| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Dle regionu : Benešov

(?)
[<<Předchozích 160] Názory 161170 z 8649  [Dalších 8479 >>]
Verča(N+M+T) 5969
8.5.2008 10:41:01
Natálka má taky hezkou společnou fotku. Ale netváří se tam zrovna hezky. Ale naštěstí není sama:-). Mě taky překvapilo, že už byly fotky. Vzal to foťák nějak hopem:-).

Na kontrole to ušlo, snad je všechno v pořádku, přibráno mám asi 6kg;((. Jsem pěkný soudek. Ještě jsem byla na genetice a musím na vyšetření štítné žlázy a na hematologii. To si genetička vymýšlí, to je děs. Jenom proto, že se jí nějaké tyhle hodnoty nezdají a chce udělat preventivní vyšetření.

Tak si užij to malování, já se teď hrabala na zahrádce a myslím, že odpoledne budu odpočívat:-D.
Zuzka+Eli04+Vojtík06+Honzík10 24678
7.5.2008 21:41:59
tak jsem se dnes vrátila z phy a něco vezla lídě a čuměla jsem,že mi ve dveřích dala fotku ze školky!!!a krááásnou...fakt povedená,všichni děti kromě jednoho klučíka se tam koukají moc hezky

díky za fotku,natálku bych nepoznala!!!!moc jí to slušelo

ten den jsem taky fotila elišku a nikolku před školkou,ale musím fotky zmenšit a pak ti je hodím do mailu

v pze to byl maraton.za celý den jsem si nesedla a do noci žehlila.v noci mě probudil řev peroucích se koček a potom sms,že naší bývalé kobyle se narodilo hříbátko - holčička.tak to mi udělalo obrovskou radost.

zítra si udělám volno a pozítří se vrhnu na malování

kolik už jsi přibrala?se nedivím,však to na tobě není vidět.třeba si se jen víc zavodnila.hlavně,že jste oba v pořádku.
Verča(N+M+T) 5969
5.5.2008 8:54:46
Myslím, že fotky budou tak koncem měsíce a platí se to až když je dostaneš. Jsem na to hrozně zvědavá, Natálka se taky moc těšila. Škoda jen, že není moc hezky. Ale to je přesně jako loni - to jim taky poprchávalo. Ale fotky byly nakonec moc hezké. Tak uvidíme.

V pátek se do školky nejde, je volno, jako bylo minulý pátek. Takže jdou jen do středy.

Natálka se teď přes víkend s tím kašlem taky hodně uklidnila, tak jsem zvědavá, jak to bude vypadat teď po školce. Určitě se jí to zase zhorší.

S těma dělníkama je to fajn.

Já jdu zítra po měsíci! na kontrolu, tak jsem zvědavá. Hodně jsem teď přibrala;(( a to jím pořád stejně. To zas bude váha na konci těhu!!
4.5.2008 23:02:20
tak eli se na zítřek taky děsně těší,stále mi ukazuje,jak se bude na fotce usmívat.

prý už ne tak smutně jako na focení před půl rokem nebo kdy to bylo,to prý bylo tím,že jí byly teprve 3 roky,ted už jí jsou 4 roky,tak se bude usmívat víc :-D

ale odpol jedeme do phy,já i babi musíme k dr a pak přijedeme a od čtvrtka snad bude chodit každý den do školky,doprčic!!!!ve čtvrtek je svátek a v pátek určitě volno co???

to mi nedošlo :-( chjo,to jí bude mrzet,no co

a rýma už není jupííí..teda psssssssssst,abych to nezakřikla

vyfot natálku a hod pak fotku...nevíš,kdy ty fotky budou hotové?a kdy se to platí?

lidka jde zítra poprvé po 2 měsících - ? říkala - do práce a zrovna,když se ve školce fotěj,tak tam ráno holky vezu

dětátka spinkají,já jdu koukat na x faktor

jo a představ si,zajistila jsem si jiný dělníky a těm starým jsem řekla,že nemusej jezdit a najednou,že dnes ke mě jdou a dodělají to!!!!tak jsem ty nové odvolala (možná mi budou ale pokládat dlažbu) a mám to už skoro hotové.přijdou už jen v úterý,tak pak budu malovat,až se ze mě bude kouřit,tak mám radost
Verča(N+M+T) 5969
4.5.2008 10:42:30
Natálka taky hlavně vykašlává, nejvíc po ránu, občas během dne. Hodně se to teď zlepšilo.

Na zítřek se hrozně těší, pořád mluví o tom, jak se budou fotit:-). Už si vybrala i šaty (teda já bych jí raději viděla v jiných, ale k těm co si vybrala jí alespoň můžu dát tričko s dlouhým rukávem). Ještě jsme v pátek jeli kupovat boty, při ceně se mi podlamovala kolenaRv:(.

Tak vidíš, co lidí z jedničky znáš. A Eliška si určitě zvykne, neboj.;)
2.5.2008 23:08:26
tak já mám pro eli taky připravené silonky a dnes jsem na námku v sedlci koupila čisté růžové punčocháče,bílé bohužel neměl,ale i to je úspěch,že jsou bez potisku

zítra musím připravit věci,co si vezme,abych to popř stačila vyprat

ale rýma se lepší,vykašle pouze po probuzení

vojta je taky lepší,tak snad

začínám shánět jiné dělníky,nynější stojej za prd...jeden přijde zítra a další v pondělí,doufám,že se to hne

jak tak mluvím s lidmi,zjištuju mezi řečí,kdo chodí do 1 a čučím,kolik známých tam mám :-D

ale i tak mám strach,jak to bude brát.nikoho tam nebude znát.
Hanka+4/92+8/95+11/00 46277
2.5.2008 16:07:54
co tady strašíte?:O)
Verča(N+M+T) 5969
29.4.2008 16:16:29
Natálka taky pořád kašle. Tak jí na to prostě něco dávám a víc to neřeším. Už se jí to taky drží asi 3týdny v různé intenzitě. Má k tomu trochu rýmu, vlastně bych řekla, že kašle tu rýmu, jak jí stéká do krku. Tak co bych řešila, že? Jak se uklidní počasí, uklidní se i Natálka.

K sukni boty naštěstí máme, má lakovky, ale taky je moc nenosí. A bude mít normálně silonky, na pondělí snad hlásí teplo. A i kdyby, tak se pak hned převlékne a bude to. Tohle neřeším. Tu chvíli focení v těch silonkách vydrží. Loni je měla taky a to ten den i pršelo!
29.4.2008 9:37:40
na focení půjde,rýmu má už 14 dní,v pondělí by to byl 3. týden.nemá to už tak hrozný,ale rýma tam stále trochu je.

včera jsem byla v benešově a mají tam obr krám s kabelkama a podezřele levnýma botama,tak sjem tam elišce vzala botky k sukýnce.tolik je neunosí,jsou takové hogo fogo.ale za ty peníze...

ale nemůžu sehnat pouze bílé punčocháče.ty silnější.silonky mám,ale čistě bílé prostě neseženu.

ted jedu do miličína na nákup kytiček,pak pro jídlo a domů.blíží se nějaký černý mrak,asi se jim vyplní předpověd a bude pršet

dělníci měli přijet dnes,večer sjem to nevydržela a volala mu,prý přijde zítra ráno i večer,tak sjem zvědavá.ale mluvil,že přijde sám,jeho společníkovi to tu asi nevoní!!!!

tak zase letím,nevím,kdy se připojím.zítra jedeme do albrechtic tchýni pro auto,pak tu bude manžel,tak zase budeme makat.tak papa
Verča(N+M+T) 5969
29.4.2008 7:57:25
Je škoda, že Eliška do školky nechodí. Jak je teď hezky, tak chodí na písek. No a v pondělí, 5.5. mají focení. To by byla škoda, kdyby jsi jí tam nevzala, ne?

S těma dělníkama ti nepomůžu. Je fakt, že moc kluků, kteří by to ve tři zapíchli neznám. Většinou dělají dle potřeby, manžel je stejný. Taky ho moc nevidíme.;((
[<<Předchozích 160] Názory 161170 z 8649  [Dalších 8479 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.