| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Dle regionu : Kolín

(?)
[<<Předchozích 140] Názory 141150 z 16762  [Dalších 16612 >>]
adalajda+ Ondra05/05+Bára07/09 25750
19.11.2009 13:31:19
Dobrý den, jdu k vám na radu. Kdo prosím nastřeluje naušničky? U nás v Hoře to nikdo nedělá, tak mi dr. řekla, že snad někde v kolíně. Víte o někom některá? Za každý tip budu vděčná
Qendie 82736
17.11.2009 23:11:05
Milé dámy, nevěděly byste o nějaké paní učitelku v důchodu, která by byla z Českého Brodu a měla sílu a dobrou vůli na doučování holčičky z první třídy? Sháním někoho pro holčičku, které se nepovedl začátek a nemá žádnou velkou podporu od své paní učitelky. Považovala bych za ideální frekvenci dvakrát až třikrát týdně odpoledne nebo v podvečer.
A ještě k tématu, které je tu zrovna na programu. Kdysi mě pán z ostrahy začal kecat do toho, co s mím mít při nakupování v ruce a co ne. Řekla jsem mu, že mě jeho názor nezajímá. Kontroval tím, že vytasil průkazku bezpečnostní agentury. Já na něj vytáhla svou průkazku městské knihovny s tím, že oba průkazy mají stejnou hodnotu a ani z jednoho z nás nedělají veřejného činitele. Spor se dotáhl až k pokladně. Tam jeho nadřízený trval na tom, že musím vysypat kabelku. Vzala jsem telefon a zavolala policii. Byli tam za dvě minuty a výsledkem bylo, že ocasa v modrém upozornili, že se dopustil pokusu o krádež a já benevolentně netrvala na trestním oznámení
mamina Ilčí,Tom 05 80034
17.11.2009 21:45:23
Holky musím taky reagovat,to snad nejsou lidi a vysypat věci na zem je strašný,jinak já neustále v krámě taky vyndavám telefon a strkám zpět,to si dám bacha,jinak ten popis toho idiota mě připomíná že jsem ho viděla ve Futurum ale v Neyorku,byl tlustej a měl taky vytahaný pletený svetr,nejdřív chodil za mnou a čuměl,tak jsem si ríkala že co tam asi kupuje se svojí velikostí a pak když jsem byla u pokladny tak tam mluvil s prodavačkou,ne jako zákazník,ale jako zaměstnanec,určitě to byl on ,napiš to do novin,já bych se ozvala.
Pavla, Mája 08/04, Viky 09/07 50023
17.11.2009 19:51:07
No jo, to mají holky pravdu, že bys to měla poslat do Presu. Myslím, že by to byla nejlepší obrana. Ať si to přečte, co nejvíce lidí. Dobrou reklamu jim to neudělá, ale určitě to přispěje ke zlepšení jejich chování. Pod článkem nemusíš být podepsaná celým jménem.
Petris,Krýša-07/02,Karin-07/09 62867
15.11.2009 10:57:27
Jj,vetuju taky za uveřjnění v novinách- a v Pressu i v Kolínském deníku-tam to můžeš poslat emailem a oni to otisknou do novin!!!
Tohle by měly lidi vědět,protože fakt to sou blbci...asi bych taky byla z toho mimo a nezmohla se na odpor..
Firsty+Matouš07/06+Šimon01/08 38107
14.11.2009 22:38:27
Martino, taky ti chci vyjádřit svoji účast! Byla jsi v právu a tohle je fakt hrozné! Taky bych se z toho sesypala. Hlavně aby jsi si hezky užila zbytek těhotenství! Do billy do Futura nechodím, dám si na to už pozor!
Napadlo mě, zda nechceš poslat svůj zážitek do Pressu - hezky bych jim to tam rozmázla!!!! Mám zkušenost, že dopisy otiskují!

A do Rossmana chodím taky míň od té doby, co je tam ten jejich nový slavný vedoucí nebo co je to!!! Kouká fakt hrozně!!!
Martina
  • 
14.11.2009 22:15:22
Milé holky,
děkuji za milé slova,dnes už jsem klidnější,ale toho dědka ve vytahaném svetru s neskutečnu arogancí mám pořád před očima a z nákupu mám trauma.Dnes v kauflandu jsem nakupovala stylem mám holé ruce,bála jsem si i odhrnout vlasy z tváře,abych nevzbudila podezření,že chci něco ukrást,hrůza:-(pak jsem byla šťastná,že jsem se dostala za pokladnu bez toho aby mně někdo zadržel,tenhle pocit si ponesu asi pěkně dlouho a do Futura mně hooodně dlouho nikdo nedostane:-(

No o Rossmanovi jsem taky slyšela,že tam řádí nějaké tornádo,víš jak se to říká DEJ BLBCI FUNKCI,taky si z něj nic nedělej,na každýho jednou dojde,každý si plníme svojí práci,ale bez arogance:-(
liška
  • 
14.11.2009 21:29:53
Pozor, nechoď radši ani do ROSSMANNA, nebo se ti stane znova něco podobného. Je tam chlap, který dělá ostrahu, ale je to fakt vostrej týpek. Byla jsem tam dvakrát po sobě a bylo mi z něj úplně nanic. Poprvé - nějaký pán nechtíc zabočil do malé uličky mezi regálama, která vedla ke kase. Ten hlídač na něj začal řvát jak na malýho fakana, místo aby ho v klidu upozornil na jeho omyl. Bylo to fakt nechutný. Druhý den - stojím u kasy a těsně přede mnou si pokladní předávaly nějaké peníze - ten chlap mi zastoupil cestu, rozkročil se, tvářil se, jako kdybych vypadala nejmíň na vražedkyni a dost nechutným stylem zavrčel něco jako že tam nesmím. V tu chvíli jsem si připadala jako vyvrhel, úplně fyzicky hnusný to bylo. Přitom moh v pohodě říct - moment, prosím..., neměla jsem vůbec v úmyslu se tam nějak drát. Nechci si ani představit, kdyby mi měl takovejhle týpek šacovat kabelku. Podle mě je to o tom, že na tuhle práci najmou jakýhokoliv primitiva. Aspoň by je měli proškolit o slušným chování.
Pavla, Mája 08/04, Viky 09/07 50023
14.11.2009 20:35:16
Milá Martino,
to je opravdu hrozný zážítek. Bohužel jsou mezi námi i takoví lidé, které jsi potkala ve Futuru v Bille. Musíš se nad to povznést, říci si, že ti to nestojí za to, zabývat se takovými omezenci. Nic si na nich nevezmeš (bohužel) a oni nemůžou ani ublížit tobě.
Hlavně mysli na to malé, co máš v bříšku, protože na něj se těšíš a to je to, pro co stojí za to žít a vykašlat se na tu ostatní špínu.
Drž se.
Magda,HaA 93321
13.11.2009 21:53:14
Milá Martino, je moc fajn, že jsi se s námi podělila o svůj zážitek. Neumím si představit, že by se mi stalo něco podobného. Je hrozný, jak lehce se člověk může dostat do nepříjemné situace. Já vždycky když mi zvoní mobil v obchodě, tak mám taky nepříjemný pocit,když ho vyndavám, aby mě někdo nenapadl kvůli tomu, že se uprostřed obchodu štrachám v tašce, nebo v kapse.
Myslím, že ani tak nejde o to, že se pán spletl, jako spíš o to, jakým způsobem se choval. Myslím, že kdyby to řešil v klidu a následně se omluvil, bylo by to taky o něčem jiném, i když nepříjemnost daného okamžiku by to asi nezmírnilo.
Tak ti přeji, aby jsi na to mohla rychle zapomenout a hlavně aby z toho nebyly nějaké zdravotní komplikace ohledně těhotenství.
A do Billy ve Futuru už raději chodit nebudu. ~o~~o~~o~
[<<Předchozích 140] Názory 141150 z 16762  [Dalších 16612 >>]

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.