| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Dle regionu : Benešov

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 780] Názory 781790 z 8649  [Dalších 7859 >>]
terezie + tadeáš 05 + berta 08 43496
29.11.2007 17:09:42
nebo jen rozvařit jablka s pudinkem nalít na piškoty a zalít šlehačku
29.11.2007 17:02:35
Marci špatně není a myslím že nic nechytnu :-)) ehm doufám

super je kefírka - jen vše smícháš a hotovo, je teda tmavá a vláčná nebo hrníčková kokosová a nebo světlý těsto a navrch nalít uvařený puding a dát upíct
Amelie a králíci 50386
29.11.2007 16:51:31
Terez,porad něco sladkýho...dětem udělám ty šátečky s nutelou a dospělým?Po 10 měsících nevyspání mi to nemyslí;-)Musí to být rychlé a bezpracné:-)
Právě jsme se vrátili z nákupu-Jenda prudil před každým obchodem.Potřeboval by si "sednout",aby viděl ven.
Jak se doma plazí,tak se mu nejvíc líbí miska s granulema a psí bouda:-)Pak je pěkně studenej;-(
Terez,špatně Ti není?Tak at se malej brzy uzdraví.
29.11.2007 15:44:23
Marci jako jestli na oběd tak třeba sekanou :-)) a třeba do ní něco zabalit aby to nebylo tak obyč, nebo pohoda je bramobry,vepř.plátky a zalít smetanou :-)))
a ze sladkýho - tak toho je hafo :-))
29.11.2007 15:42:12
ahoj všem při odpoledni, jsem KO, minulý čvrtek jsme byli v noci na pohotovosti prop zablokovaný Tadunův krk a dnes jsem byla s ním po druhý u mudry (včera a dnes), dostal atb a je to náběh či něco takovýho na L :-((, chrchlá , pláče že ho bolí kašel, nějak mi to sebralo veškerou energie a tak prudím i já :-((, snažím se uvést domácnosti do provozuschopnosti a to jsem chtěla udělat větší úklid - domácnosti ale nemá šanci, se jí nepoddám :-))

zítra má manža dovču a chtěli jsme celá rodina vyrazit na UZ, asi půjdu sama :-(( uvidíme. jdu teda i na krev a pro průkazku - snad.žádný výlet nebude, prostě domácí vopruz.

tak jsem vám tu zkazila tu fajn náladu :-)))
Amelie a králíci 50386
29.11.2007 8:55:46
nádherné fotečky,nádherná videa....všechny děti jsou kouzelné...škoda,že z toho vyrostou:-))))
Ječucha dnes nemá náladu,tak ho jdu naštvat cvičením.
V poslední době čím dál častěji spí s námi v posteli;-(
V neděli máme křtiny v Benešově:-)Poraďte něco rychlého,co mám upéct s mým akutním nedostatkem času.Díky.
Verča(N+M+T) 5969
28.11.2007 18:50:18
Zuzko, moc děkuju, že jsi sem ty fotky dala. A jsem ráda,že se i někomu líbí:). Natálka se hrozně ráda fotí, ráda pózuje a tak. Takže fotek má spoustu. A já jsem typ, který fotí co může:). A děkujeme i za přání. Jinak pokud jde o dorty, tak panenku dělala moje švagrová (vyučená cukrářka) a motýla měla moje mamka od nějaké své známé.
Zuzka+Eli04+Vojtík06+Honzík10 24678
28.11.2007 17:32:51
konečně jsem ztáhla po dlouhé době fotky do pc...

v Jesenici předevčírem..i na pár cm boby klouzaly :-))))

včera na procházce na Vísce

dnes jsem udělala adventní věnec,zítra udělám věnec na dveře

misapoho 3509
28.11.2007 16:52:08
Moznosti na sraz mame najednou hafo, s kamaradkou jsme vlozily vzkaz na diskuze az do roku 2004, tak se nam seslo spoooousta napadu, takze ted mame opravdu z ceho vybirat :o)))

zkusim vlozit nejaky videa, to bude asi lepsi nez cely fotky

tak stoupani (teda az na ty moje fusekle :o(()

sedani

paci paci

a lezeni

a kdybyste se jooo nudily, tak tady jsou i nejaky fotky http://pohorali.rajce.idnes.cz/Listopad_2007_-_Kubik_8._-_9._mesic/
Zuzka+Eli04+Vojtík06+Honzík10 24678
28.11.2007 10:12:52
na vísku jsme vyjeli v pohodě..bylo to jen mokré,ale při nočním mrazu to bude asi na brusle

jinak je tu nádherné..sníh a svítí sluníčko!!!

Misapoho-to jsou pokroky!!!a fotka by byla?sehnali jste to místo na srazík?v takovém počtu netuším,kambyste se vešli...určitě by to šlo v mikilandu,ale zrušili ho a byl tam rambajs..nebo zkusit pronajmout človíčkov na zličíně,pokud to dělají

zítra jdu k holiči..jupíí,už to mám děsný!!!

Jani-tak at v milevsku pořídíte,taky bych jela někam na výlet
[<<Předchozích 780] Názory 781790 z 8649  [Dalších 7859 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.