| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Dle regionu : Praha 10

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 380] Názory 381390 z 2670  [Dalších 2280 >>]
salinam+Dáda04/05+Luky12/06 51854
4.2.2008 22:10:39
Ahoj Péťo,
já mám dva kluky. Danečkovi budou v dubnu tři.
A Lukáškovi byl v prosinci rok.
Můžu se zeptat odkud jsi?
Zatim Míša
Péťa,Lucinka/01 a Jenda/06 73556
4.2.2008 21:51:48
Ahoj holky můžu se zeptat jak máte staré děti?
Jarka. Stanik 3,5 let
  • 
4.2.2008 12:43:28
Dobry den,
slibila jsem, ze napisu az budem po prohlidce v Motole.
tak jsem tam dnes se syenm bylaa jsem uplne zdrcena, tam nam rekli, ze zkazene zoubky jsou na vytrhnuti, ze je sprvovat nebudou, hlvane obe jednicky a ctyrku nahore. Termin objednani jsou 3 mesice. Pry kdyz uz bude v narkoze, tak to chteji takto vyresit vsechno a proste vytrhat. Mne to prijde desne. Na klinice Dent Medico mne zas rekli, ze zoubky spravi a budou se je snazit zachovat za kazdou cenu, trhani az opravdu na poslednim miste. Vubec nevim, jak se rozhodnout. Vim, ze je tady riziko, ze se zub zaniti a otece, a bude mit bolesti, ale zas mne prijde drasticke ted vytrhnout ve 4 letech asi 5 zubu.Takze ted uz jsme opravdu obesli co jsme mohli a jen se rozhodnout,ale opravdu nevim jak.Radeji byhc to nechala spravit na zubni klinice a i za ty velke penize,ale co kdyz pak zacnou zoubky bolet a bude mit jeste vetsi problemy? Fakt nevim, co udelame.
salinam+Dáda04/05+Luky12/06 51854
4.2.2008 7:37:13
Ahoj Manko, tak jak je Cipískovi? Doufám že je to lepší, snad se brzi uzdraví aby jsme mohli něco podniknout.
Můžu se zaptat kam chodí cipís do školky? A jak jste tam spokojený?
Já chci dát Danečka do Magnitogorský, máme to kousek od baráku.
Zatim pa
manka 12680
1.2.2008 20:20:35
Tu paní si taky pamatuju, vtipné bylo, že ona si mě pamatovala právě ze Zličína, ale já ji ne :-D. Byla fajn, myslela jsem to spíš na obsluhu za barem...
Debbie 42968
1.2.2008 17:52:19
Tak to dekuji za informace. Nam se v Clovickove libilo. Ale mas pravdu, ze jsme tam byli jenom v lete. A to tam bylo, tak malo lidi, ze tam bylo vzorne cisto. Obsluha na baru byla velice prijemna. Take tam pracovala jedna starsi pani (kdysi jsem ji videla v Clovickove na Zlicine) a ta byla naprosto uzasna. Uz jsem zapomela jeji jmeno. K detem se chovala jako babicka. Casto jsme si spolu povidaly. Jeji dcera se odstehovala do Nemecka a ona se tesila na vnoucatka. Pak ji ale ze dne na den vyhodili. Bylo dost nechutne, ze to tam resili u stolu. Ze si ji chudaka, nepozvali nekam do soukromi. Zrovna jsem tam nahodne s detma byla. Byla z toho dost znicena.
Debbie 42968
1.2.2008 17:52:16
Tak to dekuji za informace. Nam se v Clovickove libilo. Ale mas pravdu, ze jsme tam byli jenom v lete. A to tam bylo, tak malo lidi, ze tam bylo vzorne cisto. Obsluha na baru byla velice prijemna. Take tam pracovala jedna starsi pani (kdysi jsem ji videla v Clovickove na Zlicine) a ta byla naprosto uzasna. Uz jsem zapomela jeji jmeno. K detem se chovala jako babicka. Casto jsme si spolu povidaly. Jeji dcera se odstehovala do Nemecka a ona se tesila na vnoucatka. Pak ji ale ze dne na den vyhodili. Bylo dost nechutne, ze to tam resili u stolu. Ze si ji chudaka, nepozvali nekam do soukromi. Zrovna jsem tam nahodne s detma byla. Byla z toho dost znicena.
Debbie 42968
1.2.2008 17:52:01
manka 12680
1.2.2008 15:51:47
Debbie slyšela jsem to od kámošky, prý kvůli výši nájmu, ani se nedivím, sice je to jediné takové místo v okolí, ale od začátku mi přišlo, že to tam mají fakt blbě dispozičně řešené a jejich přístup ka zákazníkům? děs běs. Takže já jsem tam moc nechodila. JInak vůbec Eden upadá - spousta obchodů pozavíraných - 2. patro vypadá jak po vymření.. Jestli mají moc vysoké nájmy a nepřitáhli tolik zákazníků? Taky bych řekla, že k tomu přispěly jejich služby, např. na toalety se dá jít (a to taky od začátku) fakt jen v případě krajní nouze, protože takovej hnus už jsem dlouho nikde neviděla.
Debbie 42968
1.2.2008 6:19:59
Coze? Clovickov v Edenu se zavira? To je skoda. Rada tam v lete, kdyz jsem v Praze zajdu. Mate o tom vetsi informace?
[<<Předchozích 380] Názory 381390 z 2670  [Dalších 2280 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.