| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Dle regionu : Benešov

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 1300] Názory 13011310 z 8649  [Dalších 7339 >>]
Zuzka+Eli04+Vojtík06+Honzík10 24678
23.10.2007 10:52:25
včera jsem byli u dr...už jsou dobrý,jen Vojta ještě zahleněný,ale noc bez kašle!!!objednala jsem si zvlhčovačku :-))

ale trnu a trnout budu,včera večer jsem byla na Chodově s kámoškou na kafi a po krámkách..príma odreagování...její dcera 4/04 měla laryngitidu už 4x,tak jsem nasávala informace a rady

zato já mám ted rýmu,to je z toho studeného odchovu doma...máme větrat,tak to dělám poctivě

Marci-jsi mě pobavila s těma listama :-)))

Terez-pokud tě nebolí břicho,tak se mimoděložního neboj...bud v klidu a odpočívej

Renčo-Lenku jsem dlooouho neviděla...snad chodí tátovi vypomáhat

Hani-ty máš teda odvahu se pustit do dalšího,mě to nějak pustilo
Amelie a králíci 50386
23.10.2007 10:17:44
Já jedu do Bene v pátek na genetiku;-( s Jeníkem.Ted se pere na dece s pohankovou křupkou:-)Zdi a kolik je malýmu?Co umí?Ty nemáš auto?Že bys třeba jezdila na reha do Phy?
Hanka+4/92+8/95+11/00 46277
23.10.2007 10:09:13
Ahoj.
Renčo nenudila a už se na Vás těším!:O)ale nějak si připadám mimo,asi si budu muset to mimčo pořídit dřív:-D
Zdislava a kluci 14977
23.10.2007 10:04:25
marci dneska jdu na rehabilitaci do benesova, vubec se mi tam nechce :-( nebudete nekdo nahodou v bene od pul jedno do ctvrt na dve? to mam volno :-) asi se budu muset objetovat a koupit si bundu do deste, tu co mam nosim pouhych 8 let a je cervena a to se tedka ke khaki co nosim moc nehodi :-D
Zdislava a kluci 14977
23.10.2007 9:47:01
tak ja byla u mudr asi tyden po vynechani a dvou carkach na testu, byla jsem vyplasena z mimodelozniho :-( ale kdyz potvrdil makovy seminko tam kde ma byt,tak jsem byla moc rada :-) ale bylo to tim,ze u vojty jsem sla vlastne hned (zrovna jsem mela cas) a potvrdil makovy seminko (vojta) a 2 dny na to jsem zacala krvacet a to tam videl dve makovy seminka,takze ihned do nemocnice na udrzeni ale nepovedlo se,takze vojta si musel na brachu 2 roky pockat :-) no a prave v nemocnici jsem potkala vic holcin s mimodeloznim a tak jsem se u mateje docela bala :-( jenomze kdyz to tedka tak shrunu,tak jsem fakt byla vystresovana a vyplasena,tedka bych si pockala hooodne dlouho :-D
Amelie a králíci 50386
23.10.2007 9:25:34
ono je lepší jít k dr.později.Já jsem tam byla asi 3x než na UZ "něco" viděl...
Jenda řval do 23hodin.Manžel nadával a odstěhoval se do obýváku;-)
Jenda stále kašle,včera mu dělali CRP,prý je nízké,tak "jen" viroza?
Včera jsem jak blázen sušila listy v troubě,na topení v knihách a taky jsem je zkusila žehlit žehličkou(to abych se nenudila).Šárka potřebovala usušené listy do školy a sámo to věděla 14dní dopředu,jen mně to ráčila oznámit až den předem;-(
rkardova 22680
23.10.2007 9:24:31
Terez a proč si nezatopíš?
Já zatopila hnedka ráno,tak tu máme příjemné teploučko,přijeď :0)
terezie + tadeáš 05 + berta 08 43496
23.10.2007 8:58:10
Renčo u mudra jsem ještě nebyla, měla bychi jít na konci měsíce ale nevím zda to neodložit měla bych být 6-7tt, nejradši bych šla až o 2tt dýl, zkusím tam zavolat a poradit se.

jdu snídat pod deku, je tu stáel zima a veeeen se mi vůbec nechce.
rkardova 22680
23.10.2007 8:36:42
Terez,výlet ti závidim.Muselo to být krásný odreagování.Co manža na mímo?Už jsi byla u dr.?

Hani,ono ti mezi námi nebylo dobře?:0(

Zuzko,co dětičky?Ještě marůdkujete?Zuzi,tvoje babička bydlí trvale na Vísce?
Je škoda,že nemůžete být na chalupě.Pro děti by tu byl určo lepší vzdoušek.Kde budete trávit Vánoce?
Nevíš,něco o Lence?Už chodí do práce?
terezie + tadeáš 05 + berta 08 43496
23.10.2007 8:21:58
delší dobu jsem nebyla a měla jsem důvody :-)
sobota : romantika v Praze, kino, procházka, jack rozparovač v Kalichu, večeře a domů, pro kluka jsme si jeli až v 11 hod v neděli a dali si u mamky oběd , prostě paráda
a včera bohužel na pohřbu (manžův děda)tudíš celý odpol i večer :-( a T zas u mojí mamky - on je tam táák spokojený

JInak je tu hnusně, zima (babička nějak dlouho otočila knoflíkem)
[<<Předchozích 1300] Názory 13011310 z 8649  [Dalších 7339 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.