| Verča(N+M+T) | 5969 |
|
|
7.7.2008 8:55:22
Zuzi,
tak to měli fakt veselo - 4děti stejného pohlaví . No, nám je to už vcelku jedno, co to bude. Já si tak nějak myslím, že to bude zase holka, tak se necháme překvapit. Další už nebude, tak si snad tohle užijeme.Je fakt, že to nejhorší mám ještě před sebou, hlavně pokud jde o počasí. Ty vedra jsou fakt děsný. Ale teď už jsem začala 33tt. tak si říkám, že už to snad uteče a taky doufám v to, že bych mohla rodit trochu dříve a snad i stejně dobře jako u předchozích porodů .Je fajn, že máte takhle ten baráček, pro děti je to fakt skvělé. To my právě nemáme, musím s holkama chodit ven a ono je to taky pořád nebaví (o sobě ani nemluvím). Včera jsem byli celý den u babičky a dědy a holky tam lítaly pořád venku a byl od nich děsný klid. Fakt je to znát, když můžou být venku. |
| Zuzka+Eli04+Vojtík06+Honzík10 | 24678 |
|
|
4.7.2008 9:10:39
ma máme doma příjemně,teda co se spodního patra týče,až později odpoledne je tu vedro,protože sem pere sluníčko a nemáme ještě záclony a závěsy.
nahoře je to docela děs,musím nechávat zataženou roletu,ale když se otevřou okna,tak to příjemně profukuje jo a ráda jsem,hlavně kvůli dětem.vylítnou si tu ven a mají rozběh,v pze je malá zahrádka,dětem to sice stačí,ale tady to mají fakt velký vojta má půjčený od švagrové šlapací traktůrek,tak stále drandí,no má to hlavně VOLANT.eliška to v jeho věku vůbec neušlápla. no ještě máš ten nejhorší měsíc (těhu i veder) před sebou.nebo ještě kousek víc,vid? kámoška porodila před 3 dny (druhou holčičku),rodila o nějaký ten den (tuším 14 dní) dříve jsem zvědavá,jak půjde třetí porod.někdo říká,že to bývá nejhorší ze všech porodů,ale dost lidí zase,že to jde šíleně rychle.vzhledem k tomu,že je máš brzo za sebou,bys to mohla mít fakt rychlé. já ležela na pokoji s 2 maminama.jedna měla chlapečka (4.tého!!!!) a druhá měla holčičku (4.tou!!!!) ![]() ![]() ![]() |
| Verča(N+M+T) | 5969 |
|
|
4.7.2008 8:44:39
Zuzi,
to je fajn, že už to u vás začíná nějak vypadat. Určitě se cítíš lepší, když v tomhle počasí můžeš být tady a ne v Praze, co? Dneska se fakt ochladilo, ale mě to naprosto vyhovuje. Poslední 3dny jsem totiž vůbec nevystrčila nos z bytu, holky chodily ven až večer, když manžel přijel z práce. Ty horka jsou pro mě šílený, vůbec mi nedělají dobře. Proto jsem ráda, že je dneska chladněji. Holky jsou celkem v pohodě, Natálka trochu posmrkává a pořád se ptá, kdy už zase půjde do školky, kreslí obrázky, které vezme do školky apod. Tak jí pořád dokola vysvětluju, že školka bude ještě za dlouho. Jsem zvědavá jestli tam pak půjde s takovým elánem. |
|
|
4.7.2008 7:48:33
teda dneska je hnusná zima!!!
jsme na chalupě,už to tu začíná vypadat,stěhuju věci,vše umývám a nakonec setřu podlahu včera jsem drbala 2 koberce a pěkně jsem si přismahla záda děti jsou denodenně v bazénu,Eliška začala kýchat,vojta už tolik nekašle,takže si to asi prohoděj,ale když je teplo,do bazénu jdou oba,to bychom se totiž taky celé léto nemuseli vůbec vykoupat!!! sakti-kde přesně stavíte?už abyste bydleli,co?taky jsem už na tebe zapomněla,musíš chodit častěji.i když teda holky se přesunuly na "dámu" verčo-jak ti je?co holky?už jsou prázdniny,tak se musíme sejít,dokud jsi ještě 2v1 Lidka včera měla přijet,ale pořádně hřmělo.to byly rány!!!tak zůstala doma a bude pokus příští týden.taky uklízí,maluje,do toho chodí do práce,takže se vidíme minimálně.však já jsem taky věčně v pze |
| BERBER+A+L+V | 7963 |
|
|
27.6.2008 7:30:25
... má narozeniny, my máme přání jedinýýý.........
![]() |
| Demeter+2 | 55286 |
|
|
26.6.2008 12:49:05
ahojky,
jsem Katka momentalne jeste z Prahy a byla jsem tu na netu vseho vsudy asi dvakrat....a hledam lidicky na seznameni nekde kolem Benesova - lepe Sazavy, kam se ,doufam, budeme na podzim stehovat...zatim ahoj a pekny den |
| Verča(N+M+T) | 5969 |
|
|
25.6.2008 8:01:59
Zuzi,
já myslím, že teď už nic nechytí. Ti co jsou nemocní, tak ve školce nejsou a ti ostatní asi drží. Dneska mají ve trojce rozloučení s předškoláky. Holt už bude konec, no. Já jsem ráda, že žiju. Ty vedra jsou pro mě fakt děsná, ale musím se snažit. Včera jsem od doktora dostala magnezium a měla bych se snažit odpočívat. Hodně mi teď začalo tvrdnout břicho a mám nějaký nález. Ale snad nic hrozného, rodit ještě nebudu . |
| Veronika,Niky 5/06+Martin 5/10 | 46455 |
|
|
24.6.2008 21:15:12
Dobrý den,
chtěla bych poprosit o hodnocení mojeho čertíčka - zabere to jen chviličku a všem kdo tak učiní - mooooc děkuji a Nikolka mává :))) http://www.diteroku.eu/hodnoceni/14643/ hrabetova-nikola.html |
|
|
24.6.2008 20:16:09
ahoj verčo
tak eli byla dnes po dlouhé době ve školce.manžel jel do phy a eli je tam s babičkama,tak snad ještě půjde 2 dny a pak přijede do phy snad tu angínu nestačí chytit!!! práci mám hotovou,ted bude manžovo čtvrtletní dph a přijde kontrola z finančáku už se ti to krátí,co?musí to být docela náročné..myslím s 2 dětma a ještě ta vedra u nás nic nového není,zatím jsme v pze,jdu si stáhnout fotky |
| Verča(N+M+T) | 5969 |
|
|
23.6.2008 7:24:21
Ahoj Zuzi,
jo jo, angína tu řádí. Nám se zatím vyhýbá a doufám, že vydržíme i tento poslední týden. I když Natálka má trochu rýmu a teď začala i pokašlávat. Ale snad se to k ničemu horšímu nezvrhne. Natálka si školku taky užívá, je tam fakt ráda. Ale teď se i docela těší na prázdniny, že pak půjde do dvojky . Tak má ještě tento týden a pak máme 2 měsíce volno .Hlavně všechny ty práce zvládni na . |
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.