Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| vera&sophia3.04+Rayan2.6.05 | 23852 |
|
|
19.3.2007 17:04:08
Ahoj kocky,tak vas taky zdravim po stopadesati... :-)
co je u vas noveho?U me je toho tolik,ze se mi o tom ani nechce psat a bohuzel nic moc positivniho...takze spis mam pocit,ze me nekdo,nebo neco chce za kazdou cenu dostat na kolena,ale ja se jen tak nedam.Jen je toho na me uz moc,proto sem ani nechodila na rodinku. ale styskalo se mi po vas!!!! |
| Jitulka | 18006 |
|
|
19.3.2007 15:32:19
Mariett,to je jasný,to chápu,že se chceš nechat překvapit,já jen,že je teď dost častým jevem,že si to mamči nechávají říct...ale tobě je to vlastně fuk,ty už máš všechno :o)))To budou mít sourozenci mímo ke dni dětí,to se tedy rodičům povedlo :o)
Tak co.ženský,kde jste kdo...se dostanu za čas na diskuzi a tady je zcela mrtvo...a to jsem se těšila,že si počtu. :o( |
| Marietta Jindra01+Fan05+Péťa07 | 1215 |
|
|
13.3.2007 22:20:52
hihihi, nevíme a vědět budem tak asi 1. června :-D my to neveděli ani u jednoho, tak nevidím důvod, hlavně se těším na to překvápko, je to moc krásný pocit ;-)
|
| Janča+Tez5/01+Veru2/04 | 16084 |
|
|
13.3.2007 21:40:32
promiňte že vám sem lezu ale je to naléhavé
cholkýýý...pomoct....sháním pro kámošku která bude každým dnem rodit kočárek...hluboký...obyč..žádnou trojkombinaci...fakt jen hlubokáč....nemají moc penízků...chtělo by to za co nejmíň chechtáků...v co nejlepší kvalitce...hihihííí...nepřebývá vám doma náhodou nějaký...nebo n evíte o někom kdo by ho prodával..??? čekají holčičku .... pokud o nějakém víte zavolejte mi na tel.. 608301944...spěchá to!!!!!!!!! děkujuůůůůůů sim sim sim poptejte se |
| Jitulka | 18006 |
|
|
13.3.2007 21:38:31
Jé,ahoj Mariett,to je fajn,že se ukážeš!To to tedy letí,nějak jsem jen zaregistrovala,že je třetí na cestě a ono už je za chvilku tady...už víte,co to bude?
|
| Marietta Jindra01+Fan05+Péťa07 | 1215 |
|
|
13.3.2007 19:22:57
tak jsem se k vám konečně dostala, tentokrát jsem nějak nestíhala ani nakukovat, ty dvě děti a třetí na cestě mi opravdu vyplňují všechen čas... A mě to taky pěkně utíká - zbývá mi už "jen" 80 dní...
![]() Nicméně na mimi už vlastně všechno máme, oblečení mám po dětech dost, kočárek už máme, protože ten předchozí byl po dvou dětech přeci jen trošku "jetej"... Ale občas se neudržím a přeci jen na mimi něco koupím ;-) Akorát nás čekají nové skříně do obýváku, protože ty stávající už musíme definitivně přenechat dětem, zatím čekáme na nové schody k patru, které se kvůli skříním musely posunout, ty by měly být hotovy do konce března, v dubnu skříně, v květnu postel pro Fanynku a můžu rodit ;-) V poslední době jsem byla často v práci, ale už mě to pěkně zmáhá :-)))) Řidičák na autobus mám zatím stále jen virtuálně, žádost mám sice podanou, ale zatím jsem se mi ho nepodařilo vyzvednout, už jsem tam párkrát byla, ale buď přede mnou bylo asi 400 čísel a naposledy se mnou mašinka co vydává čísla nekamarádila a řekla mi, že čísla jsou vyčerpána :-(((((( Jindra je celkem v pohodě, počůrávání prozatím neřešíme, doktorka říkala, že máme ještě počkat a pokud se to do podzima náhodou nespraví samo, tak teprve pak zkusíme léky... S dýcháním je to střídavě oblačno, no spíš polojasno ;-) Protože, pokud bere pravidelně léky, tak je v normě, dokud nepotká nějakou chorobu, ale díky lékům to všechno zvládá bez větších problému... Fanynka je malej ďáblík, neuvěřitelně ukecaná, pořád plná energie :-D Ucho se zahojilo v pohodě, chodíme pravidelně na kontroly, a doktorka si pochvaluje, takže snad to byla jen akutní záležitost... |
| Jitulka | 18006 |
|
|
12.3.2007 22:38:40
Míšo,poslala jsem ti mejlík ohledně plavání na Vartě,pokud by tu ještě někdo potřeboval něco vědět(samo,že i ty),klidně se mejlíkem dotažte.Jinak Dádě děkuju za vzorný popis cesty a budu se těšit,že se tam někdy uvidíme.Kdy budeš chodit?
Dádo,co se takhle zase za mnou zastavit,už jsem tě dlouho neviděla.Co Vojta? Ivko,nevím,jestli už si mluvila s Tery,náš mladej jí přirazil prst do dveří,tak byla dnes na chíře a museli jít odvrtat a odsát,máto moooc pěkný :o(A kartářku neznám,já se radši na tu budoucnost moc neptám,třeba bych pak měla z něčeho nervíky dopředu.:o) |
| LenkaMi.+2 | 32279 |
|
|
12.3.2007 18:55:59
Dádo moc děkuju. A taky žes pochopila, co myslím, i když jsem se přepsala:0)). Taky tam chodíte plavčit? My máme začít ted v týdnu. Poradila bys mi ještě, jestli je možný tam vzít kočárek nebo mám vzít prcka radši do šátku? Děkuju děkuju.
|
| Dáda + Vojta 6.3.04 | 13524 |
|
|
12.3.2007 17:37:07
Petro, my tam chodili loni docela často a malému se to líbilo. Je tam mj. i divadýlko a cvičení, ale není povinost se účastnit. My jsme například necvičili, jezdil kolem nich na motorce nebo si hrál v jiné mísnosti
|
| Dáda + Vojta 6.3.04 | 13524 |
|
|
12.3.2007 17:35:14
Je to stanice autobusu Na Vartě a přímo u zastávky je takový "počmáraný" komplex, non-stop, hospoda. Když stojíč čelem k budově, tak po levé ruce dolů vedou schody a sejdeš přímo ke vchodu do bazénu
|
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.