| Zuzka+Eli04+Vojtík06+Honzík10 | 24678 |
|
|
9.9.2007 20:27:37
tak jsem včera psala příspěvek a neukázal se mi...
zítra jde Eli do školky a vpoledne jí vyzvednu a jedeme na otočku do Phy..mám tam 4 doporučené dopisy,z toho 2 s červeným pruhem :-((( se bojím,co to bude za hrůzy :-((( |
| Muška zlatá |
| • |
9.9.2007 16:56:11
Jsem rodačka z české sibiře,ale teď žiju v BN.
|
| Monďa | 23960 |
|
|
8.9.2007 20:04:45
ahojky holky,
tak se zase nachvíli dostávám k pc. nějak nestíhám, ještě toho chci fůůůůůru před porodem udělat :)))) Minulý víkend jsem poslíčkovala jako ďas, a bylo mi i divně, tak jsem si cvičně zajela do BN, ale tam je ještě nechtěli, tak jsem doma :). Jinak by se mi líbilo porodit zítra, je pěkné datum :) Jinak u nás doma vládne chaos, nejdřív okna, pak zateplení a fasáda, nové dveře, malování u rodičů dole, stěhovaní babičky dolů....Ještě jsme tu nahoře chodili asi 14 dní přes suť, než se udělalo topení a beton, dneska se malovalo, pak jsem umyla všechny dveře (okno jsem už nestihla), ted v chodbičce honza pokládá koberec. a tak... K tomu tu vládne velmi "příjemná" atmosféra mezi všemi spolubydlícími..... Jani pošli mi prosím taky fotečku fasády. jste to měli nějak rychle hotové. Fotečky máte moc krásné. na dovče muselo být super. Marci, vůbec si nic nedělej s tím, že je Honzík drobnější. Naše Adélka se narodila a měla 2,6kg, ve 3m 5,8kg, v půl roce 6,8kg a v roce 8,2kg. :)))))) a ted ve 2 letech ani ne 11kg. Ještě ted nosíme velikost 86 :))) Jak jsem začala dávat přikrmy, tak přestala malá přibývat, dokud byla plně kojená, tak pohodička. Hani, ty se máš, jsi doma, volná pracovní doba. to je super. Ještě jsem něco chtěla, ale už zase nevim. jsem hlava děravá, ještě jsem nějaká utahlá, tak si půjdu asi lehnout. mějte se krásně, kdo ještě jede někam pryč, tak krásnou dovču. papa |
| Zdislava a kluci | 14977 |
|
|
8.9.2007 15:35:33
terez krasny fotky :-)
marci v bene na malem namesti a matu vysetrovali ve 3 mesicich :-) a jenicek je krasnz mimi :-) |
| Jana+2 | 19479 |
|
|
8.9.2007 14:43:25
Marci,jak děláš ty fazolky na smetaně, mně se jich letos hodně urodilo na zahrádce.
Já uvařila chod jeden-houbovku s knedlíkem,Janina vytahala houby a mrňous řekl,že to není svíčková.. Jeník je hezký klučina. Holky,jak vám v poledne spějí-nespějí 3-4 leté děti? |
| Amelie a králíci | 50386 |
|
|
8.9.2007 13:12:08
to víš,že kojíme:-)
Dnes jsem vařila 3chody-čínu s rýží Karlovi,sobě fazolky na smetaně a holkám rybí prsty s bramborama....pak mám něco stíhat,když je takhle rozmazluju.Měli by jíst všichni jeden chod.Ale holky nejedí ani čínu ani fazolky a Karel nemá rád brambory,ach jo.Karel šel asi po obědě spát:-( a já mám polední siestu u PC. |
| rkardova | 22680 |
|
|
7.9.2007 23:23:23
Ahojky holky.Jdu se s vámi rozloučit.Zítra dopoledne odjíždím na týden s holkama na roubenky.
Mějte se tu moc krásně a kdyby náhodou Monča porodila,tak mi prosím,pošlete alespoň sms. Marci,Jeníček je už velikej.Sluší mu to.Ještě kojíš? Muško,odkud jsi? |
| Amelie a králíci | 50386 |
|
|
7.9.2007 21:45:00
![]() Už nosím vel.80-86 |
| Jana+2 | 19479 |
|
|
7.9.2007 21:14:07
Muško,napiš zprávu do diskuze o sokolu na www.ceskasibir.cz, ať to tady holky neruší.Vysvětlím tam.
Jinak všem přeji hezký víkend a Zuzko, Lidko a ostatní- kdybyste nevěděly,co s nedělí...v Červeném Újezdě se koná od 14 hod.v hostinci divadlo,prý i vhodné pro děti. |
| muška zlatá |
| • |
7.9.2007 18:57:20
Prý se dneska u Vás v Miličíně pořádá taneční zábava.To by nás tedy zajímalo,když je ta sokolovna tak v dezolátním stavu, že se ta zábava pořádá.Co by asi nato řekl statik, který byl pozván do sokolovny aby se přesvědčil o tom hrozném stavu budovy.A co teprve další instituce.To by asi byla mela co? |
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1
Advent v PískuPísek
Macramé workshopPraha 9 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.