| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Dle regionu : Praha 10

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 650] Názory 651660 z 2670  [Dalších 2010 >>]
LenkaMi.+2 32279
12.3.2007 17:02:19
Ahojky, prosím můžete mi poradit, kde přesně je v Měcholupech bazén Na VAstě? Abych ho tam nemusela hledat, všimla jsem si, že jste tu o něm mluvily. Moc díky.

Ve Frydolínku jsem ještě nikdy nebyla, ale chystám se tam. Tak kdybys tam šla první, určitě napiš, jaké to tam je.
Petra + Joska 2r.
  • 
11.3.2007 20:20:00
Ahoj, chci se zeptat, jestli nemate nekdo zkusenosti s Frydolinkem v Hostivari. Joska je hodne spolecensky a myslim, ze by mu MC prospelo, tak se chci pozeptat, jestli tam nekdo nahodou nechodite? Diky.
Bublanina
  • 
11.3.2007 20:17:27
Ahoj, muzu z vlastni zkusenosti opravdu doporucit Juklik ve Vrsovicich (www.juklik.cz). Maji pekne zazemi a malej tam chodil rad.
No a naopak s plavani s Gympem, ktere je v Zahr. meste, jsem moc spokojena nebyla :-( vlastne skoro vubec - bylo to hodne amaterske.
Ivka1 18501
9.3.2007 21:20:46
Holky, neznáte náhodou nějakou dobrou kartářku v Praze?
BEaBE 50477
8.3.2007 18:34:56
DObrý den, prosím Vás, hledám pro svou kamarádku, která bydlí v Hostivaři a má 3 měsíční miminko nějaké vyžití... Chodí jen na procházky, nemá žádnou kamarádku a nechodí nikam cvičit, družit se apod. Tak, prosím, prosím, poradíte mi nějaké cvíčo, bazének, či jiné aktivity? Děkuji moc předem, mám pocit, že je to akutní...

Hezký den, s pozdarvem z druhé stany Prahy ;-)
Věrka+Ondra3.04.03 50797
7.3.2007 16:41:43
ahojky,
no zatím mi mamky psaly o školce Dvouletky a Anicka myslím:O) a ještě někdo o té Štěchovické- jen nevím, třeba zda mi bude tvrdit, co mají v přehledu na webu nebo na stránkách P10 a v reálu to bude jinak.
Malý třeba rád něco vyrábí a tak, tak by byla asi fajn i ta keramika, co prý není vůbec nebo jen někdy a pro někoho, jak jsem pochopila.
Jasně, že to není nejdůležitější, nejvíc záleží, jak se chovají k dětem a nenechají si je třeba navzájem ublížit a tak. Kroužek si člověk může zaplatit i v DDDM nebo tak.
Nevíte, zda třeba je možnost zjistit i jídelníček? My třeba vepřový denně nemusíme a někde je to ve školce prý i čtyřikrát týdně:O((.
zajdu tam a zeptám se.
Anca 12452
7.3.2007 16:03:49
Verko,
tak si zkus nejdriv do skolky nejdriv zavolat, jestli maji jeste nejaka volna mista. At to nemusis obihat naslepo. V te Stechovicke by to fakt nemel byt moc problem. Chtej kdyztak zastupkyni reditelky. Reditelka tam byva par hodin v tydnu, protoze "rediteluje" Stechovickou i Rembrandtovou a spis byva v te druhe skolce.
Ivka1 18501
7.3.2007 12:16:28
Věrko, určitě záleží na lokalitě. Třeba tady ještě minulý rok taky brali i běhěm roku, ale jak tu vystavili nové domy, tak počet dětí dost vzrostl a letos už to asi tak růžový nebude........
Normálně se zeptej na všechno, co tě zajímá a nejlepší je samozřejmě s ředitelkou, pře přijímat vás bude ona.
Neboj, určitě nějakou vhodnou najdeš :-)
Věrka+Ondra3.04.03 50797
7.3.2007 11:59:42
Ivi, no asi to obejdu, ale co jim mám říct?
Dobrý den, jdeme se podívat na Vaši školku a můžete nás vzít už teď? Jestli ne, vezmeme si přihlášku už teď, protože odjíždím a v době zápisu tu nebudu. Vzhledem k tomu, že syn bude ít za chvíli čtyři, tak pracovat budu, ale zatím dokončuju školu a dřív než v září to nebude.Když jsem neplánovaně onemocněla od října s přestávkou doteď, tak to oprostě dřív nedám, bez praxe na státnice bohužel nemůžu:O(.

Tak asi tak nějak.jedna mamka mi psala, že její dítě nastupuje příští týden, asi fakt ještě obejdu zítra a pozítří a uvidím, co se dozvím.Asi se zeptat ráno, jak chodí děti, kdy se může k ředitelce.

Včera se mi záhadně ztratily klíče:O(((. Možná se najdou u manži v práci, ale moc tomu nevěřím, obešla jsem s malým vše. kde jsme o d rána byli a na všech místech, kde jsem sundávala kabát a mohli mi vypoadnout a nic:O(.
Alena, Týna a Pája 1818
6.3.2007 9:58:16
Ahoj, mám na vás prosbu. Neznáte některá dobrou manikérku na P10, nejlépe, Zahradní město, Záběhlice, Hostivař a okolí? Jednu jsem tu našla, ale objednací termíny má nejdřív za 4 týdny, což mi přijde děsný. A o jiný nevím. Tak kdybyste mi některá poradila na mailík, byla bych moc vděčná :-) Díky!
[<<Předchozích 650] Názory 651660 z 2670  [Dalších 2010 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.