Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| manka | 12680 |
|
|
10.2.2008 0:54:47
Margaret však ale já jsem psala, že se mi ta školka ze tří líbila nejvíc, i přístup úči, se kterou jsem mluvila, byla velmi milá a vstřícná...... a JEN mi vadily ty 2 věci co jsem popsala, je přece jasné, že všude se NĚCO najde, záleží CO kdo preferuje. Je prima, že se tam malé líbí a přitom to máte kousek.
Salinam to jsou teda věci! Tak držím palce ať to prcek v klídku zvládne a je brzo fit. Našla jsem si tě na icq, tak se pak někdy kdyžtak ozvi. Jinak na srazík jdu tedy juknout na mail .Rendo super, že se zase "vidíme" . Hory závidím, mě to tam letos asi nevyjde... přecejen toho mám naplánováno víc a peněz jaksi není tolik kolik bych potřebovala. Tak držím palce ať jste zdraví a hlavně máte sníh a Anetka si to tam jistě užije, tam to ani jinak nejde .No, my nakonec na ten karneval taky nešli, nikdo se nám nenahlásil jako parťák, taťka taky doma nebyl aby s náma šel, tak jsem kluky nakonec vytáhla jen u nás na hřiště a taky to nebylo blbý, protože počasí dneska super. |
| Petra,Madlenka05 a Michálek06 | 6656 |
|
|
9.2.2008 23:46:32
Ahoj mamky, pokud se vám líbí můj Mišulda, pošlete mu prosím hlasík http://www.mamca.cz/?pg=fotosoutezdetail&idfotky=149 Díky moc.
Jinak my se můžeme srazit v zásadě kdykoliv kromě pondělí dopoledne. |
| Renda, Aneta 4/04 + Nicol 7/07 | 18451 |
|
|
9.2.2008 12:48:05
Ahoj holky, já jdu taky po delší době pozdravit, hlavně zdravím Manku, že jsem se na ten srazík domluvily, co?:):):) No ale alespoň jsme se potkaly na CHodově:)
A jinak pokud nebudeme marodi, tak jedeme příští neděli na hory a manko, hádej kam? Správně, na Šumavu do našeho hotýlku. Anetka se strašně těší, akorát nemáme ten pobyt s tím programem, to už bylo samo obsazený, ale máme zajištěnou lyžařskou školku pro Any a prý je tam každé odpoledně nějaký program pro děti, tak snad se jí to bude líbit, jede s námi i kamarádka s rodinou, tak tam bude mít Any parťáka. No ještě abychom byli zdrávi, momentálně má Any od večera teplotu, kašel a rýmu, Nikolka kašel a já jsem po ATB a udělaly se mi v krku afty, fakt chuťovka, ani polykat nemůžu a jsem protivná jak čert. ![]() Ale jinak se máme fajn:):):) Ne, nestěžuju si, v podstatě od konce listopadu byly holky dobrý, až teď poslední týden. Tak snad na hory vyrazíme a čerstvý vzdoušek jim pomůže:) KOukám, že se chystáte na karneval, Any měla včera ve školce, to ještě byla fit, tak si to pěkně užila:) |
| salinam+Dáda04/05+Luky12/06 | 51854 |
|
|
9.2.2008 12:26:04
Manko tak na karneval nejdu. Jelikož jsem dopol zjistila, že má Lukášek
kýlu . Tak snim nechci chodit mezi děti, zítra v devět máme bejt v motole a budou mu to operovat.Tak holky, jak to bude s tim srazíkem ![]() |
| Tiina,Berenika 04+Jáchymek6/07 | 14101 |
|
|
8.2.2008 22:29:30
tak zase najukávám :o))))
Na srazík bych taky moc ráda šla! Bydlíme u Toulcáku nad interšpárem v Hostivaři. pošlu vám mail, kdo jste se tu trošku domlouvaly, jo? Já se sem moc nedostanu, tak bysme to mohly domluvit mailama... :o)))) My jsme teď taky marodi. A to jsme měli jet v ne na hory....bééééééééé ![]() tak já jdu na ten mail |
| due soli | 29014 |
|
|
8.2.2008 21:43:31
Salinam, díky, tak já se tam vypravím podívat.
![]() Jinak, pokud mohu vstoupit, Manko, moje dcerka chodí k Vršovickému nádraží (my jsme tam pěšky za 2 minuty) a já jsem víc než nadšená! Má perfektní učitelku, která to s dětma prostě umí. Malá se nemohla dlouho "přizpůsobit" a nakonec to zvládla. Ráno byl vždy řev, učitelka si jí vzala do náruče a odvedla pozornost, povídala jí atd. Všimla jsem si, že se tak chová ke všem dětem, pokud třeba začnou plakat. Skoro nikdy se nemusím ptát, jak jedla, jestli plakala apod. Říká mi to nějak automaticky, i ostatním maminkám. Je pravda, že ta druhá pani učitelka tak sdílná není, ale pokud se jí na něco konkrétně zeptám, není žádný problém s odpovědí. Hluk mi tam nepříjde nijak velký, hl. ulici dělí betonová zarostlá zeď a k benzínce taky. ![]() |
| salinam+Dáda04/05+Luky12/06 | 51854 |
|
|
8.2.2008 16:55:02
Ahojky Manko, to je v pohodě domluvíme se na jindy. Na ten karneval pořád nevim, ale jestli půjdeš tak půjdu taky.
vy bydlíte na sídlišti u magnitogorský? |
| manka | 12680 |
|
|
8.2.2008 15:44:42
Jitul, jsi neuvěřitelně pilná ;-), karneval zvážím, zvažuju už tady u nás v Sokole..., ale jak už jsem psala, nevím jestli vůbec zbyde čas.
|
| manka | 12680 |
|
|
8.2.2008 15:43:02
Ještě k těm dvěma - U Vršovického nádraží mi vadila pouze blízkost rušné ulice (musí tam být příšerné ovzduší a randál, ikdyž úča říkala, že to tak hrozné není), vzdálenost a parkování, protože na pěšky to je docela z ruky a já akorát porodila malýho Cipuldu, ale jinak se mi ta školka jako taková líbila z těch tří nejvíc, i přístup mladé učitelky, se kterou jsem tam mluvila. V Tolstého mi přišlo na pytel to, že je třída v patře, (protože jsem jezdila s kočárem, takže bych prcka musela nechávat bez dozoru venku a úča byla hrozná. Tam jedině byla výhoda, že děti při spaní byly jakoby v trochu vedlejší místnosti, takže nespavci (jako třeba Cipís) by si snad mohli potichu hrát u stolečku. Ale jinak ta úča byla nepříjemná, podle mě bude mít tendence cpát děti do tabulek.
|
| manka | 12680 |
|
|
8.2.2008 15:15:19
Ahoj Salinam, hele sorry, že jsem tak trochu "zazdila" ten dnešek, ale nic teď nestíhám, takže to prostě neklaplo.. Domluvíme se na jiný den a vyrazíme ven. Půjdeš na ten karneval? Já to ještě zvažuju, protože fakt časově nestíhám....
Jinak ta školka - byla jsem se ještě podívat U Vršovického nádraží a Tolstého a sice se mi obě líbily víc jak Magnitogorská, ale taky měly nějaké svoje mušky, takže jsem nakonec zvolila bezkonkurenční výhodu vzdálenosti. Spokojení jsme tam v zásadě byli, jen mi chybělo víc snahy pro nějaké akce, schůzky s rodiči, ale jinak dobrý. Zase oproti školce kam chodíme teď míval Cipísek mnohem víc výrobků. Doporučila bych ti zajít na Dny otevřených dveří a uvidíš sama, případně se ještě ptej, nevím co by tě tak konkrétně mohlo zajímat. |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.