Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Oliii a spol | 19503 |
|
|
20.4.2007 10:49:05
Ahojda, my mame ted problemy s netem, takze opet mirne vypadavam...
Jitulko, to me by zase zabilo, kdyby Jozule po o nespal:-) Zlata zabita odpoledne, za ty 2 hodky klidko to stoji:-) Trochu to teda komplikuje situaci, pokud tou dobou fakt nekam musime, no ale kocar to jisti:-))) Ja jsem holt lenoch linej a jak si muzu chvili hodit nozky na stul, nikdy neodolam:-))) |
| Jitulka | 18006 |
|
|
19.4.2007 23:22:40
Dádo,to ti trochu závidím,Vítek bez spaní přes den ještě nevydrží a když někam jedeme,tak mi pak vesměs vždy usne někde v mhd na ruce.
|
| Dáda + Vojta 6.3.04 | 13524 |
|
|
17.4.2007 14:18:57
Marrieto,kontrolují tě ještě nějak na ten EB virus, já si tím také prošla, říkali mi, že to úplně nevymizí, ale nic se neděje.
Jitulko, kouknu na tu výstavu a třeba vyrazíme. Máme teď odpoledne volná, nedávám Vojtu spát, tak budeme mít program. |
| manka | 12680 |
|
|
17.4.2007 10:16:45
Ahojky,
Dádo Tobě taky držím palce! Marietto no, hezky si to ty Tvoje děti naplánovaly ;-), hele toho 4.5. je nějaké magické datum? taky odjíždím na sraz s babincem tady z netu :-))))). Jinak u nás se momentálně marodí, nejvíc marod jsem bohužel já... fakt je to děs, od novýho roku jsem každou chvilku odrovnaná, no, možná není divu, když jsem na děti skoro pořád sama a k tomu další starosti... no ale v neděli odjíždím s dětma na týden pryč tak snad to bude fajn změna. |
| Marietta Jindra01+Fan05+Péťa07 | 1215 |
|
|
17.4.2007 9:49:03
Jindra má neštovice zdárně za sebou, dneska je poprvé ve školce... Ale Fanynka nezklamala ;-) protože téměř na minutu přesně po 14 dnech po Jindrovi dostala neštovice i ona, ráno v půl osmé jsme jí objevili první pupínek, teď už jich má minimálně 5, uvidíme do večera... Je v pohodě, teplotu nemá, takže jedinej, kdo je z toho na mrtvici jsem já, protože Fanča mi u televize na rozdíl od Jindry fakt sedět nebude :-PPPPP a já jí budu muset pořád "stát za prdelí". Kdybych mohla dám si panáka.... Holt to bude náročnej týden, aspoň, že Jindra už je ve školce... Akorát to bude záhul dneska a zítra, to musím dodělat překlad....
No nic, beru to z humorem a snažím se vidět to pozitivní :-DDDDD Fanča bude mít neštovice za sebou a navíc máme 4. května odjíždět na srazík s červencem05 a to už bude zahojená, a navíc to vychází i suprově s ohledem na můj TP, který je 1.6., takže žádný riziko pro mimi a to je přeci super :-DDDDDDDD Dádo, tobě držím moc a moc palce!!!! Jinak já sama za sebe doufám, že doktory jsem si už odbyla, od 18 jsem si jich užila dost kvůli mononukleoze a souvisejícím věcem (EB virus)... Včetně toho nevydařeného březňátka, který se nevydařilo právě kvůli EBV... Ale to jsou věci, který nemá cenu řešit... Jak říkám, držím ti všechny palce!!!! |
| Jitulka | 18006 |
|
|
16.4.2007 23:11:25
Holky,byly jsme dnes s Vítkem na výše zmíněné výstavě,vřele doporučuju ( pro slabší nervové povahy jen s rohypnolem)...Vítka jsem od netradičních hudebních nástrojů nemohla dostat.Je to v Nosticově paláci v Karmelitské...fakt super!
|
|
|
16.4.2007 21:43:50
Marietto, kupa dětí je radost, ale jak přijdou nemoci, tak jsou to samé starosti. U nás je to horší o ty moje nemoci. Do 30ti jsem neznala co je to jít k dr. sama se sebou a po ozařování se mi to rozjelo a jsem pořád někde.
Hlavně ty abys byla v pořádku. |
| Marietta Jindra01+Fan05+Péťa07 | 1215 |
|
|
16.4.2007 14:16:52
Ahojky, zdravím po náročném víkendu....
Začal u nás další díl nekonečného seriálu přizpůsobení malého bytu větší rodině :-DDDDDD S úspěchem jsme namontovali nové schody k "ložnici", což je takové rozsáhlejší patro na spaní. Další díl bude za 14 dní, kdy nám mají dovézt nové skříně do obýváku... Jinak souhlasím s Dádou, protože u nás je to podobné a to máme zatím děti "jen" dvě... Neštovice jsou sice zdárně za námi, ale Jindra do školky stejně nešel, protože včera přijel s červenýma očima a vyrážkou za krkem, zřejmě zánět spojivek a kopřivka jako alergická reakce na "něco", fakt nevím na co, ale to asi teď stejně nezjistíme, zjevně je letos alergická sezona silnější než jindy :-( A to podle podzimních testů měl všechny alergické projevy v normě. No uvidíme, zatím tedy potlačujeme příznaky kapkami do očí, mastičkama a práškama na alergii, takže jsem Jindru dneska nechala doma, aby se to uklidnilo a zítra mohl do školky abych mohla v klidu překládat, protože jsem kývla v pátek na překlad z ruštiny do angličtiny.... Fakt se nenudím ;-))))) |
|
|
15.4.2007 22:15:26
zdravíme po krásném víkendu, nám v sobotu Vojta spadl do bazénu, tak jsem zvědavá, jestli to neodskáče nějakou nemocí.
Jitulko, já sama dám na modlení, až u nás bude alespoň týden, kdy nebude nikdo marodit:)) |
| Jitulka | 18006 |
|
|
15.4.2007 15:39:28
Dádo,tedy,ty až jednou nepíšeš,jsme všichni ready,tak dám na modlení!
Alčo,ahojky,já nemám žádnou zkušenost,jediná neurologie,kterou navštěvujeme je Krč,ale ta je dětská,takže to ti asi nepomůže. Z Hájku nikoho neznám,ale třeba se tu někdo najde.... |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.