| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Dle regionu : Benešov

(?)
[<<Předchozích 1790] Názory 17911800 z 8649  [Dalších 6849 >>]
Verča(N+M+T) 5969
30.9.2007 16:37:46
Jeník je teda pěknej kluk!! A jak mu to sluší!!:)

My snad zítra do školky vyrazíme, i když Natálka měla dneska trochu teplotu. Ani nevím z čeho, asi rýma. Ale jelikož nic moc nesmrká, tak nevím. Teď už je v pohodě a dělá blbosti, tak uvidím ráno. Když bude O.K. tak do školky vyrazíme. Docela si od nich potřebuju po těch 3dnech odpočinout:)). A jak jsou každá sama, tak jsou v pohodě. Ale spolu.... škoda slov.
Zuzka+Eli04+Vojtík06+Honzík10 24678
30.9.2007 13:23:15
Jendovi to sluší :-))

houby-jednoduché..dala jsem je mámě..už mám taky narvaný mrazák!!

foták-já mažu ve fotáku přes formátování..jednou mi to doporučil pán v opravě fotáků,že je to lepší,nevím proč

Eliška i Vojta jsou stále nachcípaný,takže nevím,kdy Eli vyrazí do školky..v pátek má svátek,tak doufám,že už bude fit,koupila jsem jí do školky pro děti hady haribo
Amelie a králíci 50386
29.9.2007 19:59:58
po návodu snad zítra mrknu,má ho někde Karel,ale má v papírech ap.nepořádek,věčně nemůže něco najít...vzkazuje ti,že ve fotáku musí být funkce "mazat vše",ale on to maže,když dává fotky do počítače a je foták připojenej na kabel,tak označí fotky a dá prý delete:-)
rkardova 22680
29.9.2007 18:10:36
Marci,mám na tebe prosbičku.Máme stejný foťáky a já ztratila návod.Chtěla bych tě poprosit,jestli by jsi mi mohla napsat,jak vymazat z foťáku fotky(všechny).Díky moc.
rkardova 22680
29.9.2007 18:00:21
Holky,fotky krásný.
Zuzko,to je úroda.Ani ti to nezávidim.Já už jsem zakázala houby nosit.Mám jich hafo v mrazáku a kyblík sušených.

Před chvílí jsme přišli z procházky.Neprší a na chvilku vykouklo i sluníčko.Je to podzim.Madlenka spinká venku v kočárku a Leonka si hraje s dětmi.Vašek před chvílí odjel hrát zábavu,tak jsem sama.

Hani,jak bylo ve Voticích?Líbilo se ti?
Amelie a králíci 50386
29.9.2007 16:07:06
to jsou krásné fotky:-)
Zuzka+Eli04+Vojtík06+Honzík10 24678
28.9.2007 22:33:45
tak koukám,že to tu pěkně jelo

trochu vám to tu vytapetuju
tak tohle je naše Majda.jsou jí 3 měsíce

tohle je náš největší úlovek..700g,ale byl červivý

a tady jsou další

a tady je Eliška s Nikolkou-nerozlučitelné kámošky
Věra+Anetka 07/04+Stáník 05/07 29669
28.9.2007 21:06:43
Jani, děkuju za pochvalu, mám radost, že se Ti domek líbí. Ten Váš je taky moc hezký, hezkou barvu jste vybrali a je super, že je znát to zateplení.

Renčo, do Vánoc nevim nevim, Standa vyhrožuje, že to nestihneme,ale já pořád doufám, že se plete a zvládneme to. Říkala jsem,že až bude kuchyň tak tam jdu spát, přece jí tam nenechám přes noc samotnou:-(

Vyřiď Vaškovi, že mu přejeme všechno nej k svátku!!

Jdu za Standou, dětičky spinkaji, tak si pustíme nějaký filmek.
Mějte se krásně
Verča a Katka+Toník+Majda 32515
28.9.2007 21:03:29
Marci, něco jsem ti poslala, alejak znova čtu ten tvůj příspěvek, tak jsem tam spoustu věcí nenapsala
K Panadolu, dávám ho občas, když je nevrlej a nemůže v noci spát, rostou nám většinou zuby
Tondovy příznaky byly nepřibývání na váze - ještě jsem plně kojila, když jsem mu zkoušela dát jinou stravu - mléko nebo kaši, tak zvracel. Měl i potom ekzém hlavně pod krkem. A bere etof na potlačení alergie
rkardova 22680
28.9.2007 20:51:15
Marci a co je psáno v letáku u panadolu?Třeba by ti to mohlo napovědět.Není návykoví?
Určo bych o tom řekla doktorce.Třeba poradí,nebo zjistí příčinu,když ho panadol uklidňuje.

Musíme někdy zase udělat srazík v Sedlci,aby přišla i Verča a třeba by se i na chvilku ukázala Monča.

Věrko,jak pokračujete s baráčkem?Budete na Vánoce v novém?

Hanča dneska trsá na Horvátech.My chtěli jet na ohňostroj.Leonka není ve sví kůži.Polehává a měla i zvýšenou teplotu.
Vašek má dneska svátek.K obědu udělal gulášek a odpoledne jsme dělali giros na ohni.Ňam
[<<Předchozích 1790] Názory 17911800 z 8649  [Dalších 6849 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.