce nestihneme, tuším je budeme muset odložit tak na březen..to snad už bude v bytě vše OK?
Holky neznáte slušného stolaře nebo firmu,co dělá vestavěné skříně?Zkoušela jsem na netu,děsné!!Hezký večer,jdu zase něco balit-dnes knihy-pokračování.Pa všem.Ala
manka 12680
16.11.2005 21:19:09
jéééééééé, to už jsou ZAS vánoce? :-( Já ty svátky FAKT nemusím, minulý rok jsme to vyřešili Egyptem (odlet 23. značka ideál :-)) ), ale letos mě to asi nemine.. Takže je jasný, že nepeču, fasuju u mámy a u tchýně ;-).

Rendo vydrrrrrrž, až porodíš tak to bude o malinko lepší ;-)).
Renda a Káťa 11190
16.11.2005 19:28:44
no ja budu kazdopadne delat rafaelo, domaci, jeste nemam recept, ale jedla sem to od kamosky vloni a mohla sem se uzrat a taky vosi hnizda, to je jediny co delam kazdej rok, protoze je na tom manza zavislej a taky linecky a jedno slepim nutelkou a druhy bude s kremem polity cokoladkou, no uz se tady volizuju achjo.

Holky me je zle, vsechno mi smrdi, zensky ktery sou navoneny, chlapy , ktery smrdej, moje avivaz !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! a proste vsechno.Uz sem zapomnela jaky to je :o)))))
Jitulka 18006
16.11.2005 14:32:00
Rendo,já až před vánocema,dřív se budete muset zase srotit beze mně.

K pečení,tiše vám závidim pečící babičky,my většinou spíš babičku(jednu,tak druhá sice peče,ale je daleko)zásobujeme.Svého času pekla jen sama dcera,to bylo bezva,nebylo to sice výtvarně úžasné,ale bylo to.Teď už se jí ale nechce,tak už loni to bylo na mně a letos to zase nijak růžově nevidim...i když budu mít snad malého pomocníka:o)
[<<Předchozích 2070] Názory 20712080 z 2670  [Dalších 590 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.