Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Dáda + Vojta 6.3.04 | 13524 |
|
|
2.5.2007 23:51:43
Oliii, gratulace. Také bych šla do práce, kdyby nebyl Vojta chcípáček a pořád nemarodil. Nebo kdyby byla alespoň nějaká ta babička.
Jinak my máme neštovice, tak si to tam s ním taťka užívá. Já si užívám cestování. Včera jsme se byli podívat na výstavě kytek a v Amsterdamu. Zítra poslední výlet, v pátek relax a v sobotu už pojedeme domů. Cesta sem se zastávkami mi trvala 9 hodin, tak doufám, že nebudou nikde žádné zácpy a v pohodě to zvládnu i domů. Ještě nikdy jsem sama takovou dálku nejela. Posílám spoustu sluníčka a tepla, prý ho tam teď moc nemáte. |
| Renda, Aneta 4/04 + Nicol 7/07 | 18451 |
|
|
1.5.2007 7:46:12
Ahojda, tak zase po dlouhé době nakukuju a musím přiznat, že mě k tomu nakopla Manka:):):) Jak jsem koukala, tak už vám napsala, že jsme spolu byly na dovče, no fakt náhoda, to naplánovat, tak nám to nevýjde:) Tak alespoň konečně někoho z této diskuse znám osobně, když nejsem schopná dorazit na nějaký srazík. Mmch, bude ještě nějaký do konce června? To ám totiž ještě šanci se dostavit, pak budu mít chvíli utrum, než naučím manžela kojit:):):)
Koukám, že Dáda je pěkně rozlítaná, v Holandsu mám právě kamarádku na dovče, třeba se tam taky potkáte:) A Domče gratuluju k přijetí, já si neumím představit, že bude Anetka chodit do školy, natož někam na střední, ale uteče to jak voda. Nás zatím přijali do školky ve Vysočanech, protože o prázdninách plánujeme přestěhování na Prahu 9, pokud teda Finep stihne vše, jak má, zatím to vypadá nadějně. No doufám, že do září to stihneme, nerada bych ji každý den vozila do školky přes půl Prahy. Oli, přeji úspěšný nástup do práce a vůbec si nemyslím, že bys byla krkavčí matka, akorát mě by bylo líto nastoupit takhle před létem, já bych si asi počkala na podzim, ale to sis možná nemohla moc vybírat, co? A kam budeš dávat malýho? No, tak to by zatím stačilo, dneska tu asi bude mrtvo, ale zkusím ještě nakouknout:) |
| Oliii a spol | 19503 |
|
|
29.4.2007 17:53:39
Ahoj holky,
teda Dado, ty to menis, ty lokality, jednou chalupa, pak Holandsko, priste z Australie, ne?:-))) Manko, to je teda fakt nahoda... Jdu od stredy do prace, tak jsem nervozni jak sanky na podzim, jak to vsichni budeme zvladat atd a neskutecne otravena ze vsech mravokarnych matek, ktere me obvinuji ze zanedbavani ditete.:-) |
|
|
29.4.2007 0:38:25
Manko, pak že není svět malý:))
Já vás všechny zdravím z Holandska. Relaxuju tu od alergie. |
| manka | 12680 |
|
|
28.4.2007 20:52:16
Čau ženský, zdravím po návratu ze Šumavy a hádejte s kým jsem se tam náhodou potkala? S Rendou a Anetkou ;-))))). Byli tam s manželem na stejném pobytu jako já s kámoškou, bylo to super a děti se vyřádily! Jestli budu mít někdy v příštím životě čas tak hodím nějaké foto ;-).
|
|
|
23.4.2007 22:13:17
zdravíme z chalupy, sluníčko nás nalákalo, tak tu zůstaneme do středy, pak si pojedu zkazit náladu na rodičák:))
Jitulko, to to fakt letí. |
| Jitulka | 18006 |
|
|
22.4.2007 23:48:38
No tedy,matko Dádo,to je ale důvěra!:o( Proč by jí vyhazovali?Ale je fakt,že si člověk říká ledacos,viď.Tery letos končí a příští týden dělá přijímačky na nástavbu,nějak rychle to utíká.
|
|
|
22.4.2007 0:25:49
Na školu logistických služeb (obor provoz a ekonomika dopravy) Chtěla něco s jazykama a zeměpisem, tak to se jí splnilo. Je to státní škola, tak pokud jí hned v prváku vyhoději, nebude nás to tolik stát:))
|
| Jitulka | 18006 |
|
|
21.4.2007 23:46:21
Gratuluju Domče k přijetí!Kam se hlásila?
|
|
|
20.4.2007 20:02:33
Oliii moje slova, klidně ať spí, jen když bude klídek.
Mě štve, že nechce po obědě spát a pak když musím kolem 4 s dětma na kroužky, tak usne v autě a večer pak straší do jedenácti a to mě drtí. Doufám, že je to jen přechodné období a ještě se vrátí do starých kolejí:)) Jsme na chalupě, budu tu asi až do úterka, protože Domča v pondělí nemusí do školy. Dnes jí přijali na stř. školu, tak má v pondělí volno. Jsou celostátní přijímačky. |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.