Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| terezie + tadeáš 05 + berta 08 | 43496 |
|
|
5.12.2007 12:20:12
ahoj, tak mě vánoční nálada přešla, kontrola u oční v poho, oči v brýlých se jí líbily, obrázky se snažil číst, jen oko moc nespolupracovalo a tak si odnášíme okluzory :-((
se picnu , to bude zase opruz |
| Amelie a králíci | 50386 |
|
|
5.12.2007 12:03:59
Hani,pozor!!!On se kojí 2x za noc...vstává snad 100x ;-)))
Zatím praktikuju večerní vyřvání,ale až se naštvu,tak ho nechám řvát i v noci,nemůžu přece vstávat každou půl hodinku;-) Byli jsme na 10 ti měsíční-6720/73cm:-)A holky byly na očkování proti chřipce. |
| Hanka+4/92+8/95+11/00 | 46277 |
|
|
5.12.2007 10:07:04
Zuzu,tak to je normální reakce chlapa na tyto problémy:O(
Nic si z toho nedělej,ono ho to přejde,ale už bych vám přála méně těch nemocí!!!! U nás se tej´d co nejsou už ty mrazy zasejc smrká,ale jinak dobrý. Já mám pr.dr.super.Nikdy u nás nic nezanedbal a vždycky když se mu něco nezdá,nás posílá na nějaké vyšetření. maci ,vstávat v 10-ti měsících 2krát za noc je super!To já neznala ani u jednoho.Jendo,jen tak dál! |
| Zuzka+Eli04+Vojtík06+Honzík10 | 24678 |
|
|
4.12.2007 20:09:10
jsem na prášky..Vojta má 39C,to jsem ho nedoměřila,pral se se mnou..dostal čípek,usíná
teče mu voda z nosu,přitom má i zadní rýmu a občas má žluto zelenou nudli...asi je už zralý na atb :-(( nějak se z toho nemůžeme vyhrabat...uvidím,co zítra a ve čt jdu k dr Marci-teda to nezávidím přebírat lego...my když tu měli myši,tak jsem každou hračku drbala savem a pak ještě v čisté vodě...hnusná práce.. to je docela úspěch,že kojíš 2x za noc ne? Jani-jé,bílý kůn :-))) a to cukroví,taky budu dělat dvojité dávky...stejně mi ostatní cukroví nejedí,máme ozkoušené,nebudu experimentovat dnes jsem vytáhla vánoční ozdoby a vyzdobila to tu..svítěj nám už světýlka,děti jsou nadšený..před chvílí se tu byl domluvit mikuláš..anděl prý nebude :-((( zato jsou 3 čerti!!no manžel má problémy v práci,doufám,že zítra nebude muset do phy... manžel mě naštval...už je doslova nasraný,že jsou děti pořád nemocný,šílí tu z toho,sebral se,oznámil,že jede do hospody a zmizel...no se mu nedivím,ale myslím,že nadávat bych mohla spíš já..já jsem s nima nonstop,nespím kvůli nim,podávám jim léky...chápu,že toho má hodně,ale tohle mě v téhle situaci docela mrzí :-(( Eli byla dnes ve školce..celá nadšená,no po takové době!!! |
| Jana+2 | 19479 |
|
|
4.12.2007 19:23:06
Náš praktický doktor je dost praktický-:))
Pražský hrad-to je pravda,je tam krásně a dolů na Karlův most by došlo i malé dítě. Co se týče pečení,budu se držet postupu Zuzky, tak 4 druhy a dost,akorát ve dvojitých dávkách,musím něco dědovi,žije sám. Tady ve škole také stávka a čerti zítra na školním hřišti-údajně má přijet na bílém koni (o koně se stará ve svém volnu)paní ředitelka coby Mikuláš. Ženské,které učí, by měly mít manžela,který vydělává víc peněz,chlap,který chce víc,by asi měl hledat lépe placenou práci a manželé - učitelé - to je nejhorší varianta..Pořád jsou lidi,kteří se mají hůř. Více peněz by podle mě mělo jít hlavně na pomůcky, vybavenost nebo na učitele jazyků, tady v Miličíně třeba na řešení tělocviků. Tak ať ty naše ratolesti zítřek ve zdraví přežijí! |
| Amelie a králíci | 50386 |
|
|
4.12.2007 10:55:08
holky jsou dnes doma,ve škole se stávkuje:-(
Šárka převrhla velkou kytku do krabice s legem,tak jsme přebíraly kostičky,zvířátka ap. a házely je do vany,hlínu zpátky do květináče a ted suším v koupelně bednu na lego a umyté duplo:-( Malej "terorista" chodil spát v poslední době kolem 24.00-1.hodiny a ještě se pak čassto budil.Kapky na lepší spaní nezabraly,tak jsem si řekla,že po 10 měsících už to přehání a večer praktikujeme "vyřvání".Sice mi to rve uši,ale nedá se nic dělat.Když jsme to zkoušeli před pár měsíci,tak vydržel řvát i 3.5hodiny a to nemám nervy...ted je to tak cca 35 minut;-)To se dá přežít:-) Tak ho ukládám kolem 20.30hodin do postýlky, cca 35 minut ječí jak zvíře a pak už jen "nadává" a usne.V noci kojíme 2x. Potřebuju tip na dobrého praktického doktora(cha cha) v okolí,včera mě naštval "J"...chtělo by to změnu;-) |
|
|
3.12.2007 20:52:35
nepotřebuju veliký, ale aspon nějaký větší, u nás je jen takový obyč a an tom pár světýlek a kolem je kruhový objezd :-((
budeme v sobotu v praze - asi - a tak se někam vypravíme |
|
|
3.12.2007 20:20:43
terez-je,je tam sbírka na postižené děti,děti v dětských domovech nebo na invalidy?tak ted si nejsem jistá..to víš,ale takový veliký jako na staromáku není...nám to stačí,hlavně tam není hlava na hlavě!!!
|
|
|
3.12.2007 20:05:32
Zuzi a na Hradě je taky strom? asi jo co?
|
|
|
3.12.2007 20:00:55
jé,tady to ožilo!!!super
staromák-tam nechodíme.teda byla jsem tam jednou a děsně lidí!!!nechápu,jak bych tam zvládla ubránit 2 děti,aby mi je lid neušlapal...chodíme na pražský hrad pečení-už pečete?já se chystám ne tento,ale příští víkend.jen linecké a rohlíčky...a pak vosí hnízda a končím výzdoba-ještě nic nemám a popravdě jsem líná něco vyndavat..vlastně kecám..v pze máme perníkovou chaloupku a 2 stromečky z perníku :-))) venku-jo,jsme nebyla ani nepamatuju,vždy jen vyběhnu z auta do krámu nebo z auta domů :-((( Vojta mi zase příšerně kašle,až by zvracel,v noci jsem mu musela dát dithiaden,aby se mi po 2hodinovém kašli uklidnil Jani-140 lidí,to je dost,co?hlavně,že se to líbilo :-)) Verčo-Eli do školky jde zítra a ve středu!!!jupíí..vypadá hodně zdravě,tak snad to klapne!!! |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.