| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Dle regionu : Benešov

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 720] Názory 721730 z 8649  [Dalších 7919 >>]
Jana+2 19479
6.12.2007 18:57:40
Ahoj,Zuzko,vy si taky s nemocemi užijete.Po atb.se malému jistě udělá lépe.My jsme všichni nastydlí,Janina přijela z intru a kurýruje se.Martin byl ve školce,dostali čokol.mikuláše a prohlásil,že je Mikuláš nakoupil v Tescu,jsme se smáli a usoudili,že letošní Mikuláš je moderní..
Zbavila jsem se dnes jednoho papírování a už na mě čeká další a to jsem nikdy s papíry nechtěla dělat..
Míla se ani nevrátí domů,je někde v Semilech.
K vánocům mu asi koupím pobyt v lázních,to se osvědčilo už vloni.Potřebuje odpočinek, neměl ani dovolenou v létě.
Mějte se,ahoj.
rkardova 22680
6.12.2007 18:24:42
kde jste všeci?
Mám nějakou ponorkovou nemoc a tady nikdo :0(
Zuzka+Eli04+Vojtík06+Honzík10 24678
6.12.2007 15:15:55
ahoj,tak jsem byly u dr...je zdravá,mandle má prý vpořádku...prý tam má ukázkovou klenbu,to prý děti tak krásný nemývají..hm

Vojta je lepší,ale atb budeme brát...

Renčo-Madlenka je dost podobná Leonce..no je vidět,že jsou z jednoho hnízda :-))

příští týden mají ve školce besídku..tak chci,aby šla do školky..prý má taky něco natrénováno

jsem nějaká unavená,půjdu si udělat kafčo
rkardova 22680
6.12.2007 14:13:21
Verčo,krásný fotky.Ten čert-fuj!Sama bych se bála.Je krásný,jak se Katka stará o Toníka :0)
Verčo,chtěla jsem se zeptat.Znáš p.Houžvičkovou?Měla by bydlet v těch bytovkách co ty.

Nám se besídka vydařila.Měli jsme skoro 40dětí.Po nadělování měli disco s Mikulášem.
To je takovej dobrej pocit,když člověk vidí,že ta práce není zbytečná.

Zuzko,brzké uzdravení.Jak jste dnes dopadli.

Madlenka byla na očkování.Vůbec nebrečela.Váží 6,90kg a měří 69cm.Příští měsíc ale musíme na krevní obraz :0(
Zuzka+Eli04+Vojtík06+Honzík10 24678
5.12.2007 22:17:21
vojta má zánět průdušek a antibiotika...je šíleně zahleněný

eli byla ve školce 2x a jsem opět v pze kvůli vojtovi

čerti super...byla jen eliška

jsem ko a jdu spát...zítra jdu s eli na kontrolu toho ucha a na ty mandle,v jakém jsou stavu,jsem celkem na trní,jak tohle dopadne

brou,jsem ko
Verča a Katka+Toník+Majda 32515
5.12.2007 22:08:51
Tak jsmew se vrátili domů, děti už spí, tak stahuju fotky a hodím vám sem nějaký, pokud někdo budete chtít vidět víc fotek, koukněte na http://picasaweb.google.cz/havlinda/Mikul2007
Verča(N+M+T) 5969
5.12.2007 19:11:17
Tak mi už máme Mikuláše za sebou, holky byly statečné:). Natálka to zvládla opravdu skvěle, jen se mě držela za ruku, jinak odříkala básničku a ještě si s Mikulášem povídala. Míša jak uviděla čerty, tak spustila řev, ale pak se trochu uklidnila. Když jsme je poslali pryč, tak už byla v pohodě a i se snažila Mikulášovi něco odříkat.

Zuzi,
to co zažíváte s nemoci teď vy, jsme my prožívali loni od listopadu až do letošního dubna, resp. června. Bylo to šílený, únavný, náročný. Míše hrozili vyndáním mandlí, prodělala několik zánětů středního ucha. Fakt to bylo těžké. Ale nakonec jsme to zvládli a ani na ty mandle jsme nešli. Tak vám držím pěsti a přeji, aby jste byli co nejdřív zdraví.
rkardova 22680
5.12.2007 13:32:14
Ahojky,taky nějak nestíhám.
Připravujeme besídku.Dneska to vrcholí.
Dodělávala jsem knihu hříchů.Nejhorší je vymyslet hříchy pro ty naše hříšníky.
Koš na dárečky a pro andílka už mám připravenej.Ještě jsem dělala brejličky pro Mikuláše.Masku už mám taky doma.Před chvílí mi ji vrátili z MŠ.

Jani,byla ses podívat?Já nestíhala.

Zuzko,vy se z toho nevyhrabete.Je mi vás líto.A manža-je to chlap.Co od nich jiného můžeme očekávat.Tak přeji brzké uzdravení.

Krásného Mikuláše všem :0)
Verča a Katka+Toník+Majda 32515
5.12.2007 13:20:11
Ahojky, jak se vede?? nemám vás čas dočítat, TOník usnul, tak tu musím trochu uklidit, odpoledne jdeme na Mikulášskou besídku, děláme si ji s partou kamarádů už 4 rokem, je to super, Mikuláše, čerta a anděla dělají oni,takže je to pohodička, děti se moc nestraší a podobně, navíc je nás tam asi 11 dětí, tažke to jde.
Toníkovi jsem koupila do balíčku pitíčko, manarinky, banán, Haribo medvídky a manža ještě doveze uhlí. Neděláme Mikuláše přehnanýho, děti dostali na konci listopadu adventní kalendáře - od Lega a od Hariba, to dostali od švagrové a babičky, no a já jen koupila něco málo o balíčku, který dostanou od Mikuláše. Jo a Katce kupuju pravidelně balení vitamínu, stejně bych je koupila, takhle aspoň má pocit, že něco dostala
[<<Předchozích 720] Názory 721730 z 8649  [Dalších 7919 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.