| Amelie a králíci | 50386 |
|
|
28.9.2007 20:11:09
Karel šel s holkama na ohnostroj...
Jeník 2večery po sobě zase příšerně vyváděl,tak jsem to nevydržela a dala mu oba dny na noc Panadol.Na včerejšek spal v kuse 4 hodiny a dnes 23.00-4.30,tedy 5.5hodiny...tak dlouho v kuse nespal od narození!!! Jinak se budí s pláčem po půl až jedné hodině celou noc,kroutí se,naříká....to dostává sab na noc.Z toho bych ale vydedukovala,že ho něco bolí,když po Panadolu spí jak zabitej...bříško?Vlastně i odpoledne se budí s hysterickým řevem,vypadá,že by spal ,ale asi mu v tom něco brání...Nebo to byla náhoda a spal by stejně?Těžko. Verčo,k té alergii na mléko nebo na laktozu,jak jsme včera o tom mluvili-ale to by měl asi průjmy,ekzém,zvracení a podobné příznaky,ne?Ale je pravda,že už 2měsíce nepřibírá...má pořád 6100g a to jí pořád....Jenda blinká jen když dostane najíst dřív jak za 2-3hodiny,průjem nemá(bere železo,to staví).Jaké příznaky měl Toník? Nemohla bys mi prosím napsat meilem třeba jeho jídelníček kolem roku?Abych věděla čeho se zkusit vyvarovat,jaké mléko se může a nesmí dát?Bere malej nějaký léky?A co při kojení?Mám něco vysadit?Třeba mléko?Dííííky. Jani,povídej tu s námi:-) |
| Verča a Katka+Toník+Majda | 32515 |
|
|
28.9.2007 20:03:57
Tak jsem koukala, že ten kýbl k mýmu mopu stojí jen asi 300, jé, to ušetřím, když jsem se dívala dřív, tak stály právě až kolem 1500.
jAni, klidě kecej. No na studia se zatím nechystám, asi bych to už nestíhala, i tak toho mám dost, chdím teď vypomáhat do ekoobchůdku na dopoledne, teda byla jsem tam 3x a zase tam jdu v pondělí a možná i úterý |
| Jana+2 | 19479 |
|
|
28.9.2007 20:00:56
Holky,tak já nevím-ráda bych tady s vámi klábosila,úplně to se mnou cuká-:)))ale nevím,je tu teď pohodička,abych zas někoho nevyprovokovala...(prudiče)
Věrko,váš domeček je krásný,líbí se mi barva fasády i dřevěné podbití v rozích.To víš,náš barák už je přece jenom starší.Musím uznat,že je tu fakt mnohem tepleji a co víc-teplo se tu udrží delší dobu. Verčo,ještě se chystáš na studie?Tak ti to pěkně šlo. Na Jeníka se musím někdy zajet podívat,ten jeho obleček je kouzelný. |
| Verča a Katka+Toník+Majda | 32515 |
|
|
28.9.2007 19:47:52
No Hani, klobouk dolů, já bych takový prachy za vysavač nedala, mám asi za 5000 a to jsem si říkala, že je už drahej. No na naše plovoucí podlahy a dlažby by to byla zbytečná investice, koberečky máme 2, oba tak 1,5 x 2 m, takže fakt toho moc není, no a na postele mám nástavec na vysavač, kterej vyklepává prach. To mi stačí. Jen si chci teď pořídit speciální kýbl k mopu, stojí asi 2000, ale je to s ním ohodně snažší, no a k nám se to potom do baráčku vyplatí. Hlavně že jsi spokojená :-) Jo a k centrálu, tak yjsem to manžovi nadhazovala, ale prý do našeho malýho baráčku je to zbytečnost, jestli tahat hadici nebo lehkej vysavač prý vyjde nastejno
|
| Verča(N+M+T) | 5969 |
|
|
28.9.2007 19:13:48
mrzí mě, že jsem ti utekla. Mluvila jsem s Lídou a pak přijela známá, že nás vezme domů. Tak jsem jí nemohla nechat čekat. Byla jsem ráda v tom šíleném počasí, že nás vzala domů. To cestování je pro mě fakt dost komplikované, ale další auto bohužel nebude. Zatím na to nejsou korunky a navíc stále ještě splácíme to naše jedno. Ale určitě bych s tebou taky ráda pokecala. Tak se nějak domluvíme. Jestli půjdete v pondělí do školky, tak se třeba potkáme a domluvíme na nějaký den, jo? A když budeš chtít, tak klidně můžeme jet i k nám, ať nemusíš jezdit sem a tam. To se domluvíme. S tím žaludkem je to takové všelijaké, já si stejně myslím, že budu mít něco se žlučníkem, i když na UZ mi nic nenašli. Ale doktor mluvil o nějakých hormonech ve žlučníku, které taky dělají neplechu, ale nedají se vysledovat a ani léčit. Tak možná to. Popovídame si víc, až se domluvíme na srázku. Já ještě teda musím vyřešit objednání k doktorovi (asi středa nebo čtvrtek, ještě uvidím).
Tak snad se v pondělí u školky potkáme.:) |
| Hanka+4/92+8/95+11/00 | 46277 |
|
|
28.9.2007 19:00:12
:o))ona už Julča bude vědět za co to má:O))
Tak že ho pozdravuju! Mám uklizenej celej barák:O)já jsem taková šikulka:O) jdu do vany a potom k telce.pa |
|
|
28.9.2007 18:17:21
sedí mi na klíně v klubíčku a mlátí žížalu Jůlii:-))
|
|
|
28.9.2007 17:45:35
ó děkuji:O)to byla doba než to někdo řekl:-DDDDD....vtip.
Co dělá můj oblíbenec? |
|
|
28.9.2007 17:21:19
u nás byl kdysi taky chlápek od rainbow,vytáhl bílou rukavici,šáhl zezadu na televizi a rukavice byla celá od prachu...hrůza.A tolik peněz bych za to nedala...jedině že by to pracovalo samo:-))Nebo mi to někdo dal darem.Což nehrozí.
Hani,ty jen plkáš,tobě to moooc slušelo:-) |
|
|
28.9.2007 17:14:05
Nó,Marci měla recht s tím nefocením:o))To já ještě zapózuju s mastným ksichtem....bóže!
Janičko,nó dlouhý..mám to takové třapaté,dokonce i Jeníček se bál:O)a chudáček ze začátku plakal:O(a pak plakal ještě když jsem odcházela,ale to bylo radostí ,že ta čarodejnice jde konečně dom:O)) |
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1
Advent v PískuPísek
Macramé workshopPraha 9 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.