| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Dle regionu : Benešov

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 700] Názory 701710 z 8649  [Dalších 7939 >>]
Věra+Anetka 07/04+Stáník 05/07 29669
8.12.2007 19:45:24
Ahoj holky!!
Moc zdravím, ano máte pravdu STĚHUJEME SE!! :-)
Dnes večer jsem doma sama(se Stáníkem) tak jsem se pustila do mytí sedačky - musí být jako nová - bereme si jí sebou do nového!

Zuzko, téda tu fotku nemůžu ukázat Anetce? Majdu má moc ráda! POřád říká, že chce do Kouzelné školky:-) Elišce to moc sluší!!!

Jani, teda Vy jste měli veselé čerty:-) K nám přišli se zpožděním, dovnitř šel jen Mikuláš a anděl, čert musel za dveře, Anetka je z nich hodně vystrašená, tak jsem to nechtěla přehánět, teď říká, že Mikuláš i Anděl se jí líbí, ale básničku jim stejně neřekla. Ale ona se vždycky musí rozkoukat když k nám někdo přijde, takže si myslím, že kdyby tak 30minut vydrželi, tak by z ní něco dostali:-))

Jdu na tu sedačku! Mějte se krásně!!!

Terez, jak je??
terezie + tadeáš 05 + berta 08 43496
8.12.2007 19:23:11
Verco ani jednou jsi mi ještě nereagovala na poznámky ohledně balíku - doufám že s tím počítáš ?:-O :-)))))) icq teď nemám, manža přeinstalovává
Verča a Katka+Toník+Majda 32515
8.12.2007 18:35:05
Ahojky, tak jsem dnes zvládla umýt okna, manža měl vyjímečně čas, tak jsem se na to vrhla a ještě jsem vygruntovala pokojík., kdyby to tam tak zůstalo....
Mám napečený jen perníčky, ale ty jíme už teď, na V8noce je neschovávám. No a dnes jsem udělala těsto na vanilkový rohlíčky a medvědí tlapky ( obdoba pracen) no a ještě udělám marokánky. všechno jsou to docela rychlovky, navíc jsem těsto dala udělat DP, takže to bylo bez bordelu
Zuzka+Eli04+Vojtík06+Honzík10 24678
8.12.2007 15:55:03
Eliška s kamarádkou a Majdou

Eliška ve školce.kouká tam trošku smutně :-((

Zuzka+Eli04+Vojtík06+Honzík10 24678
8.12.2007 15:13:48
no jo,Věrka už se možná stěhuje...ta se má...to má nádherný dar

no Terez taky,ale ještě v bříšku :-)) jak je??

Jani-tos mě pobavila s těma čertama :-))) s tím pivem jsi mě zaskočila..jsem myslela,že Martínek skončil u piva :-D

pečení-já mám jen ty perníčky a příští víkend budu dělat slepované a rohlíčky...pak už jen vosí hnízda a končím..letoš to opět nestíhám...ještě mě čeká DPH a sehnat zbytek dárků

ale copak to jde s dětma a ještě,když maroděj??

Vojta je sice ok...občas kašle a pořád to v něm chrastí,ale Eli byla ok a dnes je celá unudlená..je pořád zmrzlá...manžel trpí na studené ruce a nohy..Eli má ruce věčně ledové...oblékat se nechce,ale doma máme teplo,chodíme v triku a ona je v mikině a je stejně studená,tak já už nevím!!!

Majda byla suprová,před chvílí jsme se vrátili...už jsem si nalepila vstupenky do našeho sešítku výletů,Eli kouká na DVD Majdy,co jsme tam koupili a vojtík spinká..jdu stáhnout fotky
Amelie a králíci 50386
8.12.2007 11:42:10
Hani,dnes ve 14.30 máme přednášku v Soběslavi na téma "jak se rodina vyrovnává s handikepem u dětí"-doporučili nám to z rané péče,tak nevím,kdy se vrátíme.Ale kdykoliv zazvoň a uvidíš,jestli někdo vyleze:-)Klidně i ráno:-))Po 8.hodině jsme určitě vzhůru.Vidíš:pořád jsem zavřená doma a pak se to nakupí vše naráz;-)
Ted přemýšlím,jestli jsem to četla dobře....spala jsi u H.v pátek nebo budeš spát dnes?:-)))Ta moje demence;-)
rkardova 22680
8.12.2007 9:20:20
Terez a už sis zvykla na skutečnost,že čekáš mimi?Na srazíku jsi říkala,že ti to zatím nepřijde.

Marci,tak co Hanča dorazila na kafíčko?

Věrko,budete na Vánoce v novém?

Verčo,už nám přišla destiška Piccolo,tak jsme si s manžou odpol.hráli.

Zuzko,jste na Vísce?Tady je krásný jarní počasí.Svítí sluníčko.Já bych teda raděj sníh.
terezie + tadeáš 05 + berta 08 43496
8.12.2007 9:10:30
jsem tu nebojte :-)

Vercah dnes došel balíček :-)), tak se nějak ozvi jak máš čas na vyzvednutí :-))

razíme do P a pak vám písnu víc co jsme takovou dobu dělali -)) nic závratnýho
Jana+2 19479
7.12.2007 22:21:11
holky-Verči,Terez,Moni Věrko-kam jste se poděly? Věrka se asi chystá bydlet v novém,to je krásný dárek.
Já už mám přes půl roku koupený nový sporák a není,kdo by ho nainstaloval...No,budu doufat, že na to vlítnem o vánocích.
Zuzko,jaká byla Majda,to měla nějaké živé představení pro děti?Myslím,že s Michalem jsou ve Školce nejlepší.A co Vojtík?
Martínek má slíbené zemědělské muzeum...
Už pečete?Já tedy nee,ale už mám zásobu másla..tak už je to na dobré cestě..
Navštívili nás čerti-tady chodí v pátek-došlo na básničku i na plzeňskou dvanáctku.Jeden nám spadnul do kanálu,ale to je tak každý rok..
Hani,Marci tě jistě ráda uvidí,kdybych nebyla v Praze,snad bych na to kafe zajela taky...
Hanka+4/92+8/95+11/00 46277
7.12.2007 21:03:29
marci ,jdu spinkat(to neber jako provokaci)zítra nebudu a pokud mě budeš chtít na kafčo v podvečerních hodinách ,teda nevím přesně kdy u vás začíná taneční,tak mi písni sms na tel.607512010
nebo že bych přišla na ranní kafe:o)né,to je vtip,ale zítra mi kdyžtak smsskni.
pa
[<<Předchozích 700] Názory 701710 z 8649  [Dalších 7939 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.