Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Verča(N+M+T) | 5969 |
|
|
3.12.2007 18:29:05
Tak já se musím pochlubit, že už mám pečeno:)). Jelikož to moc nejíme, tak peču jen málo, mám 4 druhy. Pak budu dělat ještě vosí hnízda. Pekli jsme v sobotu, holky to moc bavilo a měli jsme na celé dopoledne vystaráno.
V neděli jsme byli v Praze na Staroměstském náměstí, stromeček se líbil leda holkám, mě a manželovi moc ne, zdálo se nám, že nemá moc hezký tvar a má hodně řídké větve. Myslím, že mívali mnohem lepší. A všude to bylo samý cizinec, nějak jsem z toho nic moc neměla. Asi už se mezi těma lidma necítím, když jsem v Praze bydlela, tak mi to ani nepřišlo. Zuzi, do školky na čerty asi nepůjdete, co? Škoda. Já jsem na to dost zvědavá, prý by to měli mít formou loutkového divadla a pak jako ty bytosti ožijou. Tak snad to Natálka přežije:)). |
| Jana+2 | 19479 |
|
|
3.12.2007 14:48:41
Terez,zapomněla jsem dodat,že fotka z ultrazvuku se moc povedla.Tak se opatrujte!
Hani, vidíš,co máš práce.S těmi perníčky-to je nápad,chystám se do Ikea pro skříň na hračky,už mě nebaví koukat na věčný binec v obýváku, našoupu hračky do regálu a hotovo. Staromák je také lákavý tip. Tak jsme v sobotu zakončili letošní divadlo-do Jankova přišlo přes 140lidí a byl to opravdu krásný zážitek. |
| Hanka+4/92+8/95+11/00 | 46277 |
|
|
3.12.2007 12:51:51
Jéžiši,vy pečete?!!
já koupila v Ikee takovou hezkou dózičku s perníčkama a ta banda mi to dlabe už tej´d:O) perníčky jsou fakt dobrý a levný. Vánoce už máme doma:O) jdu pracovat,mám další zákaznice,za chvilku se ze salónku nehnu:o) pa |
| terezie + tadeáš 05 + berta 08 | 43496 |
|
|
3.12.2007 11:56:28
tak mě tu taky máte, byli jsme dnes po delší době venku a bylo to super.
začínám přemýšlet že taky začnu něco tvořit aby to tu vypadalo jako před vánocema ale nevím nevím:-) v sobotu se chystáme do prahy, manža dělá přijímačky a tak máme 2 hod času, pak asi na staromák na strom - sice ještě nebude tma ale i tak to snad bude fajn, jen asi vyndám kšíry co v nich jezdil malý na motorce , za ruku nechce chodit a v kočáře se mi ho nechce tahat. |
| Jana+2 | 19479 |
|
|
2.12.2007 22:09:30
Ahoj holky,tady vázne komunikace,snad už nepečete?!
Zuzka,ta jede..perníčky..My teprve slavili Mílovy narozeniny,pekla jsem medové řezy a na oběd jsme zašli do restaurace.Jinak ale není na nic čas,jsem stále doma sama s malým,Míla v práci.Blbneme s fotkami-Janina chce jít ke zkouškám. |
| Zuzka+Eli04+Vojtík06+Honzík10 | 24678 |
|
|
2.12.2007 18:27:29
čus bus..kde jste??
mám hotové 2 dávky perníčků..teda zatím upečené... věnec na dveřích visí,trochu jsem poklízela a už se mi nechce nic dělat...to jsem ještě manžovi slíbila palačinky,ale je v práci,bůhví,kdy přijede eliška se lepší,vojta mi začal zase dost kašlat a má ucpaný nos...a to už byl skoro dobrý!!!!grrrrrrrrrrrr marci-no vidíš,máte to za sebou |
| Amelie a králíci | 50386 |
|
|
2.12.2007 15:38:20
tak slané tyčinky měly úspěch,makovník taky.Jenda ma zalepená očicka,chudák malej.Křtiny byly pěkné,jen fotky nic moc.Poveřila jsem jednoho tatínka,ale moc mu focení nešlo:-(
|
| ivca |
| • |
1.12.2007 18:33:53
nabízim parfemovana mýdla,avivaze,jary praci prasky,čistici prostredky vše
ekologicke a šetrne na životni prostredi,napiste si o info na muj mail S pozdravem Ivca |
| Amelie a králíci | 50386 |
|
|
1.12.2007 13:31:37
to je dobrý nápad...ještěže za mě aspoň někdo myslí:-)))
|
| terezie + tadeáš 05 + berta 08 | 43496 |
|
|
1.12.2007 13:26:49
tak jen vyválej těsto, dej,vajčko, sůl a kmín a kolečkem rozkrájej na proužky - je to taky výborný :-)
|
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.