Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Zuzka+Eli04+Vojtík06+Honzík10 | 24678 |
|
|
23.1.2008 21:14:25
Verčo-teda,to je mi líto,co to tu lítá?ve třídě jich je pouze 10 dětí!!!lítá prý nějaký bacil-průjmový a zvracecí.chjo...ale trvá to "jen" 1 den
jo a ptala jsem se učitelky,tak zůstaneme ve dvojce,ve stejné třídě se stejnou učitelkou...potřebovala bych seznámit Elišku s Natálkou,aby tam nebyla opuštěná Jani-gaťata už mám ,stejně nemám v plánu lyžovat,spíš tam budu blbnout s vojtou...jo a o jaké zimě to píšeš?? :-O však dnes bylo jak na jaře!!!náádhera ))marci-ty jsi nechtěla klučíka??člověk by řekl,že těch dvou pipinek už bylo dost,že by to chtělo změnu ![]() stavba-jojo,pokračuje,bourá se,zdí se,fakt je to vidět a bude to ohromné,až mám z toho strach,kdo to bude uklízet a že se tu ztratíme dnes jsem byla zkontrolovat dům babičky a rodičů,když tu přes zimu nejsou a byla tam potopa...nahoře cákala voda z baterie v kuchyni,takže kuchyn pod vodou a proteklo to stropem babičce do kuchyně a do pokoje,takže jsme celý den vyklízeli nábytek,koberce,vyrvali jsme dřevotřísky,lina,no síla,ještě večer pršelo z nasáklého stropu,měla jsem strach,že se propadne,přeci jen voda tam tekla minimálně od pondělí a nevím,z čeho strop je...asi dřevěné je tam vše zničené,barva ze stěn tekla na koberec,bylo to tam na holiny,ted je to vyklizené,musí to vyschnout a na jaře máme co dělat ![]() ![]() ![]() |
|
|
23.1.2008 21:13:17
Verčo-teda,to je mi líto,co to tu lítá?ve třídě jich je pouze 10 dětí!!!lítá prý nějaký bacil-průjmový a zvracecí.chjo...ale trvá to "jen" 1 den
jo a ptala jsem se učitelky,tak zůstaneme ve dvojce,ve stejné třídě se stejnou učitelkou...potřebovala bych seznámit Elišku s Natálkou,aby tam nebyla opuštěná Jani-gaťata už mám ,stejně nemám v plánu lyžovat,spíš tam budu blbnout s vojtou...jo a o jaké zimě to píšeš?? :-O však dnes bylo jak na jaře!!!náádhera ))marci-ty jsi nechtěla klučíka??člověk by řekl,že těch dvou pipinek už bylo dost,že by to chtělo změnu ![]() stavba-jojo,pokračuje,bourá se,zdí se,fakt je to vidět a bude to ohromné,až mám z toho strach,kdo to bude uklízet a že se tu ztratíme dnes jsem byla zkontrolovat dům babičky a rodičů,když tu přes zimu nejsou a byla tam potopa...nahoře cákala voda z baterie v kuchyni,takže kuchyn pod vodou a proteklo to stropem babičce do kuchyně a do pokoje,takže jsme celý den vyklízeli nábytek,koberce,vyrvali jsme dřevotřísky,lina,no síla,ještě večer pršelo z nasáklého stropu,měla jsem strach,že se propadne,přeci jen voda tam tekla minimálně od pondělí a nevím,z čeho strop je...asi dřevěné je tam vše zničené,barva ze stěn tekla na koberec,bylo to tam na holiny,ted je to vyklizené,musí to vyschnout a na jaře máme co dělat ![]() ![]() ![]() |
| rkardova | 22680 |
|
|
23.1.2008 21:12:29
návštěva u Věrky byla super.Stáník je už chlapák.
S Věrkou jsme si pokecali.Dobré odreagování. To jsme se těmi návštěvami pěkně minuli :0) Vložim fotku našich drobečků. ![]() Už mě zase bolí hlava a začíná to ve mě škrundat.Jdu do peřin.Mějte se krásně. |
| Hanka+4/92+8/95+11/00 | 46277 |
|
|
23.1.2008 20:00:30
No jasně že je důůležitý aby se mamina cítila dobře.Marci ,nech Jendu doma s manžou a koukej někam vypadnout,sic se z toho po....š!!!(pardón)Třebas až bude Jirka hrát ve VOticích ,tak tě vytahnu mezi lidi!!
Jeníček je zlatíčko a můj velikej oblíbenec!!Sice se mu u nás ze začátku vůůbec nelíbilo,ale nakonec se smál a nechal se od já i chovat. Jdu je nahnat do pelechů.tej´d jsem přišla s Jurkou,byl u kamarádů a cestou jsem se stavila na zkoušce a dala dvě piva:O)jsem hrozná,ale já měla strašnou chuť:O))! |
| terezie + tadeáš 05 + berta 08 | 43496 |
|
|
23.1.2008 18:50:12
i to je důležitý aby se mamina cítila dobře
![]() |
| Amelie a králíci | 50386 |
|
|
23.1.2008 17:51:53
Kluka?Já jsem chtěla třetí holčičku
![]() Srazík byl moooc príma-sice jsem zabloudila v Čerčanech,tak jsem se musela zeptat na cestu....ale hned je mi líp...tady je vidět,že mám depku z toho,že jsem už rok zavřená doma,nikam nechodím a pořád s Jendou cvičím;-( Hned je mi líp....ikdyž jsme dnes cvičili jen jednou,ale to neva.Zítra to doženeme;-) |
| Verča(N+M+T) | 5969 |
|
|
23.1.2008 16:38:57
Jani,
díky . Kluka bych brala všemi deseti. Ale uvidíme. Manžel říká, že prý dělal zase holku . Tak se necháme překvapit. Jinak se cítím celkem fajn, až na tu únavu - pořád bych jen spala a spala... |
| Jana+2 | 19479 |
|
|
23.1.2008 15:31:16
Zuzko,jak jste se stavěním daleko?Počasí je na to pěkné
![]() Užijte si na horách,třeba ani kombinézu nebudeš potřebovat...ale spíš boty na turistiku... Jestlipak se staví i u Verči ve Vlašimi? Já jsem ráda,že teď přes zimu je relativní klid,ale už plánuji rozšíření vjezdu před garáží a s tím i kousek nového plotu u zahrádky.Možná se zahrádka rozkope a já nebudu muset nic pěstovat ![]() Hani,líbí se mi,že napíšeš vše,jak si myslíš-myslím teď ohledně mimča.Jsem ráda,že se ti daří s podnikáním,mimčo ani hubnutí bych teď neřešila. Pokud mohu,jezdím do posilovny,cítím se po cvičení dobře,ale dolů nejde ani deko.To bych nesměla NIC ž..t.. Jak jste se měly na srazíku? Tak mi tady Martínek usnul,jdu něco tvořit. Co naše těhulky,jak se vám daří?Verča by si zasloužila kluka ![]() ![]() |
| Verča(N+M+T) | 5969 |
|
|
23.1.2008 8:17:42
No Zuzi,právě, že O.K. nejsme. Proto jsme nešli ani na karneva. Natálce bylo od soboty špatně, měla zvýšenou teplotu, stěžovala si na bolest hlavy, očí a břicha
. Celou neděli prakticky jen spala. Ještě v pondělí to nebyla žádná sláva, ale včera ráno už lepší, spustila se jí šílená ošklivá rýma. Takže teď už má "jen" tu rýmu.Do školky jí ale tento týden nedám, potřebuju, aby se z toho dostala. Zjistila jsem u ní, že mi ve školce nesmrká (prý zapomíná) a pak se jí to samozřejmě všechno vrací. |
|
|
22.1.2008 21:04:54
tak jdu kouknout,co nového..
koukám,že srazík,tak si ho užijte...já nemůžu..stavíme a v neděli odjíždíme na hory..pak budou daně,takže fofr Verčo-proč jste nebyly na karnevalu??jste ok?? Renato-kdo se vám narodil??bratrancovi mé mámy se dnes narodil Filípek..už mají doma klučíka 7/06 Marci-taky mi bylo líto ukončit každé kojení,nojo,nemůžeme kojit věčně a 11,5 měsíce je fakt super... Misapoho-to jsem ráda,že jsi s dr spokojená...i sestřička je hrozně milá u nás nic nového.Eliška chodí do školky.tak papa,někdy zase nakouknu |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.