Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Dáda + Vojta 6.3.04 | 13524 |
|
|
14.4.2007 21:47:16
Alčo, já ti jen mohu NEdoporučit na poliklinice v Petrovicích, byla jsem tam za poslední 2 měsíce s Domčou několikrát a příště budeme hledat jinde. Tam už nás neuvidí.
|
| pollin + vanca 02/05 | 62882 |
|
|
14.4.2007 15:57:46
Ahoj, hledám kamarádku. Mám holčičku 2 roky starou. Jsem z Prahy 10 - Hájek. Hledám někoho z okolí. Díky za odpověď.
|
| Alča.1 a Madla 5.1.2005 | 30102 |
|
|
13.4.2007 23:06:41
Ahojik, tak se přidávám k vykopávkám!!Já se trápím už měsíc s vyhřézlou ploténkou- vykopli:-) mě z nemocniční péče a mám si docházet na kontrolu na neurologii. A tak mi,prosím, poraďte,milé vykopávky, kde máte jaké zkušenosti...kde na poliklinice sedí dobrý neurolog?
Jinak Madlenka je zlatá a ne a ne na nočník sama, bez plíny ani ránu!Neplánujete nějaký srazík?že by konečně..papa všem a krásný sluníčkový víkend,Alča |
| Dáda + Vojta 6.3.04 | 13524 |
|
|
13.4.2007 21:39:59
jukám před víkendem, jsem nějaká nemocná, tak polehávám, mám za sebou biopsii, tak čekám, jak za 14 dní dopadnout výsledky. Pak doufám vyrazíme slavit:))
|
| Jitulka | 18006 |
|
|
13.4.2007 16:46:43
Olčo,to je nápad!:o))))Konečně bych se tu cítila jako doma :o)
Mariett,no já myslím,že ty už jsi taky taková polovykopávka,tedy myšleno diskusně a tady.Hele,nechceš taky šoupnout na desítkové album nějakou pupkatou fotku?Já jen,že by mi to udělalo (tedy v případě,že máš větší břicho než já netěhule)radost...teď mi ovšem napadá,abych z toho neměla spíš mindrák...no ale kouknout se můžu :o) Manko,jo tak jednu občasnou,jo?No já myslím,že při frekvenci našich setkání by to tomu kojení opravdu neublížilo. |
| Oliii a spol | 19503 |
|
|
12.4.2007 19:42:58
Holky, když čtu ty poslední příspěvky, nepřejmenujeme se na diskuzi vykopávek?:-)))
|
| manka | 12680 |
|
|
11.4.2007 19:03:29
Ahoj ženský! hlásí se další vykopávka ;-). Nic nestíhám natož internet...
Dádo, přidávám se s držením všech palců co máme doma pro zlepšení výsledků! a sice pít ještě nemůžu skrzevá kojení, ale na případném srazíku si tu svoji občasnou dvoječku na Tvoje zdraví dám! (no a pak mi někdo budete muset vysvětlit kde jezdí tramvaje ;-)))))). Mariet no vždyť, vždyť nemáš pomalu žádné břicho ;-). Oliii už jsem myslela, že jsi zapomněla web adresu ;-). Všechny jinak zdravím a jdu krotit zvěřinec. |
| Marietta Jindra01+Fan05+Péťa07 | 1215 |
|
|
11.4.2007 17:58:39
tak já se taky hlásím, já jsem taková "mezi" ;-) ani stará garda, ani nová duše, spíš taková občasná dopisovatelka...
ale dneska mi nedá se neozvat :-D Tak začnu odzadu. Jindra zdárně překonal neštovice, první se objevily minulé úterý ráno, dneska jsme byli na kontrole a je v pohodě, krásně se vylupuje a od pondělí smí do školky, hurá ;-) No a já byla dneska v poradně, ta dopadla dle očekávání, všechno je v pohodě, placenta je na přední stěně, a "hezká", jak se doktor vyjádřil ;-) plodový vody je dost, průtoky placentou OK, mimís je hlavou dolů, takže to co mě vráží pod pravý žebra je fakt prdel :-D no prostě všechno je v pohodě, akorát mimís přesně kopíruje sourozence :-((((( takže ke konci těhu zpomaluje vývoj a vypadá to na "posun" termínu, zatím jsme minimálně o týden pozadu, jsem 32+5 a mimís odpovídá 31+2... což mě sice nepřekvapuje, ale štve, si připadám jako slonice, odhaduju, že 2v1 budu strašit možná ještě v půlce června :-((((((((((... Jinak 24. dubna jdu na kontrolu, asi poslední a pak mě zřejmě předá už do Krče :-D jj, nějak se to blíží... Dádo, drž se!!!! |
| Oliii a spol | 19503 |
|
|
11.4.2007 8:45:59
Dado, jdi do haje, vzdyt jsi byla uz uplne fit:-( Fakt drzim palce a nemyslim to rozhodne jako diskusni frazi...
Jitu, zmizely, protoze za tu chvilku nezmercily, jake jste uzasne a vtipne:-))) (jak je mozny, ze si toho nevsimly????????) Prace: No ja hledam zatim jen neco na pul uvazku, nejlepe 2-3 cele dny v tydnu, to bych radeji nez denne na dopo. Proste nejsem ten pravej materskej typ... Ale na druhou stranu zase citim odpovednost atd, takze proto jen ten puluvazek. Problem ale je, ze jestli nechci jit delat recepcni (nechci), tak mam patrne smolika... Jozi chodi od ledna na 2 dny v tydnu do jesli, tak chci ten cas vyuzit. |
| Jitulka | 18006 |
|
|
10.4.2007 21:55:58
Olli,no jo,duše se objevily,ale jak sama vidíš,tak zase zmizely,je to škoda.Asi jsou všichni stále venku a užívají si hezké počasí.A k té práci ještě otázka,není to brzy?
Dádo,tak kouknej pohnout s výsledkama,ať máme zase pádný důvod ke slezení,víš,že bez toho pádného se nejsme schopné domluvit. |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.