Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| salinam+Dáda04/05+Luky12/06 | 51854 |
|
|
8.2.2008 10:22:44
Ahoj Margaret, já jsem ve Vinohradský rodila oba kluky a byla jsem spokojená. Doktoři i sestry byli super.
|
| due soli | 29014 |
|
|
7.2.2008 22:22:32
Ahoj holky, můžu se prosím zeptat, jestli jste některá nerodila ve Vinohradský? Zajímalo by mě, jaké to tam je. Slyšela jsem, že nic moc, ale na netu jsem četla, že v pohodě.. Tak uvítám zkušenosti. Díky
|
| Piaf | 35475 |
|
|
7.2.2008 9:04:12
Ahojky devcata, tak u me sestilete dcery se ty zoubky taky kazi.. na petkach mela kazy, ktere presly v gangrenu diky lhostejnosti zubarky,od ktere jsme odesli. Kdyz tohle videla nase stavajici zubarka, tak se zhrozila, jedna petka sla ven hned a druha pujde ted v breznu. Zaplatpanbu, ze ma jiz venku skolni zuby, cili sestky, jinak by doslo ke spatnemu postaveni zubu. Dcerka byla sikovna, stacila jen injekce.. U druhe dcerky se ty zoubky taky kazi, ma tam zatim plombicky a to ji jsou 4. Podotykam, ze zubni hygienu rozhodne nepodcenujem. Ba naopak, jiz patym mesicem budu pracovat na zubnim,takze si myslim, ze vim co a jak.
Takze preju pevne nervy a zubaru se nebojte, jsou to jen lidi.. a je pravda, ze co zubar, to jiny nazor.. nebojte se ptat. |
|
|
7.2.2008 8:09:52
Ahoj Manko, tak jak jste na tom. Už jste v pořádku.
Byli jste ve školce v Magnitogorský spokojený? jakou má vůbec pověst, nebo by jsi nám doporučila jinou školku v okolí. |
|
|
6.2.2008 8:39:49
Včera jsme byli s klukama v Edenu na autíčku, a vypadá to že Fluidum bar opravdu nefunguje. A na človíčkově je cedule že v nejbližší době se zavře, ale že hledají jiné prostory.
|
| Jitulka | 18006 |
|
|
5.2.2008 21:26:03
Manko,jojo,pořád dělám na bazénu i ve škole.V sobotu máme od dvou do čtyř karneval pro děti (v tělocvičně školy Nad Přehradou),pokud budeš mít chuť a čas,tak se přijeď na mně podívat..pokecat bychom mohli jedině až po skončení.Alespoň bych prcky konečně viděla,Vítek jde se mnou taky....pozvání je samozřejmě i pro ostatní.
|
| Jarka. Stanik 3,5 let |
| • |
5.2.2008 13:43:58
Huhu, diky moc.
Uz pujdem na tu kliniku Dent Medico, a souhlasim s tebou, ze taky budu rada, az mu to spravi a reknu nejak te zubarce, at mu tu 4 radsi vytrhne,ale nevim, co na to ona. Nas syn ma ty jednicky jako zkazene ze stran, vis, tak ja nevim, jak to chcou spravovat. No uvidime, ale budu doufat, ze to bude v poradku, proste vim, ze neco delat musime. (taky vubec netusim, kdy vypadavaj stolicky). pa Jarka |
| huhu |
| • |
5.2.2008 12:22:00
jarko, holka mela spraveny obe horni jednicky. Ale jedna byla vyrazne horsi - doktorka rikala, ze tomu neveri - a skutecne. Porad se nad ni delala bulka hnisu a nakonec musela ven. Ale ta druha jednicka drzi dobre - asi tam byl kaz mensi. Ma tam bilou plombu.
Kazdopadne ja jsem rada, ze je ma pospravovany. Moc se mi nezda, aby se ji to kazilo dalsi 3-5 let nez ty zuby vypadaj (kdy vlastne padaj stolicky?), aby se kaz prozral az na dasen a pak to zlobilo tam - ja nevim, toho ja se docela bojim. Ale jak sama rikas - co zubar to nazor a my laici proste nevime. Ja bych nechala tu opravdu spatnou 4-ku vytrhnout (toho bych se fakt bala, jestli je hodne hlubokej) a zbytek zalatat. A uvidis co vydrzi a co ne. Jinak v tom beroune byla sousedka spokojena, muzes zkusit zavolat i tam, z prahy to je kousek a pokud vim, nic neplatila. |
| • |
5.2.2008 12:12:16
Huhu,
prosim Te jeste, tu jednicku vam taky spravovali? Spousta lidi vc. svagrove kolem me rikaji, ze s tim nic nemame delat, jenze prece to tem zubarum nemuzu radit a rikat. Mame teda kamardaku s holcickou, ktre ma vsechny stolicky zkazene a ty s tim opravdu nci nedelaji, zubar jim to takhle i rekl, a ja mam starch, ze to zacnem spravovat a ono to pak bude jeste horsi. I kdyz vim, ze by casem ty zuby asi zacaly bolet tak jako tak. Jasi ke vsemu vsechno strasne beru a resim, co se syna tyce, takze jsme opravdu nestastna a nechci mu delat bolest. Diky.Jarka |
| • |
5.2.2008 12:03:01
Ahojky Huhu,
s manzelem jsme se rozhodli, ze trhat mu je nenechame, proste kdyby mu vytrhli nejakou tu stolicku, ktera je opravdu hodne spatna, ale ty jednicky nevypadaji nejak strasne zle - i kdyz vim , ze jsem laik, ale proste zatim to jde a trhat mu je jen protoze, ze ho budou mit v narkoze a ze to jinak nespravi,mne prijde drsny. Takze se objedname do Dent Medico, uz mne fakt nejde ani o penize, ale uz at s tim neco udelame.Ale samozrejme mam starch - jak pises, ze ten zub se pak i potom vrtani muze zanitit a bude zas chudacek trpet. Ale hned se jich tam pro jistotu zeptam, ejstli to pak budou schopni resit, kdyz k necemu takovemu dojde. I kdyz teda asi budu vydelavat jen na zubare .Takze napisu, az budem mit po zakroku, tenhle tyden se tam objednam, podle te dr. by to objednani anesteziologa trevat ca 14 dni. Jako patala jsem se toho zubare v Motole, jaktoze ma kazdy zubar jiny nazor,ale on to proste nejak nekomentoval, ze je to proste na lekari. V tom Dent Medico ale zas nechteji trhat nic, pritom ta 1 ctyrka je opravdu spatna, ale zas jim nemuzu radit co maji delat, ze jo. Vim, že ze mne ty zubari asi taky rostou,ale kdyz me proste kazdy rekne uplne neco jinyho, tak jsem zmatena a psychicky vycerpana. Takze dam vedet, netusila jsem, ze se zoubkama muzou byt takovy problemy. |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.