Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Ivka1 | 18501 |
|
|
5.3.2007 21:50:38
Věrko, dyž ti ho nevezmou, tak máš smůlu :-( Můžeš si dát přihlášky do více školek, protiprávní to myslím není, ptala jsem se na to přímo ve školce, ale myslím, že to vidí dost neradi. Na Vinohradech mi přímo řekli, že si můžu dát jen do jedné. Tady v Parmské řekli, že si můžu dát do více, ale vůbec se na to netvářili :-o Mě osobně přijde logické si dát víc přihlášek, když potřebuješ umístit dítě a školek je málo.
Od května ti ho vezmou pouze pokud budou mít místo, což na některých místech je dost nepravděpodobný! Můj postřeh je, že je dětí teď nějak dost. A to jsme na tom v Praze ještě dobře........ Jde o to, že školka v první řadě přijme děti od září, ty kterým jsou už tři roky. Pokud i těch se hlásí víc, než je míst, tak vybírají první děti samoživitelek, pracujících.....někde nakonci jsou matky, které zůstávají na mateřské s dalším bejby a ty z jiné části Prahy. Pokud takhle naplní školku od září, tak děti, kterým jsou tři třeba až v prosinci, jako v našem případě, mají šanci jedině, když se místo během roku uvolní, což se prý také stává....... |
| Věrka+Ondra3.04.03 | 50797 |
|
|
5.3.2007 21:30:35
holky, jak se to dela, kdyz dite nevezmou- nejaka pani v diskusi skolka maminkam tvrdi, ze jen jedna prihlaska, kdosi psal, ze je to protipravni cic co, no to me az tak nezajima, ale co se dela, kdyz se dite nedostane? to ho nekam soupnou, kde je misto?
mam si vybrat vhodne skolky a jit se tam zeptat a jeste to udelat i v ostatnich castech mesta, kde je to pro nas z hlediska dopravy MHD schudne nebo jak to resite vy? pristi tyden tu uz asi nebudu a pak asi az po zapisech, tak stejne budu muset jit driv se tam ptat. dik |
|
|
5.3.2007 21:26:19
nabehlo mi to pred zmenou nazvu prispevku, tak znovu:O(
ahoj, premyslim, kam dat dite a o nekterych skolkach jsem nasla info i datum zapisu, u nekterych ne pesky dostupne jsou pro nas tyto: Hribska Dvouletky Stechovicka Rembrandtova Omska Utulna Ve Stinu blizko Mhd pak: Nucicka Troilova Tuchorazska Nedvezska Pretlucka Kodanska Hradesinska dekuju vsem za odpovedi jeste dotaz, zda je mozne, aby mi dite vzali i driv, nez od zari, treba od kvetna? nebo je lepsi se na to domluvit osobne a pred zapisem? |
|
|
5.3.2007 21:25:16
ahoj, premyslim, kam dat dite a o nekterych skolkach jsem nasla info i datum zapisu, u nekterych ne
pesky dostupne jsou pro nas tyto: Hribska Dvouletky Stechovicka Rembrandtova Omska Utulna Ve Stinu blizko Mhd pak: Nucicka Troilova Tuchorazska Nedvezska Pretlucka Kodanska Hradesinska dekuju vsem za odpovedi jeste dotaz, zda je mozne, aby mi dite vzali i driv, nez od zari, treba od kvetna? nebo je lepsi se na to domluvit osobne a pred zapisem, tak bych rada zkusenost rodicu, jejichz deti do nektere z nich uz chodi. |
|
|
5.3.2007 21:23:29
psala jsem nize prispevek, tobe(i jinym se zkusenosti s touoto skolkou) je urcene to o vasi skolce, prosim ozvi se mi
nejspis odjedu tento tyden pryc, tak bych rada mela aspon trochu jasno a pripadne obesla a pozjistovala, co a jak radsi ale info od mamin, pani ucitelka nebo reditelka mi to rekne jen ze sveho pohledu |
|
|
5.3.2007 21:20:10
ahojky, proc ti Ladika nevezmou?
my chteli na kukajdu taky, jen jsem nemocna, teda uz je to lepsi, dolezim to snad tento tyden a bude klid. OMSKA od nas je v dosahu asi patnact minut, tak se mi prosim podrobneji zeptej,jak budes moc. dik STECHOVICKA uz zapis mela,zjistila sjem bohuzel den po:O(, je blizko, jedna maminka mi na jinem serveru napsala, ze se ji nelibi vystavovani deti cizim lidem pri sprchovani venku-no me jako diteti se to taky nelibilo, protoze na nas nekdo cumel a nejvic mi vadilo drzeni nasilim v ledove sprse. pokud je tam nedrzi nasilim a nenuti je, tak mi je to fuk. podle www se mi libi, co nabizi, muzes mi uvest, jak si spokojena ty- konkretne, co je dobry a co ne? nejlepsi je tam asi zajit, ale rada bych trochu vedela i od jinych, nez tam pujdu. psala jsem do diskuse skolka a neodpovedeli mi, tak to hodim asi sem, kdyz to patri pod Prahu 10:O))). |
| Ivka1 | 18501 |
|
|
4.3.2007 22:35:43
Nazdárek,
tak my jsme konečně OK, tak bysme se mohli sejít. Minule to nějak nevyšlo v té Duze. Šly byste? Jinak zapsaní jsme v KOstičkách a ještě se půjdeme podívat do Parmské. Kostičky jsou úžasné, jenže Ládíka nevezmou :-( |
| Anca | 12452 |
|
|
2.3.2007 16:43:21
Zdravim vas,
my chodime ve Strasnicich do MS Stechovicka a jsme spokojene. Pristi tyden tam nastupuje i mladsi dcerka do 4hodinove tridy, tak jsem na ni zvedava. |
| Jitulka | 18006 |
|
|
2.3.2007 14:39:57
Věrko,tak měsíc to ještě jde,třeba fakt má nějaké to období,ne?
Ve Strašnicích školky,tedy fakt nevím a co Omská?Jak ta vypadá?Chodí tam synovec a ségra je snad celkem spokojená.ale to jsou vlastně Vršovice..hm. Andu,kdybys načetla pár stránek zpět,tak se to tu probírá stále dokola,ale zkusím to shrnout.Záleží na tom,odkud z desítky jsi,protože je veliká.Tady v okolí Měcholupy,Hostivař,Petrovice jsou MC Frydolínek v Hostivaři,Benjamínek na Hájích...snad jsem na nějaké nezapomněla.V nich najdeš divadlo,cvíčo....a plavání samo doporučím "to naše" a to sice v bazénu na Vartě...:o)Doufám,že mně ještě ostatní doplní. Ivko,jak se ti líbilo na dnech otevřených dveří ve školkách?Karneval ve školce byl super,oni jsou ti prckové děsně roztomilí! |
| Andu79 | 34203 |
|
|
1.3.2007 10:17:37
Ahoj holky, moc se v Praze nevyznám, nevíte o nějakém mateřském centru na Praze 10, kam bych mohla chodit už s půlročním prckem? kde by případně bylo i nějaké cvičení, plavání a pod.
DÍKY MOC za typy :o))) |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.