Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Amelie a králíci | 50386 |
|
|
11.1.2008 19:02:14
Jeník nepotřebuje hračky;-)Plazí se po zemi a mlátí tlustým černým fixem o zem a je spokojenej jak blecha...má 3 různé fixy jako nejoblíbenější hračky:-))Hračky od Fishera,co dostal na vánoce,ho vůůůbec nezajímají...
Nevíte o nějaké houpačce na doma pro roční nesedící dítě? |
| Zuzka+Eli04+Vojtík06+Honzík10 | 24678 |
|
|
11.1.2008 15:55:25
ahoj
chochol teda nemám a ani nevím,kdo by ho mohl mít Renčo-na Sázavě jsem na dovče nebyla no,to jsem vás tu moc nepotěšila..včera jsem byla konečně u Lidky a to celé odpol až do večera s dětma i manžou...Nikolka je zaléčená atb a my máme "jen" rýmu,dlouho jsme se neviděly Elišce končí rýma.nebylo to nic hrozného..Vojtovi už 3 dny tečou nudle a dnes k ránu začal ošklivě kašlat..tak jsem čekala laryngitidu nebo zánět průdušek...1x za hodinu zakašle,tak vždy trnu...nic častého,ale ten zvuk je ošklivý...a děsím se noci :-((( kašel suchý :-( venku je jako na jaře..včera jsme koupili Elišce lyže s botama a helmičku..na konci ledna jedeme na hory,i když si myslím,že tam moc sněhu nebude,ale aspon vypadneme za týden nastupujou dělníci,už aby to bylo za náma taky jsem si koupila novou podprdu a vypadá fantasticky..mám z ní radost,ale byla dražší...no jo,aspon nemám ta prsa splácnutá...prodavačka mi říkala,že si taky čuchla k dražším podprsenkám a už na ně nedá dopustit...no,třeba si někdy nechám udělat plastiku-nemyslím tím silikony :-))) |
| Verča(N+M+T) | 5969 |
|
|
10.1.2008 16:35:18
Renčo, děkuji za optání. U doktorky dopadla Míša naštěstí dobře. Sice chvíli Šárová přemýšlela, jestli nás nepošle na kontrolu na ušní, ale když jsem jí řekla, že z ucha už pak Míše neteklo a asi po dni si přestala na ucho stěžovat a také, že to mělo mnohem lehčí průběh než loni, tak usoudila, že je to zbytečné. A prý, kdyby se něco dělo, tak máme jet rovnou na ušní. No, to bude těžké, když tam můj manžel nechce.
Takže Natálka šla už včera do školky, řekla bych, že to prospělo nám všem:). Já si mohla dneska dopoledne v klidu dojít ke kamarádce na pokec, Míša je na návštěvách hodná, tak můžu klábosit:). Tak doufám, že nám to zdraví zase nějakou dobu vydrží! |
|
|
10.1.2008 11:46:39
no my taky ještě nelezeme a zuby se klubou teprve ted v 11 měsících...
Právě jsem vytřela a jdu vařit špagety.Odpoledne přijde kamarádka,tak bych to tu měla dát trochu do pořádku,vypadá to tady,jak kdyby sem spadla bomba... |
|
|
10.1.2008 10:05:58
baterky nám vydrží dlouho:-)A myslím,že fotím dost...mám ty nabíjecí,dávám si je pak do zásuvky nabít...
Gratulace k sezení Madlenky...to u nás nehrozí;-) Jenda se akorát plazí po celém bytě a vypadá jak prasátko. Dnes bych měla jet do školy do Jankova,mají konzultační hodiny,ale mně se tááák nechce.Jeník v noci řval,roste mu druhý zub,tak jsem se moc nevyspala;-) |
| rkardova | 22680 |
|
|
10.1.2008 9:42:28
Verčo,tak,jak jste dopadli u dr?Šla Natálka do MŠ?
Já jsem dnes byla s Madlenkou na krevním obrazu.Napíchli ji žílu a kapala krev do zkumavky. Prý se zdá dr.bledá. Včera se Madlenka poprvé sama posadila v košíku ![]() Hani,mě Vašek běžně komplimenty nezkládá.Právě proto jsem byla v šoku a mile překvapená.Vždyť víš,jak to dělá naší ženský dušičce dobře,poslouchat,taková slova........ Marci,prosím tě,jak dlouho vám vydrží baterky ve foťáku?Mě to připadá,že týden a to často nefotíme. |
| Jana+2 | 19479 |
|
|
8.1.2008 19:59:55
Ta Itálie se tehdy opravdu povedla.Jela jsem jako učitelka-dozor, vlastně jsem to celé zařizovala s cestovkou i ve škole.
Bydleli jsme v hotelu,jehož spolumajitelkou byla Češka žijící v Itálii.Zařídila nám třeba slevy na zmrzlině nebo nám vařila,co jsme si usmysleli, domluvila nám zdarma lůžka na pláži na celý týden.Počasí jak vymalované, mělké moře,písčitá pláž,výlet do delfinária.Děti byly fajn,zážitky,které dovolená s rodinou neposkytbe.. Pak jsme jeli ještě jednou-na poloostrov Gargano, tam je nádherná příroda.Třeba jsme vlezly někomu na zahradu a obrali mu několik stromů s pomeranči a citrony-to byla svačina na celý týden pro všechny.. nebo jsme se slovníkem v ruce domluvili na autob.nádraží s panem řidičem sedícím v linkovém busu,že nás všechny naloží a odveze před náš hotel,protože se nám už těch 5 km nechtělo pěšky..Nastaly však problémy s jedním pubescentním"chlapečkem", jídlo za nic nestálo.Byli jsme z toho otrávení. Každopádně ale velká zodpovědnost-už bych do toho znovu nešla. Hani,takže opravdu mohu doporučit Cesenatico,máš-li ráda městský ruch a Gargáno, miluješ-li neporušenou přírodu. Věrko,blahopřeji k domečku.Jste borci! |
| Verča(N+M+T) | 5969 |
|
|
8.1.2008 14:43:50
Tak zítra jde Míša na kontrolu k doktorce a Natálku při té příležitosti dám konečně do školky. Už se asi těšíme obě:). Dneska už jsou jak utržené ze řetězu, nedá se s nima fakt vůbec vydržet. Tak už se těším na zítřek:).
Dovolenou s 30ti dětma si teda taky neumím představit. To už ani nemůže být dovolená, ne?:)) |
| Věra+Anetka 07/04+Stáník 05/07 | 29669 |
|
|
8.1.2008 13:22:13
Ahoj holky, moc Vás zdravím, to máme venku krásně co??
Teda Renčo, ples tiše závidím, ten náš nespavec mi nedovolí odejít na krok, lupínek jeden!! jaký máš šatky?? nemáš fotečku?? Holky do deníčku jsem hodila fotky kuchyně, tak jestli chcete vidět jak má Renča šikovnýho manžela..... Jen mi tam ještě chybí jeden pohled, ale to časem napravím!! Hani, dík za optání, první noc jsem skoro vůbec nespala, protože Stáník měl řádivou, ale tu chviličku jsem spala tak se mi zdálo, že spíme v novém:-) Takže co z toho pramení??? Jinak pokud budete mít chuť se srazit, tak jste samo zvané!! Anetka chodí od včerejška zase do školky, už se nemohla dočkat:-) Ještě jsem něco chtěla ale mám sklerozu jak hrom:-( |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.