| Jana+2 | 19479 |
|
|
12.9.2007 21:30:59
Zuzko,ty se máš..já z rodičáku nevidím ani korunu,celý spolykají poplatky..
Copak je s Mončou,nevíte? Marci,slibujeme,že vás navštívíme,že jo,holky?Pohlídám Jeníka a Hani ti třeba udělá nehty.. Literaturu jsem ti asi už nabízela,ale na čtení nebudeš mít čas,viď. Jdu úřadovat,mějte se hezky Jana. |
| Hanka+4/92+8/95+11/00 | 46277 |
|
|
12.9.2007 13:51:09
Tak to je mi FAKT FAKT líto,ale když jsi o tom nechtěla psát,tak to nebudu rozepisovat:O(((((((((((((((
Kdybys potřebovala někdy hlídnout,nejni problém,jsem doma ! |
| Amelie a králíci | 50386 |
|
|
12.9.2007 13:21:35
to já právě nevím,jestli je to "jen tohle"...mají podezření na DMO a jeden záchvat epilepsie máme možná za sebou:-(
Já to jen nechtěla psát na veřejnou diskusi:-( |
| Zuzka+Eli04+Vojtík06+Honzík10 | 24678 |
|
|
12.9.2007 12:40:33
ahoj,koukám,že všichni pracujou,nikde nikdo..já vařím oběd,máma jela pro Elišku do školky,ta bude koukat,kdo jí to vyzvedává :-))
odpol chceme s mámou dělat venku schod a pak zajít na houby Marci-moc hezká fotečka...nestresuj se,že se neotáčí,vím,že tě to moc mrzí,ale pokud je to jen tohle,dej mu čas..zrovna poslouchám v tv o dětech a epilepsii..hrůza... Hani-jo,tak já školáka nemám a peněženku prázdou mám!!jak je to možné?dnes mi má přijít rodičák,ale do Phy!se dočkám až v pondělí venku svítí sluníčko..co to?prý má přijít babí léto,doufám,že se nepletou |
|
|
12.9.2007 10:08:58
já vím...když on člověk zjistí,že nejen "mít dítě" je dar,ale každý pokrok dítěte je velký dar...u holek jsem to brala jako samozřejmost,že sedí,lezou,stojí...a ted na tom už 4měsíce tvrdě pracujeme,cvičíme a moc nám to nejde.Do toho nedostatek spánku v noci a bolavá záda,jak ho pořád nosím,hádky s mnželem,jak jsme oba nevyspalí,tak jsme protivní,na holky není čas....
|
| Hanka+4/92+8/95+11/00 | 46277 |
|
|
12.9.2007 9:51:08
To je krásnej chlapeček!:O)
marci,nesmutni,však počkej ,jednou tady budeš nadávat jak ti všude vleze a že je jednou tady a potam zase jinde:o)) dej mu čas ,uvidíš že to bude dobrý!!! Jó,já taky nedělám nic jiného než řeším školu:O(Mám z toho plnou hlavu ,leč peněženku prázdnou:O( je to špatná kombinace první třída a prvák a do toho těžce pubertální cérečka:O)) Holt jsem měla asi plánovat:o)nó,tej´d už je pozdě:o) |
|
|
12.9.2007 9:41:08
maminka mě motivuje k otáčení mobilem,hračkama,ovládáním a já se stejně neotočím....
![]() |
| Zuzka+Eli04+Vojtík06+Honzík10 | 24678 |
|
|
11.9.2007 20:03:39
Marci-nezávidím učení!!!vůbec se na to netěším...doufám,že Eliška bude v pohodě,ale Vojta bude oříšek!!!
žaludek je docela dobrý...snažím se nepřežírat a je to divný,ale je mi fajn...není to ok,ale dá se s tím žít...brala jsem prášky,ale vedlejší účinek bylo bolest hlavy,hlava mě bolela dost,tak jsem je vysadila....zatím dobrý..v pondělí budou ty výsledky tak děti spěj,zapálila jsem si svíčky a budu koukat na ordinaci...včera jsme s manželem do noci hledali něco pracovního na netu,tak jsem si po obědě s Vojtou schrupla a jsem ted čilá venku jsme ani nebyli..manžel obstaral Elišku ve školce a já s Vojtou jsme byli doma...pořád pršelo,tak jsem se bála vylézt...prý má přijít babí léto,to jsem na to zvědavá |
|
|
11.9.2007 17:31:38
tak úkoly jsou hotové...holky všechno zapomněly přes prázdniny a já se s nima mám ted rozčilovat....
|
| Jana+2 | 19479 |
|
|
10.9.2007 21:20:44
Ahoj,tak nám zase prší,odbíhám od papírů jen tak na vás juknout a vy nikde!
Moni,vy jste ten barák vzali z "gruntu"-takové práce! My jsme začali loni v listopadu s výměnou prvních oken,takže to až tak rychlé nebylo. Moni,kdy máš termín? Moc na tebe myslíme,jsi šikula a hravě to zvládneš! Zuzko,jak žaludek,už je lépe? Renča má na dovolené ošklivo.Já pořád tajně toužím po Lipně..nevíte tam o slušném ubytování?Začíná se opět s divadlem,tak mám pro letošek asi smůlu. Mějte se! |
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1
Advent v PískuPísek
Macramé workshopPraha 9 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.