| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Dle regionu : Benešov

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 840] Názory 841850 z 8649  [Dalších 7799 >>]
Verča a Katka+Toník+Majda 32515
20.11.2007 13:20:55
Jíťo, já rodila v Bene před rokem a půl a byla jsem naprosto spokojená. Jinak myslím nebyl žádnej pořadník, jen byly rádi, když jsme tam myslím od 36 tt docházeli na kontroly a monitory, udělali s náma všechny věci kvůli příjmu, takže při porodu už toho nebylo tolik
Písanka 70755
20.11.2007 12:34:33
Ahoj těhulky, chtěla bych se zeptat, jaké kdo máte zkušenosti s Benešovskou porodnicí, a jestli se tam musíte "objednat" do předu.

Díky
20.11.2007 8:03:36
Jo a zkoušela jsem stavět i z těchnormálních křupek a taky to jde
20.11.2007 8:02:08
Jo holky, a mám ti na dárek, včera to úpřišlo kamarádce, děti z toho byly nadšené. Je to nezávadný, jsou to vlASTNĚ TY KUKUŘIČNÝ KŘŮPKY, JEN OBARVENÝ A SKLÁDAJÍ SE DOHROMADY - PROSTĚ NAVLHČÍTE NĚJAKEJ HADŘÍK a pak to spojujete dohromady, dá se to krájet a podobně, no a pokud něco děti snědí, tak se nic neděje, protože je to nezávandý, takže jsem si objednala taky krabici
odkaz na www
návod na stavění

Amelie a králíci 50386
20.11.2007 7:39:48
vyhnat manžela na třídní schůzky-cha cha...to jsem se zasmála po ránu;-)To jako že by si vzal volno v práci,jo?To si bere,když potřebuje ON,ale když potřebuju já,tak mám smůlu....
Kdyby bylo hezky,tak si třeba Jendu do lékárny vezmu,ale vyndavej ho před každým obchodem z fusaku;-)
Jenda ječí,jdeme na kaši.Už si dal ranní dávku cvičení a kapiček.
Ohledně sezení,já jsem nikdy děti neposazovala,tak to má Jenda v kočáře složité.Nebo spíš já,protože to jeho řvaní musím poslouchat.Holky seděly v 8mi měsících samy a Jeník zatím nevypadá,že by měl sedět;-(
Jana+2 19479
19.11.2007 22:10:22
Zuzko,sníh tu stále máme.Dnes svítilo sluníčko,takže nám zimní zahrada vytápěla polovinu baráku a já zatápěla až v 16 hodin.Je to opravdu úspora na topení.Vypadá to,že se mi pustí do květů durman.
Ve škole vybírají starý papír,tak jsem Martínkovi přichystala 10kg balík a zítra ho odevzdáme.
Míla je ještě v práci.
Náš rodičák dopadl dobře,Zuzka se ptala,kam Janina chodí-do Čakovic.
Marci,víš,jak by Jeník v lékárně koukal-co tam je barviček a lahviček...
Jdu hltat dr.House,to je jediný seriál,který sleduji, a pak na kutě,dobrou.
Zuzka+Eli04+Vojtík06+Honzík10 24678
19.11.2007 18:31:02
Marci-na třídní schůzky vyžen manžela ne?jsou to snad taky jeho holky!!!
a jak si to představuješ nechat Jeníka na zádech?takového zvědavého chlapa!!!v boudě toho moc nevykouká!!!si pamatuju,že Eli mi nechtěla v kočáře ležet v 5.měsíci,tak už jsem musela jet v polosedě a bylo mi trapně před lidma...ještě byla taková drobná,vypadala jako miminko a už skoro seděla...:-)))))))))))))))))))))))))

máte tam ještě sníh?je to takové neuvěřitelné..kousek od Phy a v Pze sucho
Zuzka+Eli04+Vojtík06+Honzík10 24678
19.11.2007 18:27:02
jééé,Renčo,kde jsi toho ježíška potkala a jak vypadal??bych se tam taky vydala!!!!

kojení,jo,to je minulost...oba dva jsem kojila do ukončeného 9.měsíce..u Elišky jsem měla nějaké kvasinky,což jsem netušila,že se to dá léčit a Vojtovi jsem to utípla,že jsme letěli na dovču,ale on byl šílený jedlík a už koukal po našem jídle,takže to byla otázka dní

kde dnes jste??
Amelie a králíci 50386
19.11.2007 18:14:09
dnes jsem koupila láhev a Nutrilon,asi začneme pomalu s odstavením....protože ječucha zase v noci pěkně řádila(a manžel se mnou nemluví)....ale nějak si nejsem jistá,jestli bude spát líp;-)
Ela šla na aerobik,Šárka kašle,tak je doma....
Zítra jsou třídní schůzky v Jankově,asi budu muset vzít řvouna s sebou....
Dnes ztropil scénu před lékárnou...dokonce se prodávající vyběhla ven podívat,co se mu děje "chudáčkovi" a ono se mu nic nedělo,jen nechtěl ležet v kočáře a tak řval jak tygr;-(
Tak jsem mu sklopila boudu a domů jel ležíc na břiše a čučel ven;-)
rkardova 22680
19.11.2007 15:00:55
Zuzi,teď mi dochází,že už vlastně nekojíš.Jak dlouho jsi kojila?

Byli jsme na nákupech.Jsem KO.Zralá na spánek.Místo toho jedeme na návštěvu.Asi tam usnu....
Ale na druhou stranu-jsem potkala Ježíška.Koupila jsem si kabátek :0)
[<<Předchozích 840] Názory 841850 z 8649  [Dalších 7799 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.