| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Dle regionu : Benešov

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 790] Názory 791800 z 8649  [Dalších 7849 >>]
Hanka+4/92+8/95+11/00 46277
28.11.2007 10:03:00
Ahojky.
jenom nakoukávám.

Marci,Jenda je šikulka a uvidíš že to dožene.

Fotečky mát krásný.

Jani,hezky si uží výlet s mamčou.Já jedu po nákupech v neděli s kamarádkou a už se taky těším.Žádnej chlap a ani děti,nó,nejni to krásná představa:O)))))

Jinak s odsávačkou neporadím,nikdy jsem jí nepoužívala a ani s kapičkama do nosu,páč ty u nás používal jenom velkej Jirka a dneska z toho má rozleptanou nosní přepážku.Na rymu stejně nic nepomůže ,ta prostě odteče stejně rychle jako s kapičkama.
Držte mi pěsti,dneska jdu na tř.schůzky k T.:O(se mi nechce.
Amelie a králíci 50386
28.11.2007 9:38:26
tak jsem vytřela celý dům...jak se ta potvůrka začíná plazit,tak musím začít zase vytírat každý den;-)Doted nevadilo,když jsem to stihla třeba jednou za týden.Včera,jak jsme lítali celý den po doktorech a Jeník nebyl nikde na zemi,tak pak večer se tak snažil,že se doplazil 2x Betce k misce s granulema,tak jsem jí musela dát jídlo do koupelny a dnes tady mlsně obchází a asi se diví,proč jsem jí to odnesla.
S Jeníkem je legrace...on se chudák tak snaží(chce dopředu) a tak párkrát poposkočí a je najednou o půl metru vzadu;-)Tak se pak děsně rozčiluje:-))Musí techniku plazení ještě vypilovat.
rkardova 22680
28.11.2007 8:49:50
Verčo,na stránky jsem se jukla.Odsávačka se mi moc líbí.Nebyla tam cena,proto jsem se ptala.
Vincentku používáme.Já totiž než jdu něco dělat holkám,tak to první vyzkouším u sebe a stejně to tak bylo i s odsávačkou na vysavač a právě jsem zjistila,že vysychá sliznice,tak po každém odsávání vstříkáváme Vincentku.

Verčo,máte doma hezkou princeznu.Dodatečně vše nejlepší.

Zuzko,nezastavili jste se.Chápu,že se Pavlovi nechtělo.To jsou chlapi.Onehdá jsem tady té prolejzajdy vkládala fotky,tak jukněte.

Míšo,vítám tě opět mezi námi :0)

Kdyby se ještě chtěla vrátit Lidka.
rkardova 22680
28.11.2007 8:44:45
Míšo,co děláte na yamaze?
misapoho 3509
28.11.2007 8:03:18
Marci, ja si toho nabrala trochu moc, ve stredu mame yamahu, tu hudebku, ve ctvrtek plavani a v patek cviceni, takze pondelky a uterky mam volne a konecne trosku uklizim, ted budu taky nakupovat darky a pect, snad po novem roce, ale od unora rusim tu yamahu, uz to fakt nestiham, takze pak bude casu fakt hafo.

Jo, je fakt, ze to vzal hopem, pred mesicem vlastne nic z toho neumel a ted tu pocapava u nabytku. Oni na to holt musi prijit a myslim, ze kdyz uz prisel hlavickou na to, ze uz existuje ten pohyb dopredu, tak uz pak, az se dostane na kolinka, tak to bude rychlejsi. Kuba byl na kolinkach dva mesice, nez mu doslo, ze muze dopredu.
Amelie a králíci 50386
28.11.2007 7:52:37
tak k odsávačce na vysavač nemám důvěru,ale asi je to tím,že jsem ji neviděla na vlastní oči;-)
Míšo,to to Kubík bere hopem-leze,sedí,stojí...pěkně se rozjel:-)To je fajn.Nechceš se na nás někdy zajet podívat?
Ohledně našich pokroků...my si držíme skluz 4měsíce,tak nás na jednu stranu Dr.chválí za pilné cvičení,ale na druhou stranu mi řekne,že nesmí onemocnět-každý infekt,teplota ho může vrátit zpátky a kdykoliv může nastat stagnace ve vývoji;-(.Pokud prý dítě s DMO začne "lézt",tak je velký předpoklad,že jednou začne i chodit...u plazení prý to ještě neplatí.Ale důležité je,že pilně od 3měsíců cvičíme.Jinak by prý ležel prohnutý do luku a měl by fixované kontraktury (ze slovníku:zkrácení, fixované držení části těla způsobené zkrácením svalu a jeho vazivovou přeměnou).
Včera jsem mu nedala Hami safari sušenky(naše večerní utěšovadlo,aby neřval) a spal trochu lépe...na genetice totiž Dr.naznačila,že by to mohlo být i po lepku a dnešní noc spal trochu lépe...po dlouhé době neřval v noci!
Jinak má v 10 měsících asi 6.6kg a 75cm(domácí míry)....
misapoho 3509
28.11.2007 7:31:22
Renco, koukam, ze mate Nasivin. Kupte taky Vincentku, Sterimar nebo podobny kapicky se slanou vodou. Ono to opravdu funguje, tu vodu muzes davat kolikrat denne chces a ja to v tomhle blbem pocasi davam preventivne i vecer pred spanim.
misapoho 3509
28.11.2007 7:29:42
Nazdárek holky,
po dlouhé době se jdu na vás opět podívat.
Marci moc gratuluju, Honzíček je velkej šikula. Kubík se teda už staví, ale třeba se vůbec neplazil, jen točil dokola a pak rovnou začal lézt po čtyřech a to někdy před měsícem, do dvou dnů se posadil, za týden už lezl jak drak a za tři týdny po tom se začal stavět.
Jinak u nás žádná další změna.

Všem marodům přeju, ať se brzo uzdraví. Taky doporučuju vysavačovou odsávačku, při velký rýmě je k nezaplacení. ale už jsem taky slyšela a mám osobně vyzkoušeno, že když už ta rýma není taková, tak se má odsávat tou obyčejnou, tahle vysavačovka prý hodně vysušuje sliznice a to dost hluboko a i vincentka a spol na to nestačí. Sliznice, jak je vysušená, tak nefunguje tak dobře a rýma se vlečo o trošku dýl.
Jana+2 19479
27.11.2007 22:50:45
koukám,že tu máme další budoucí modelku!Těším se,že se třeba někdy na srazíku U škrpálu sejdeme "naživo".
Natálko, všechno nejlepší!
Připomnělo mi to,že jsem dosud nezveřejnila fotky ze srazíku u Terez,to je tedy ostuda...
Marci, jste šikulky!Co pondělky, fungují?
Zuzko,jak jsi vyjela kopec ve Vísce-tady je celkem ledovka.
Zítra si uděláme s mamkou výlet do Milevska,už se těším.
Dobrou noc.
Zuzka+Eli04+Vojtík06+Honzík10 24678
27.11.2007 22:34:05
tady jsou fotky od verči z nedělní oslavy natálčiných 4.narozenin-komentář nám k tomu dodá sama

[<<Předchozích 790] Názory 791800 z 8649  [Dalších 7849 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.