Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Zdislava a kluci | 14977 |
|
|
23.10.2007 23:23:13
renco telisko me taky zajima :-D
|
| Hanka+4/92+8/95+11/00 | 46277 |
|
|
23.10.2007 21:28:28
Terez vím o čem mluvíš.bydlet s babičkama nejni nic moc příjemného a ještě když už pomalu nechodí:O(Já ve svejch šestnácti bydlela u rodičů a taťka tam měl mamku a byla to fakt strašný ,později jsem byla nucená se rozhodnout co s ní,páč nebyla schopná si dojít ani na záchod a já se o ní starala na plnej úvazek a v tom byl problém ,měla jsem malinkého Tomase.
Moje mamka říká že nám tohle nikdy neudělá a že jak už nebudou s taťkou moct,půjdou do důcho´dáku.Ví co to obnáší:O( |
| terezie + tadeáš 05 + berta 08 | 43496 |
|
|
23.10.2007 20:56:25
no u nás je to spíš vopruz, když zmizíme na dovču tak vletí nahoru a vypere peřiny, začne uklízet, přerovnávat kytky apod. :-(( a enchápe že mi to vadí. a nehlídá, špatně chodí.
|
| Jana+2 | 19479 |
|
|
23.10.2007 19:57:47
Terez, to je jasný, všechno má své pro a proti.Náhodou je hezké,že babička nezůstala sama.My třeba nemůžeme v zimě ani na hory,jinak by nám tu všechno zamrzlo..Škoda,že Miličín nemá plyn.Třeby se to někdy vyřeší výměnou dokonalejšího kotle..A také hlídání-to u mě v podstatě neexistuje.
Copak dělá Monča? |
|
|
23.10.2007 18:47:53
Jani no je to moje babička a tak to podle toho taky tak vypadá, naštěstí když nechci tak ji nemusím vidět a topila bych si radši sama :-)) i kdybych měla uhlí vozit, snad se taky jednou dočkám :-) Názory mění zeden na den, však víte co umí starý lidi ale zase máme kde bydlet :-)
|
| Hanka+4/92+8/95+11/00 | 46277 |
|
|
23.10.2007 16:47:34
Renčo já to tak nemyslela.O) já od vás nabyju takovejch informací a to potom budou všichni koukat.Jednou budu plně infornovaná maminka :O)
teda ale menstrulační klobouček mě fakt dostal:O) |
| rkardova | 22680 |
|
|
23.10.2007 16:41:17
Hani,neboj,nahodíme i jinší témata.Nejhorší je,že my si to ani neuvědomujeme a pořád o miminech.
Já určo budu Verču zpovídat o tom tělísku. |
| Jana+2 | 19479 |
|
|
23.10.2007 16:08:10
Zdi, některé děti etapu lezení vynechají, pak rovnou šup chodit-a to jsou plně donošené.Klučina je určitě šikovný.
Hani, jak a co s miminy jsem také zapomněla,ale ty chceš ještě jedno,to já jsem srab-už nééé. Terez,babičku-topičku ti tedy závidím.Já co si neudělám,to nemám.Ale nestěžuji si.Bydlet s rodiči by se mi upřímně asi moc nechtělo. Zuzko, Nikča postrádá ve školce tvojí Eli! |
| Zdislava a kluci | 14977 |
|
|
23.10.2007 15:43:00
nazdarek, jsem zpet z bene :-)
matyskovi je budto 11,5 mesice,nebo 12,5 mesice :-) narozeny 35+5 a od 37 tydne uz je pocitano jako normalni plod,takze neni o tolik driv (podle vypocitaneho datumu o 5 tydnu) jenomze je fakt linejsi, mozna je to tim z puvodnich 2,75 kg ma tedka 10 :-) takze v tuhle chvili se dostane na kolinka, preleze prekazku,trosku si kleka k nabytku,podava si hracku,hraje na fletnu (to jsem ho fakt neucila,to okoukal od vojty :-D )do pusy si strci vsechno mozny,ale vitezi tuzkove baterie, a neptejte se me kde je bere ja to nevim, no mozna kdyz zuzla ovladac na TV,pak ho rozebere a vypadnou na nej :-D) ale stale neleze,ono mu plazeni,plizeni proste jde lip a tak proc by se namahal lezt :-) jinak podle sestry i mudr. bude "kazdou chvilku" lezt :-D takhle cekala pediatricka na otoceni.... ale popravde vidim na nem,ze je proste linejsi,zadny blok nema.... kdyz vezmu do detailu rodinnou anamnezu,tak manzel nelezl vubec (jenom po posazovali a podkladali polstareme) tak ho v roce zacali vodit a tahat za ruce,nakonec ho to naucili,ale samotnemu se mu nechtelo, ja jsem taky chodit nechtela,vojtik zacal chodit az po 15-tem mesici,takze kdyz to sectu,tak mi z toho vychazi ze je sice z nas nejlinejsi,ale pokroky vykazuje stale....tedka posledni pokrok byl ze pred 14-ti dny mel silnejsi pravou ruku,ale ja jsem mu nedala pokoj a uz je ma silne obe, ted mi prijde ze se mu nechce krcit levou nohu,tak ho budu lechtat tak dlouho az ji bude sam od sebe pokrcovat..... jinak z benesovsky neurologici poradny (mudr + sestra) nejsem zrovna nadsena a kdybych si nebyla jista ze je to jenom v te lenosti,tak bych jela do prahy,musim priznat ze vojtovku me sestra naucila dobre,ale u doktorky mi to prislo takovy papouskovani, ja rekla,co si myslim, ona mi to zopakovala :-( to byla lepsi neurologie v praze,kdyz tam matej byl tusim v 6-ti tydnech,to byla fakt super mudr a co ta tam s nim delala,to jsem jenom koukala a prave ta nam rekla,ze je uplne vsechno v poradku ze reaguje presne jak ma,takze jsem byla po tehle strance klidna a proto taky jezdim "jenom" do benesova, stejne tedka mame akorat procvicovat svaly a trosku ho nutim aby zvedal zadecek :-) jinak moje mamka mluvila se znamou,ktera ma o 6 tydnu starsiho kloucka a ten ve 13,5 mesicich taky neleze a nikdo to neresi,takze kdybych nezatlacila v 8-mi mesicich ze by bylo dobry na neurologii,tak tam treba ani vubec nejezdim.... ad auto...auto k dispozici mam, ridicak taky,jenom nejezdim :-( takze dneska jsem byla v benesove autobusem a manzel jel kvuli nam do prace autem a zpatky nas bral..... |
|
|
23.10.2007 11:11:37
no já byla právě s T někdy kolem 9tt ale teĎ se víc bojím (jak má člvoěk víc info) a tak si říkám že mi stačí když tam dojdu a ona mi řekne že je srdíčko a vše vypadá jak má, ještě tam zítra zavolám a hodím konzultaci po telefonu
ad topení,Renčo my bydlíme dohormady s babi (my nahoře a oan dole) a termostat má ona dole a většinou vstává brzy a tak topí ona a my když kolem 8 vylézáme z pelechu tak je tu fajn jen dnes asi chrupala dýl. |
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.