Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| manka | 12680 |
|
|
31.1.2008 23:28:41
Hele třeba jsme se tam vlastně potkaly ;-). Jinak uvidíme jak bude a jestli bude Cipís zdravej, protože má stále horečky a nejspíš od zítra bude brát atb..... je to na palici - horečkuje už od nedělní noci :-(. Jinak do školky chodí, už druhý rok.
|
| Elli a Sabinka 19.8.05 | 28201 |
|
|
31.1.2008 23:25:10
BUBULE, můžu se zeptat kde přesně na P6 je ten zubař? Jsem z Prahy-Západ a zubařku jsem měla v centru, tak jsem hledala jinou, už jsem to nutně potřebovala. Máma mi doporučila svojí, na Homolce. Jenže ta se nedávno přestěhovala, do centra :-(, to jsem si tedy pomohla. Takže hledám dál... Předem díky.
|
| petra |
| • |
31.1.2008 9:40:29
Katko,
bere paní doktorka i nové klienty, pokud ano, můžete mně, prosím, zsalt tel. kontakt. díky petra |
| salinam+Dáda04/05+Luky12/06 | 51854 |
|
|
31.1.2008 7:44:26
Ahoj Manko,konec příštího týdne je super.
Pokud bude hezky tak mužeme jít někam na hřiště, to už je jedno kam. Ale jestli bude ošklivo, tak jediný o čem vim je človíčkov. V pátek jsem tam taky byla, byly jsme tam odpoledne a dva větší kluci tam dělali pěknej bordel, tak mě to otrávilo. Už nti chodí ten starší do školky? Zatim pa |
| manka | 12680 |
|
|
31.1.2008 0:51:49
Salinam prima, viděla bych to na konec příštího týdne, protože momentálně Cipísek (to je ten starší, tomu mladšímu tady říkám Cipulda ;-) ) marodí, takže uvidím jak se dá dohromady. Máš nějaký nápad kam zajít? mám dojem, že v Edenu Človíčkov končí... Byla jsem tam min týden v pátek po stááááášně dlouhé době a teda děs běs a nejspíš odtam si Cipís dotáhl tu chorobu :-(.
Jitu jsi dobrá kolik toho stíháš! (počítám stále ještě makáš na tom vašem bazéně?) Cipulda roste pochopitelně jako z vody, je úplně jinej než Cipís )). Nějakou fotku dodám, ale časem, pc moc teď nedám a spíš chodím jinam než na Rodinku, protože než se sem dá fotka to je DOBA..Tak se zatím všecky mějte, dobrou ;-). |
| Jitulka | 18006 |
|
|
30.1.2008 22:56:14
Ahoj všem....Manko,zatím mám zkouškové,takže není času nazbyt,ale doufám,že už budu koncem února funkční.Co malej Cipis,jak roste...dej nějakou fotku do alba na desítku.A kde je zbytek?
|
| smetule,T06/06,L02/08,M04/10 | 40165 |
|
|
30.1.2008 22:08:51
simčo jukni se na www.tichy-zubar.cz
|
| smetule,T06/06,L02/08,M04/10 | 40165 |
|
|
30.1.2008 22:08:14
ira bohuželt o blbost s těma pojištovnama není.a jeliož je to dlouholetý kamarád,tak asi těžko by mě bral na hůl, neb zná mouji situaci,dokud měl smlouvy s pojištovnama, tak jsem u něj neplatila vůbec zanic i když druzí ano.vždy to nějak schoval.A jelkož se na totot téma dost často bavíme,tak o tom něco vím.Znám se s jeho rodinou již 16 let.Neděla zubařinu kvůli tomu aby rejžoval!
|
| Zuzka a Anežka 06/05 |
| • |
30.1.2008 22:05:21
Můžu se zeptat na kontakt ? Hledám zubaře pro svou dceru. U dětské lékařky vždy pláče a mám strach, že to tak bude i u zubaře. Tak potřebujeme někoho trpělivého, kdo nás hned nesepsuje. Děkuju
|
| Simča |
| • |
30.1.2008 21:37:11
Můžu se,prosím, zeptat na jméno zubaře případně nějaký kontakt.Před dvěma lety jsem se přistěhovala do Prahy a stále mám svého vynikajicího(nejlepšího,jakého jsem kdy poznala)zubaře v Ostravě!Pořád k němu jezdíme i s dětma,ale vzhledem ke vzdálenosti je to čím dál obtížnější.V Praze hledám kvalitu,ochotu a cit k práci s dětmi,za kterou si ráda zaplatím.Díky.
|
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.