| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Dle regionu : Benešov

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 540] Názory 541550 z 8649  [Dalších 8099 >>]
Hanka+4/92+8/95+11/00 46277
8.1.2008 12:31:25
Třicet dětí a tomu říkáš dovolenná?!To je jako zlej sen:O)
Jana+2 19479
8.1.2008 0:03:33
mohla bych ti doporučit italské Cesenatico-tam bylo nádherně.
Týden se 30 dětmi z naší školy..dovedeš si to představit?
Verčo, prosím,optej se mamky v Židlochovicích,zda platí seznam schválených žádostí z "medvěda".Jsme tam napsáni,ale nevím,kde zjistit,zda to platí nebo to ještě musí projít sněmovnou.Mamka jistě bude vědět,jsou tam taky-:))))
Zuzko,nemáte náhodou chcochol na koně (parádu na hlavu)? Sháníme na masopust.
7.1.2008 23:22:21
Renčo,Vašek je kadet!!Jirka by mi je sic koupil,ale pochvalu....co Vám budu povídat:O))
Vůbec ničeho si na mě nevšimne,ale má to své klady:O)když si koupím něco nového a on si NÁHODOU všimne a začne slintat že už mám zasejc něco ,tak mu vynadám že to měl říkat když jsem to měla poprvé na sobě a né když to nosím jakou dobu:O))A je ticho:O)
Co ten požár,jak to dopadlo,jsou velké škody?
Holčiny,chtěla bych poradit.Plánujem dovču,něco levnějšího v Itálii a nebo Chorvatsku .nevíte náhodou o něčem kam se nás vejde deset a bude pohled na móře?!Cena...do 30.000,bez jídla a s vlastní dopravou.
Brou noc
jó Věrčo, jak se bydlí v novém domečku a co se ti zdálo?
rkardova 22680
6.1.2008 18:13:48
Hani,ples byl super.Měla jsem nové šatičky a Vašek mi řekl,že vypadám,jak Popelka :0)No řekni,to musí pohladit každou dušičku......
Kocovinku jsem neměla.Já nebumbám-kojim.

Zuzko,s "Gimpem"jsem se prala strašně dlouho.Rozlobil mě tak,že jsem se ho už asi měsíc nevšimla.Tak kdyby si na to náhodou přišla,tak k tobě půjdu na školení.
Zuzi,nepsala jsi tu,že jste byli na rekreaci na Sázavě?Scháním něco pro naše na léto.Jezdí na týden s vnoučaty.
Nevíte,některá o něčem?

Jinak včera jsem byla u ségry.Sedíme všichni u kávičky a najednou cítíme kouř.Hořelo jim ve sklepech.Naštěstí vše Sedlečtí hasiči uhasili.Byl to šok........
Amelie a králíci 50386
6.1.2008 10:48:13
dnes nám dovezli opravenou myčku,hurááá.Po měsíci bez myčky-já mám radost.Sice jsem o 2 tisíce chudší,ale co se dá dělat,že?
V úterý máme jet do Prahy na neurologii,tak nám držte palce.
Jana+2 19479
5.1.2008 20:16:22
Hani,koukám,že do Benešova prodávat už tě nikdo nedostane..Náhodou jsi to se salonkem dobře vyřešila.Já holt nic neumím a tak mám místo salonku sklad harampádí,teď prý přibyde motorka..
My máme ptáčky rádi..sypeme jim slunečnici a pozorujeme ty davy..
Janina stůně a to má jít 14.ke zkouškám.
Tak se mějte krásně!
5.1.2008 13:48:17
Zuzíku,to si nesmíš tak připouštět:O(je to hnus.Já chtěla Tomase nechat očkovat,ale bylo mi to vymluveno a jsem tomu ráda.myslím že cpát do sebe tolika s....k je někdy spíš na škodu.možná že i ten klučina byl očkovanel,leč né na tohoto men.:O(
tak si to taky nepřipouštím:O(nesmím!!
s ptáky mi nemluv.v létě nám kloval neustále jeden do NOVÉ zateplovací fasády:O(všude bylo hromady bílejch kuliček:O(naštěstí ho asi sežrala kočka...jsem hnusna,ale ještě že tak.
ten srazík me štve,ale nějak jsem na to opo..se vyprdla:O(nebyl čas .zařizovala jsem si salónek a ještě ty vánoce do toho Tomas a ještě druhej salónek...fakt jsem se málem z toho po...:O(,ale je to už všechno ok!!teda ještě koupě druhého stolku do toho druhého salónku a pár maličkostí a bude klíd!
tej´d začínáme plánovat prozměnu dovču.pojede nás letos jedenáct a chceme být u sebe,tak babo hledej a vlastně mám zasejc co dělat:O))
Klci jezděj venku na motorce,snad k ní nepřimrzne:O),ale hlavně že je tady chvilku klídek.
zatim se loučím,juknu večír.

renčo,nemáš kocovinku:o)))))))
Zuzka+Eli04+Vojtík06+Honzík10 24678
5.1.2008 12:43:28
tak vás jdu pozdravit...

hani-ahoj,fotečky jsou moc hezké :-)))

kdo používáte program "gimp"???potřebovala bych zaškolit :-))) nehlašte se všichni

manžel jel do práce,vojtík usnul,odpol půjdeme ven,ale eli má trošku kašel a rýmu..nic hroznýho,ale znáte to,jak rychle se to umí rozjet

četly jste včera na netu,že opět umřel 15 letý kluk na meningokoka?z tábora a šlo to šíleně rychle :-((( je mi z takových zpráv ouzko a rodičů je mi děsně líto

nějaký pták-takový hodně pestrý (papoušek to není),žluto zelený,nám tu okusuje barák nebo co tam dělá!!!máme na balkoně cd i tak se nebojí a pořád sem lítá...ho tu plaším,ale nemůžu na balkon běhat věčně
terezie + tadeáš 05 + berta 08 43496
4.1.2008 22:12:52
však jsi se tak nějak rozloučila na konci svého "románu" :-))) , možná ti vlašimačky nemůžou zapomenou ten nabízenej srazík ve vla a pak jsi vyšuměla ...
4.1.2008 21:58:12
tak jsem se těšila jak si hezky poke a tady nikdo.to mám za všechno:O))
jdu,musím sem pustit dítko.
někdy se zasejc hukážu.
opatrujte se a někdy pa.
[<<Předchozích 540] Názory 541550 z 8649  [Dalších 8099 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.