Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Věrka+Ondra3.04.03 | 50797 |
|
|
22.2.2007 10:46:11
ahojky, nějak jsem zapomněla napsat, ted jsem poctivě dočetla zpět.
Jitu, tak aktuální je u syna zlobení už přes měsíc a mě to ničí:O( jako nebudu se oblékat - co už umí, nebudu se učit oblékat další, vždy někde sebou plácne a zvednout, zvednout, pak soplík, soplík a ječí, dupe, je to děsný, nezabírá nic... domluva, když mi rupnou nervy a ječím:O( dřív to bylo moje sluníčko, ale ted je tohle skoro denně xkrát a mě to vysiluje slíbí, že nebude dělat a zas dělá:O( jinak jsem byli v té waldorfské školce na Praze 3 v MC a docela se mu tam líbilo, ted se ptá, kdy zas půjdem mám totiž poblíž mamku, tak je to taky jedna z možností ve Stršnicích jsem o nějaké dobré školce nic nenšla zatím, tak nevím, kam dám přihlášku, co se mi líbí školky, tak všude musíme dojet MHD a nic v dosahu jsem zatím nenašla:O( |
| Věrka+Ondra3.04.03 | 50797 |
|
|
22.2.2007 10:46:10
ahojky, nějak jsem zapomněla napsat, ted jsem poctivě dočetla zpět.
Jitu, tak aktuální je u syna zlobení už přes měsíc a mě to ničí:O( jako nebudu se oblékat - co už umí, nebudu se učit oblékat další, vždy někde sebou plácne a zvednout, zvednout, pak soplík, soplík a ječí, dupe, je to děsný, nezabírá nic... domluva, když mi rupnou nervy a ječím:O( dřív to bylo moje sluníčko, ale ted je tohle skoro denně xkrát a mě to vysiluje slíbí, že nebude dělat a zas dělá:O( jinak jsem byli v té waldorfské školce na Praze 3 v MC a docela se mu tam líbilo, ted se ptá, kdy zas půjdem mám totiž poblíž mamku, tak je to taky jedna z možností ve Stršnicích jsem o nějaké dobré školce nic nenšla zatím, tak nevím, kam dám přihlášku, co se mi líbí školky, tak všude musíme dojet MHD a nic v dosahu jsem zatím nenašla:O( |
| Alča.1 a Madla 5.1.2005 | 30102 |
|
|
18.2.2007 13:43:23
Ahojik maminy!!!Jak se mi máte?Koukám sháníte kadeřníka,ať jste krásné na jaro..a plánujete srazík,taky bych už faakt moooc ráda,ale příští týden jsou prázdniny, co takhle ten další? Ale taky nevím,kde je ta Duha???A ať koukám na nebe jak chci,nevidím ji:-)
Krásnou sluníčkovou neděli a všem papa,Alča...potkalo mě štěstí, Madlenka usnula..jupí,dám si nohy na stůl! |
| Dáda + Vojta 6.3.04 | 13524 |
|
|
17.2.2007 20:48:37
Ivčo, ke kadeřnici chodím tady v Hostivaři, tak když budeš potřebovat, pošlu číslo. Chodí k ní skoro všechny mé známé a jsou spokojené.
|
| Ivka1 | 18501 |
|
|
16.2.2007 15:55:14
Jitulko, myslíš dceru? No proč ne, stejně potřebuju jen zastřihnout konečky vlasů. Zvládne to? :-)
Ke srazíku se moc rádi přidáme, když budeme zdraví. Ta Duha zní dobře. Jo a ty organizovaný kroužky budou super. A co nějaký cvičení pro matky s dětma? |
| Jitulka | 18006 |
|
|
16.2.2007 15:42:18
Ivko,kavárna určo ne,to má trochu jiná pravidla hry,herna to bude(pokud to vyjde),ale organizovaná...mám takovou představu,že kromě hlídání, by tam měly být kroužky pro děti typu flétnička,zpívání,dramatizace,výtvarka atak...
S kadeřnicí ti neporadím,mám svou mladou kadeřnici doma :o),leda,že bys chtěla využít jejích služeb,to bych ti pak poslala na domluvu její icq. V Duze je kromě kavárny také hrací koutek pro děti a rádi tam chodíme už doby,kdy byly děti prťata. Vzhledem k tomu,že jsem nachcíplá i já,tak by to snad v to úterý šlo(doufám,že už budu do té doby fit),ale přiklonila bych se spíš k té Duze,protože i děti jsou po různých nemocech a tam nenastydnou,co vy na to? |
| Ivka1 | 18501 |
|
|
16.2.2007 15:01:10
Jitulko a co je v Duze a kde to je? :-) Já nevím, jak na tom příští týden budeme. Chci Ládina už pořádně vykurýrovat.
No a kdybyste měli flek k pronajmutí, tak já bych byla určitě pro hernu (dětskou) s kavárnou :-) Holky, poradily byste mi ještě nějakou kadeřnici tady ???? Dobrou levnou :-) Děkuju :-) |
| Dáda + Vojta 6.3.04 | 13524 |
|
|
16.2.2007 13:45:26
my tu příští týden moc nebudeme, díky tomu, že děti odjedou na hory chci být s Vojtou na chalupě a taky musím k babičce do Tábora. Je po operaci nohy, tak nějaké nákupy, úklid...
Snad kdyby se srazík konal v úterý odpoledne. To bychom se přidali. Dopoledne jdeme do nemocnice. Vojta si pořád stěžuje na bolest očí, jsem zvědavá jak dopadneme. Budí se kvůli tomu i v noci a už to trvá od října. |
| Silva+Barborka+SARKA | 45740 |
|
|
16.2.2007 12:56:03
Ahojky!
Jitulko moc děkuji.Chtěla jsem to pro Šárinku tak v tom květnu.Přijedu se podívat určitě. Tak zatím ahoj jdu dát hajat Šárika pa |
| manka | 12680 |
|
|
15.2.2007 20:06:06
Ahoj holky,
Jitul já sem nakukuju celkem pravidelně, ale nějak se tady nic neděje anebo k tomu nemám co říct.. tož tak. Jinak marodíme....... začal Cipís skoro týdenníma horečkama s rýmou a pak hnusnej kašel, chytla jsem to já, no a teď dokonce i Cipulda.... ten horečky a chrčí, pčíká, chraptí.. já jsem zničená, normálně to nechytám, ale málo jsem spala, takže díky oslabení mě to taky skolilo. Ještě nejsem 100% fit, taťka je od pondělka služebně pryč, takže si to fakt užívám :-(. Jestli naplánujete srazík tak se ráda přidám, snad už budem v pohodě.. JInak Cipulda má skoro půl roku, skoro 8 kilo a je úúúúžasnej ;-). |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.