| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Dle regionu : Benešov

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 830] Názory 831840 z 8649  [Dalších 7809 >>]
Verča a Katka+Toník+Majda 32515
22.11.2007 12:49:09
ahojky, jak se vede??
My se teď vrátili z města TOník po cestě usnul. No a byli jsme u dr., potřebovala jsem předepsat další leky na tu naši alergii a TOník začal nějak chraptit a kašlat, tak jsem si říkala, že to spojím dohromady. No není to nic hroznýho, prpostě jen nachlazení, kdyby v noci hodně kašla, tak máme Sinecod, jinak mu nemám nic dávat, prý i ty různý Muicosiny a Mucosolvany občas ten suchej kašel ještě podrážděj. No a jen máme kapat do nosu.
Tak mu udělat čajík Usmrkánek od Sonnentonu a bude bumbat.
Zuzka+Eli04+Vojtík06+Honzík10 24678
22.11.2007 11:06:21
tak Vojta se večer z kašle poblinkal-celou mou postel...měl horečky až do rána..čípky moc nezabírali...ted má rýmu a vykašlává...já se z toho už po :-((((

Mondo-tak dodatečně vše nej..kdy jsi oslavila a kolik let??

Verčo-tak držím pěsti,at se mimi povede a dej nám co nejdřív vědět...jo a at se povede kluk jako buk!!!

jsem vás dočetla,odběhla k vojtovi a vše zapomněla...trčíme doma,já už chci létoooooooooooo!!!!!!!!!!!!!!

Jana+2 19479
22.11.2007 9:41:34
Verčo,nedávno jsme se dozvěděly,že máš druhou holčinu a ono už jí bude 2a půl.To je bezva,na těchto stránkách asi pořad budou malá mimča, Hanka už to avízuje dlouho, teď Verča.
Zuzko,ať se už vykurýrujete,jste chudáci pořád na hromadě..u Elišky řekla bych to souvisí se vstupem do školky,my jsme stonali po nástupu do Borotína na jaře také dost a nyní je to lepší.Dneska jsou v Martínkově oddělení ve školce 3 děti.
Moni, tchánovci třeba začnou více hlídat,až budou děti větší nebo až babi skončí s praxí.Prosím tě,můžu řešit proplacení očkování na ZPMV u táborské pobočky?Kde to tam je?
Verča(N+M+T) 5969
21.11.2007 16:11:40
Zrovna jsem se chtěla Mončo taky zeptat, jak to teď v Benešově vypadá. Přeci jen jsem tam rodila skoro před 2,5lety! Ty pleny by mi ani nevadily, toho fota je škoda. Byla to taková pěkná památka. Takže pokud nebudeš mít otce u porodu, tak sama si fotku čerstvě narozeného mimča asi těžko uděláš, že?

Přiznám se, že my bychom rádi ještě jednoho caparta, tak jsem zvědavá, jak se bude rodit v Benešově za pár měsíců či let?:)
Monďa 23960
21.11.2007 13:55:45
ahojky,
adélka ještě spí, je nějaká zafrkaná, tak doufám že se z toho nic vážnýho nevyklube.

Verčo, ted jsi mě rozesmála. myslím jak jsi viděla děti s tchánem. ono to není jak se zdá. tchán ještě nikdy s kočárem (s vítkem) na procházce nebyl a s oběmi dětmi už vůbec ne. byla to premiera a to jen protož, že mi tchyně zaplatila na hodku kosmetiku k narozkám. takže tak. u nás hlídání od tchánovců taky nehrozí. a taky je o to nežádám. děti jsou moje,takže si je i pohlídám.

Verčo, ta stavebnice z křupek vypadá dobře. ale už dárky pro adél mám, jedině třeba k narozkám v červnu.

Jito, v BN jsem rodila 2x, naposledy před 2mi měsíci a vše v pořádku. doktoři i sestry u porodu fajn. na novorozeneckém sestry až na jednu vyjimku také fajn. akorát se už nic nedostává (žádné pampersky, žádné foto čerstvéo miminka). a otec u porodu je taky celkem drahá záležitost. ale jinak si nemůžu stěžovat.
pádím, mám vítka na ruce, tak ho jdu dát do postýlky
Amelie a králíci 50386
21.11.2007 12:55:22
Jen v rychlosti:
Třídní schůzky?Nic zajímavého:-)To není jak za nás-my jsme se třásli strachy než přišel otec ze schůzky a holky z toho měly legraci.Učí se dobře.Ela prý spěje k tomu,aby byla třídní šašek-dělá kraviny;-)Ale jinak se učí vcelku dobře.Byla jsem tam 2hodiny,Jendu jsem měla v autosedačce a pral se s rohlíkem-drobky měl úplně všude.
Dopoledne jsem byla se Šárkou v pedagog.psychol.poradně v Benešově-asi 2hod,snad žádnou poruchu nemá,jen je trochu hyperaktivní a moc se neumí slovy vyjadřovat...co dělá sama a potichu-to je dobrý,ale jak má mluvit...tak nic moc.No já se taky nerada vyjadřuju na veřejnosti:-)
Verča(N+M+T) 5969
21.11.2007 10:37:14
No jo, letí! Taky jsem z toho taková nějak naměkko. Přeci jen 4roky- to už je nějaký věk:)). A Natálka ještě k tomu vypadá na víc (jak vzhledem tak i chováním a tím co umí), i doktorka to říkala. Tak alespoň,že Míša je pořád takový ten prcek, který zase pomalu nevypadá na to, že už jí bude 2,5roku.

Kamarádka bydlí v Táboře. Ty nemoci jsou fakt šílený, my se v tom taky pořád plácáme. Ale do školky Natálka chodí, i když obě pokašlávají, ale většinou jen večer nebo spíš ráno. Nevím čím to je, snažím se, aby neměli pokoj přetopený a na topení jim dávám mokrý ručník. Ale jelikož nekašlou nějak drasticky, tak to neřeším. Přes den jsou obě v pohodě a v noci spí taky dobře. Tak co, že? Ale toho oteplení se taky bojím, už to vidím, jak zase budeme marodit:(. Jak bych byla ráda, kdybychom vydrželi až do vánoc zdraví!!! Teda teď už jsme ve školce druhý týden v kuse, tak to považuju docela za úspěch:)).
Zuzka+Eli04+Vojtík06+Honzík10 24678
21.11.2007 9:00:27
Jani-jé,taky zbožnujeme dr House...!!! :-)))

Verčo-týjo,už 4 roky??toto letí!!!a hnisavý zápal plic?odkud ta holka je?to je hrozný!!!to jsou dnes nemoce!!!fuj

včera eliška před spaním poplakávala,že jí bolí ouško...a vojta mi k ránu začal "štěkat"!!!dostal stoptussin a dr doporučila i dithiaden,ale dost se zlepšil,tak zatím čekám,ale na noc ho dostane..

to se má oteplit..se z těch nemocí nevyhrabeme!!!!co se to děje???????to je normální???vždy jsme byli zdravý a od té doby,co byla eli v nemocnici je pořád něco,max týden klid a pak znovu něco!!!!!!!!!!!!
Hanka+4/92+8/95+11/00 46277
20.11.2007 22:44:38
ahojky
Verčo ,asi něco podobného se snaží dostat JUrku.Min.pondělí onemocněl a dneska na kontrole mu dr.dal další léky:O(
V Bene jsem rodila 3krát a těším se i na ten čtvrtej porod:O)))Jsem spokojená a fakt nemám výhrady.
Marci,mušíš na manžu asi trochu přitvrdit!!!se nedej!ať taky funguje jako tatík.Jirka jde,teda on to ještě neví:O))Jiřímu na tř.schůzky a věř, že tuze rád:O))))
jdu spinkat,to sou.pod.mě začíná nějak zmáhat.Nó,je vidět že jsem FAKT dobrá:O)))
Verča(N+M+T) 5969
20.11.2007 18:05:32
Tak včera jsem viděla v Sedlci Monči tchána s kočárkem a Adélkou. Docela jsem jí to záviděla, u mě tahle situace nehrozí.

Jinak se musím pochlubit - naše Natálka bude mít v neděli narozeniny! Budou už jí 4roky!!!! To je neskutečné, jak to letí. A Natálka už se těší, jak ponese do školky bonbony:)).

Když tady tak pořád řešíme ty nemoci, tak si představte, že kamarádka skončila s holkou v nemocnici - hnisavý viroý zápal plic!!! Vůbec neví kde k tomu mohla holka přijít.
[<<Předchozích 830] Názory 831840 z 8649  [Dalších 7809 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.