| Amelie a králíci | 50386 |
|
|
24.1.2008 9:29:15
Věrko,já vím,Hanka říkala,že bydlíš poblíž....mohli jste dát vědět a spojili bysme dva srazíky v jeden...my jsme nefotili...Jenda neměl moc náladu;-)Jako vždy
![]() Už bude tepleji,tak snad se "mezi lidi" vypravíme častěji.Do Čerčan už trefím ![]() |
| rkardova | 22680 |
|
|
24.1.2008 9:28:12
Jejda Zuzko,to je mi vás líto s tou potopou.Nám onehdá pršelo v ložnici(přetekla expanze)Byla to hrůza.Co na to vaši?Jsou na dovče?
Zuzko a to přestavujete v Praze,nebo na chalupě? Až budeš mít na Vísce dlouhou chvíli,tak cinkni a já s Madlenkou zajedu na návštěvu. V Přestavlkách u Věrky,taky začali stavět domečky.Měli je během několika týdnů postavené.To je fofr.... Verčo,neboj,vnitřky jsou sice zdlouhavé ale ta představa,že budete v dohledné době bydlet v baráčku ![]() V sobotu jsme byli na has.plese.Byla sranda.Ještě,že se v Mili.něco děje. I když dět,karneval je na vážkách a dětský den už asi u nás nebude ![]() Verčo,máte pech s těma nemocema.Vy se z toho snad nikdy nevyhrabete.U nás ve školce zatím v poho.Opatruj se. Marci,pokud se ti bude chtít vyrazit na návštěvu,tak u nás jsi vítaná ![]() Hani,s mimčem tě chápu.Teď konečně užíváš tu "svobodu". Věrko,kluci se domluvili asi na příští týden. |
| Věra+Anetka 07/04+Stáník 05/07 | 29669 |
|
|
24.1.2008 9:23:32
Jéé to to tady plním , vždycky když dám po smajlíkovy Enter, tak mi skočí příspěvěk rovnou na diskusi, musím si to hlídat.
Verčo, teda vy jedete, baráček se moc pěkně rýsuje! Rovinu závidím. Já sklepy nikdy nechtěla, ale je fakt že jsou prima, mám tam prádelnu tak mi nikde nepřekáží pračka, ale z venku to moc valně nevypadá:-( Marci, Stáník si občas klekne, pohoupe se na kolínkách, potom se "rozplácne" a plazí se zase po partyzánsku ![]() |
|
|
24.1.2008 9:20:32
Ahojky holky!!
Renčo pěkná fotka Jsem moc ráda, že jste u nás byli!Hani vůbec mně nenapadlo abych dala echo - nezlob se. Každopádně budu moc ráda, když naplánujete nějaké ten srazík u nás. Marci - bydlíme kousek od Hanky ![]() Zuzko, téda to je síla, vytopený barák ![]() |
|
|
24.1.2008 9:20:32
Ahojky holky!!
Renčo pěkná fotka Jsem moc ráda, že jste u nás byli!Hani vůbec mně nenapadlo abych dala echo - nezlob se. Každopádně budu moc ráda, když naplánujete nějaké ten srazík u nás. Marci - bydlíme kousek od Hanky ![]() |
| Verča(N+M+T) | 5969 |
|
|
24.1.2008 8:46:56
Zuzi,
tak to jsem nakonec ráda, že je Natálka doma. Tý jo, jen 10dětí ve třídě!! To je fakt síla. Ale co člověk může od tohodle počasí chtít? Natálka už je na tom lepší, teď už "jen" smrká a vykašlává. Snad bude moci v pondělí do školky. Ale zase začíná pšíkat Míša a mě bolí v krku . Asi se z toho nevyhrabeme. A to hlásí, že má přijít chřipková epidemie!!! Ještě, že budou za 14dní prázdniny!!!A potopu v domě? Tak to bych teda zažít vůbec nechtěla. To musí být děsný! To aby jsi toho k té přestavbě neměla málo, co? Jo a seznámení snad nebude problém. Když to nezvládneme teď, tak během prázdnin by to šlo, ne? Já stejně nebudu o prázdninách už asi moc pohyblivá , tak můžete občas zajet. |
| Verča a Katka+Toník+Majda | 32515 |
|
|
23.1.2008 23:36:48
Jani, my základy dělali už v r. 2006 v létě,no a zase tak rychlý to nebude, teď přijde to nejhorčí, nepůjde vidět, že se něco dělá, už to tak hezky neporoste
|
| Amelie a králíci | 50386 |
|
|
23.1.2008 23:01:41
JŮ,STÁNÍK UŽ JE TAKY NA KOLÍNKÁCH
) |
| Jana+2 | 19479 |
|
|
23.1.2008 22:18:52
Verčo,koukám,že tak v červenci se budete stěhovat
![]() To ani není možné,my jsme se jen v základech hrabali rok.Na sklepy nedám dopustit. Zuzko,to je fakt,dnes při sluníčku mě přepadaly hrůzné myšlenky na jarní práce na zahradě ![]() A potopu v domě raději ani nekomentuji ![]() Hani,to pivo bych si dala s tebou. Marci,souhlasím-předej občas děti a vyraž mezi lidi.Musím Votice pochválit-město nám poslalo 10tisíc peněz hádejte na co? Dobrou noc |
| Verča a Katka+Toník+Majda | 32515 |
|
|
23.1.2008 21:48:42
Ahojky, my taky pokračujeme se stavbou, hodím vám sem foto z neděle
|
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.