| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Dle regionu : Benešov

(?)
[<<Předchozích 150] Názory 151160 z 8649  [Dalších 8489 >>]
Zuzka+Eli04+Vojtík06+Honzík10 24678
22.6.2008 9:24:25
jdu se po dlouhé době juknout i sem.na net nemám vůbec čas

stále maluju,uklízím,zařizuju,do toho ted dph a výpočet nájmů

jsme v pze,jdeme oslavit vojtovi včerejší narozky,ale bez tatky,který musí kam jinam,než do práce!!!

chtěla jsem,aby šla eli od pondělka do školky,ale musíme být v pze asi celý týden,možná tam pojedeme na otočku v úterý,tak by šla v úterý,strašně se těší

mrzí mě,že si školku vůbec neužívá,snad příští rok to bude lepší

prý v sedlci řádí spálová angína.
Verča(N+M+T) 5969
19.6.2008 8:03:30
Ahoj Reny,
to je dobře, že se jí to líbilo.
Už se to opravdu pomalu blíží. Myslím, že prázdniny utečou jako voda:-). Pohlaví nevíme, bude to pro všechny překvapení. Samozřejmě nám všichni přejí kluka, ale mě je to už tak nějak jedno. Hlavní je, aby bylo mimčo zdravé.
rkardova 22680
18.6.2008 22:59:54
Omlouvám se,kdo jsi?
rkardova 22680
18.6.2008 22:59:19
Ahoj Věrko,Leonce se moc líbilo.Byl to třetí pohádkový les na kterém jsme teď byli.
Za chvilinku budou prázdniny a tobě se to blíží :0)
Nechala sis říct,co to bude?
Demeter+2 55286
16.6.2008 22:00:35
ahoj vsichni,
tak koukam, ze se tu stale neco deje :-)) no je videt, ze ja se ke psani nejak nemam, neb posledni dobou nejak nestiham, ale bohuzel to stale neni pripravami na stehovani :-((( nejak se s tim ti chlapi moc parou a ja stale trcim ve meste....taky jste nekdo neco rekonstruoval nebo stavel dum - ja ze bych potrebovala trochu povzbuzeni a ujisteni, ze ackoliv je to zkouska nervu a vztahu, tak se to nakonec podari :-)) preju vsem hezky vecer
Verča(N+M+T) 5969
9.6.2008 7:39:18
Ahoj Renčo,
a jak se jí tu líbilo? My jsme byli samozřejmě taky, holky se dost vyřádily, Natálka tam měla spoustu dětí ze školky.
Jinak se mám celkem dobře, mimčo roste, termín mám 30.8. tak se to už docela krátí a už začínám věci na mimčo připravovat. Na Dámu asi nezajdu, už tam stejně nemám přístup. Hlavně se mi tam nikdy moc nepodařilo zapojit do diskuze, bylo tam na mě moc nových tváří.
rkardova 22680
8.6.2008 21:39:48
Ahoj Verčo,
o víkendu byla Leonka v pohádkovém lese u vás v Sušeticích,tak jsem si na tebe vzpomněla.Jak se máš?Co miminko,kdy máš termín?
Co holky,chodí do školky?
Zajdi na diskuzi na Dámu :0)
Lucka
  • 
30.5.2008 0:19:26
Ahoj, nevíte někdo???? Bude v okolí Benešova, Čerčan, Den dětí????? Vím jen, že je v Pyšelích. Díky L.
Verča(N+M+T) 5969
28.5.2008 16:55:15
Děkujeme za přání, Míše jsou dneska opravdu 3 roky!:-)

S těma nemocema je to pech, co? Já jsem ráda, že holky jsou teď celkem v pohodě, nějaké občasné zakašlání, ale to já kašlu taky a není to fakt nic hrozného. Navíc jsem byla s Míšou u doktorky na 3leté prohlídce a poslouchala jí a dívala se do krku a nic nenašla. Tak jsem v klidu, Míša kašle jen maličko po ránu.

S tou školkou je to fakt škoda, teď jsou hodně venku na písku a na houpačkách. Prý kromě asi 3 dětí půjdu všechny ostatní ze dvojky do trojky. Tak uvidíš jak dopadnete. Já vím jen co se ke mě takhle donese.

Mimis se má snad dobře, soudě dle kopání:-). Jinak do poradny jdu příští týden. Monču vídám v Sedlci, Vojtík roste jako z vody, Adélka je taky šikovná. Jestli sem chodí nevím, to jsem se jí neptala.
Zuzka+Eli04+Vojtík06+Honzík10 24678
27.5.2008 14:30:35
přejeme k zítřejším narozeninám Míše vše nejlepší!!!!!!!!!!!!doufám,že to nemám napsané špatně :-D

byla jsem v pátek na bambiriádě a bylo to super

v neděli odpol si eliška stěžovala na bolení v krku,usnula a večer se probudila s pláčem,že nemůže polykat,tak jsem s ní sjela do thomyerky na orl a má angínu a antibiotika,ale hned v pondělí se jí udělalo dobře a o dnešku nemluvím.to už jí vůbec nic není.

a s atb se prý nesmí na sluníčko,tak dřepíme doma do pátku,pak jedeme na chalupu

obkladač je suprovej,má přes polovinu hotovou,chtěla jsem v pátek už opravdu malovat,ale mám již 13 dní rýmu,tak mi babi radí,at to nechám,až mi bude úplně ok

asi jí poslechnu,nebudu se mu tam motat a prostě to vymaluju úplně nakonec

příští čt jedeme s březnátkama na srazík-na 4 dny,tak se těším,ale mám z toho i strach,bude nás tam dost

potom plánuju být už pořád an chalupě,co to půjde,doufám,že nám do toho opět něco nevleze..nějaká nemoc apod

aby si aspon v červnu užila školku,mrzí mě,že tam nechodí,pak budou zase prázdniny a pak bude s jinýma dětma

babička je od včerejška v nemocnici a dnes jí zjistili vřed a celou špatnou žaludeční stěnu,pohrozili jí operací a ted čeká na "platný" verdikt

co miminko?a jak jste na tom se zdravím??co monda?nepotkáváš jí?chodí sem vůbec??

[<<Předchozích 150] Názory 151160 z 8649  [Dalších 8489 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.